Kolosej

Novice

20. 5. 2022

V vikendu 28. in 29. maja si boste lahko v Koloseju predpremierno ogledali ČEBELICO MAJO: ZLATO JAJCE 🐝

12. 5. 2022

V sredo si bomo v sodelovanju z distribucijo Fivia in Radiem Salomon premierno ogledali akcijsko komedijo Vse povsod naenkrat.

Film Dana Kwana in Daniela Scheinerta je mešanica norega glasbenega video maratona, komedije, borilnih veščin in nadrealističnega znanstveno-fantastičnega okolja. A kljub vsemu gre za resno družinsko dramo z odlično igralsko zasedbo, izstopa zlasti osrednja zvezdnica Michelle Yeoh.

Na spletnem mestu Rotten Tomatoes je kar 97% kritik pozitivnih, s povprečno oceno 8,8/10. Na strani IMDb ima film oceno 8,2/10, spletna stran Metacritic, ki združuje ocene filmov, TV-oddaj, glasbenih albumov, video iger in knjig, pa je filmu namenila oceno 78/100.

9. 5. 2022

V soboto ob 11:00  si bomo lahko skupaj z Radiem 1 ogledali  nadaljevanje animirane uspešnice Mali Bigfoot »Pustolovščine družine Bigfoot« . Vstopnice so že v prodaji.


26. 4. 2022

Z današnjim dnem je mogoče kupiti vstopnice za Paramountovo nadaljevanje adrenalinskega fenomena iz 1980-ih s Tomom Cruisom v glavni vlogi »Top Gun: Maverick« (131 min.):

KOLOSEJ LJUBLJANA

redne projekcije od vključno četrtka, 26.5.2022, do vključno srede, 1.6.2022, vsak dan ob 14:00, 16:30, 19:00 in 21:30 uri v dv. št. 7

KINO KOMUNA

redne projekcije od vključno četrtka, 26.5.2022, do vključno srede, 1.6.2022, vsak dan ob 14:00, 16:30, 19:00 in 21:30 uri

14. 4. 2022

Z današnjim dnem lahko kupite v predprodaji vstopnice za izvirno komično kriminalko NEZNOSNO BREME OGROMNEGA TALENTA, ki bo premierno 27. aprila ob 19.00 uri.

Neznosno breme ogromnega talenta je nova akcijska črna komedija režiserja Toma Gormicana, v kateri glavno vlogo odigra Nicolas Cage kot fiktivna verzija samega sebe, poleg njega pa se v filmu pojavijo tudi Pedro Pascal, Sharon Horgan, Neil Patrick Harris, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio in Tiffany Haddish.

12. 4. 2022

Film DOKTOR STRANGE V MULTIVESOLJU NOROSTI vsebuje nekaj sekvenc z utripajočimi lučmi; to utegne imeti učinek na tiste, ki zaradi občutljivosti na svetlobo lahko doživijo epileptični napad ali trpijo za drugimi oblikami tovrstne občutljivosti.

7. 4. 2022

Začeli smo s predprodajo vstopnic za novo Marvelovo adaptacijo superjunaka/nevrokirurga Doktor Strange v multivesolju norosti. Predpremierna predstava bo v sredo 4. maja.


7. 4. 2022

Začeli smo s predprodajo vstopnic za premiero nadaljevanja drame posnete po angleški TV seriji Downton Abbey: Nova doba, ki bo v torek 26. aprila ob 20:00

7. 4. 2022

Na blagajni Koloseja že lahko kupite vstopnice za premiero animirane komične pustolovščine o peterici živali, ki skujejo popoln rop BARABE, ki bo v soboto 23. aprila ob 11:00 uri.

7. 4. 2022

Začeli smo s predprodajo vstopnic za dramo slovitega režiserja Jean-Jacquesa Annauda Notre-Dame v plamenih, ki pride na velika platna v četrtek 21. aprila.

24. 3. 2022

V sredo 13. aprila ob 19:00 bo premiera akcijske pustolovščine in časov vikingov Severnjak.

Na  velika platna prihaja zgodba vikinškega princa, ki si prizadeva maščevati umor svojega očeta v akcijski avanturi Severnjak. Film je režiral Robert Eggers, ki je tudi napisal scenarij skupaj s Sjónom. V glavnih vlogah zaigrajo Alexander Skarsg?rd, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk in Willem Dafoe.

24. 3. 2022

V torek 12.4.2022 ob 19:00 uri bo premiera komične drame z Banderasom in Penelope Cruz. Vstopnice lahko že kupite v predprodaji.

