Kolosej

Novice

17. 1. 2020

Vsi proti vsem je politična drama z elementi trilerja in govori o politiki, volilnih prevarah in razkrajanju moralnih vrednot. Vabljeni na PREMIERO filma VSI PROTI VSEM, ki bo v torek, 28. januarja ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

15. 1. 2020

Na velika platna prihaja težko pričakovana večna klasika ČAS DEKLIŠTVA z brezčasno zgodbo o štirih mladih ženskah, ki se borijo za svojo življenjsko pot. Romantična drama je prejela kar 6 nominacij za oskarja. V Koloseju Ljubljana si ga bomo ogledali že PREMIERNO, 21. januarja ob 19:00! Vstopnice so že v prodaji!

15. 1. 2020

Huraaa! 🎉 Od četrtka 16. januarja do nedelje 19. januarja se bo v Koloseju Ljubljana odvijal TOP vikend!

📽🍿 🎉 TOP vikend v Koloseju = GRATIS skakanje v WOOP Trampolin park Ljubljana!

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 16. in 19. januarjem 2020 v Koloseju v Ljubljani ogledali družinsko pustolovščino DOLITTLE in akcijsko komično kriminalko PODLI FANTJE ZA VEDNO, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razdelitve zalog. 

15. 1. 2020

Dame, pripravite se, saj prihaja slavna, neponovljiva in nepredvidljiva Harley Quinn, tokrat brez Jokerja. Zgodba se odvija okoli skupine superjunakinj in negativk DC vesolja, glavna zvezda pa je Margot Robbie kot slavna Harley Quinn! Vabljeni na PREMIERO filma PTICE ROPARICE IN FANTASTIČNA OSAMOSVOJITEV HARLEY QUINN, ki bo v sredo, 5. februarja ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

15. 1. 2020

Pogumni kužki se vračajo! Tokrat jih čakajo povsem nove dogodivščine - tekmovali bodo na dirki in reševali balone. Vabljeni na PREMIERO animirane pustolovščine TAČKE NA PATRULJI: PRIPRAVLJENI, DIRKA, REŠEVANJE!, ki bo v nedeljo 26. januarja ob 16:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

14. 1. 2020

Scenarist in režiser Guy Ritchie nam v začetku leta 2020 prinaša prefinjeno in sofisticirano akcijsko komedijo Gospodje z legendarno ekipo kot so Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong in Eddie Marsan. Vabljeni na PREDPREMIERO filma GOSPODJE, ki bo v sredo, 22. januarja ob 20:20 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

14. 1. 2020

Bliža se 92. podelitev oskarjev, zlati kipci pa bodo letos podeljeni že 9. februarja. Za najprestižnejšo filmsko nagrado se bo potegoval kriminalni triler JOKER, ki je prejel kar 11 nominacij! Med drugim je bil nominiran za najboljši film, Todd Phillpis za najboljšega režiserja, Joaquin Phoenix pa za najboljšega igralca v glavni vlogi!

Z eno nominacijo manj mu sledi vojna drama 1917 z 10 nominacijami, med drugim je bil nominiran za najboljši film, za najboljši izvirni scenarij, Sam Mendes pa za najboljšega režiserja. Film ČAS DEKLIŠTVA  je prejel 6 nominacij