Film Tekmeca, kjer  v glavnih vlogah predstavlja oskarjevko Penélope Cruz, nominiranca za oskarja Antonia Banderasa in Oscarja Martíneza, ki kot filmska ustvarjalka in vrhunska igralca združijo moči, da posnamejo enega najboljših filmov v zgodovini. Ostro komedijo sta režirala priznana režiserja Gastón Duprat in Mariano Cohn. Film je svojo svetovno premiero doživel lani septembra na beneškem filmskem festivalu, predvajali pa so ga tudi na filmskem festivalu v Torontu in San Sebastiánu.

24. 3. 2022

Začeli smo s predprodajo vstopnic za predpremierne predstave za nadaljevanje visokoproračunske franšizne domišljijske pustolovščine »Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti«, ki bodo v koloseju od 8. aprila do 10.aprila vsak dan ob 20.20 uri.

Warner Bros. Pictures predstavlja Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti, najnovejšo pustolovščino čarovniškega sveta, ki jo je ustvarila J.K. Rowling. Profesor Albus Dumbledore (Jude Law) se zaveda, da želi veliki temni čarovnik Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) prevzeti nadzor nad čarovniškim svetom. Ker ga sam ne more zaustaviti zaupa magizoologu Salamandru Scamandru (Eddie Redmayne), da sestavi in vodi neustrašno ekipo čarovnikov, čarovnic in enega pogumnega "ne-maga" na nevarno misijo, kjer naletijo na stare in nove magične živali in zveri ter se spopadejo z naraščajočo legijo Grindelwaldovih privržencev. Vendar pa Dumbledore pri tako velikem tveganju in nevarnosti ne more za dolgo ostati le na stranskem tiru.


16. 3. 2022

V soboto 2. aprila bo s sodelovanjem Karantanije cinemas in Radiem 1 premiera nadaljevanja animirane akcijske pustolovščine o junaku iz igric Ježek Sonic 2.

Potem ko se je ježek Sonic ustalil v Green Hillsu, si nadvse želi dokazati, da ima vse, kar potrebuje, da postane pravi junak. Ko pa se dr. Robotnik vrne, tokrat z novim partnerjem po imenu Knuckles, in iščeta smaragd, ki ima moč uničiti civilizacijo, bo ježek Sonic na preizkusu. Združil bo moči s partnerjem po imenu Tails in skupaj se odpravita na potovanje po svetu, da bi poiskala smaragd, še preden zaide v napačne roke.

16. 3. 2022

Začeli smo s predprodajo vstopnic za nov Marvelov spektakel Morbius 🦇

Morbius pripoveduje o biokemiku Michaelu Morbiusu, dobitniku Nobelove nagrade, ki skuša ozdraviti svojo redko krvno bolezen z eksperimentalnim postopkom, s katerim združuje učinke elektrošokov in netopirjev. Izid je neizbežno katastrofalen in dr. Morbius se spremeni v živega vampirja.

16. 3. 2022

V sredo 30. marca ob 19:00 bo v sodelovanju z Karantanijo Cinemas in Radiem Salomon premiera filma Rešilec 🚑.

Vstopnice so že v prodaji.

Odlikovani veteran Will Sharp (zaigra ga dobitnik emmyja Yahya Abdul-Mateen II) obupano želi priti do denarja, da bi lahko poplačal visoke račune za zdravljenje svoje žene in za pomoč prosi osebo, za katero ve, da ne bi smel – svojega posvojenega brata Dannyja (zaigra ga nominiranec za oskarja Jake Gyllenhaal). Karizmatični karierni kriminalec Danny mu namesto tega ponudi največji bančni rop v zgodovini Los Angelesa – in to kar 32 milijonov dolarjev. Ker je življenje njegove žene ogroženo, Will ne more reči ne.

9. 3. 2022

V  sredo 23. marca  ob 19:00 bo v sodelovanju z distribucijo Karantanija in Radiem 1 premiera filma IZGUBLJENO MESTO.

Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom (Channing Tatum), ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka »Dasha«.

9. 3. 2022

Danes smo začeli s predprodajo vstopnic filma V SENCI ZAROTE 

Problematični Travis Blok je vladni operativec, ki je zadolžen za reševanje tajnih agentov iz nevarnih situacij. Ko odkrije zaroto, namenjeno ameriškim državljanom, se znajde na tarči ljudi, za katere v bistvu dela. Takrat se odloči, da bo sledil agentu in prišel resnici do dna. Resnici, ki bo postavila pod vprašaj tudi njegov moralni kodeks.

28. 2. 2022

V nedeljo 13.marca ob 17:00 bomo imeli v Koloseju dogodek DISNEYEV DAN Z RDEČO PANDO.

Vstopnice so že na voljo.

17. 2. 2022

V sredo 9. marca ob 19:00 bomo imeli v sodelovanju s Karantanija cinemas in radiem Salomon premiero Badman.

Prihaja superjunak, ki je na posebni misiji! Le da to misli samo on in je prepričan, da se mora spopasti s silami zla v novi akcijski komediji z naslovom Badman.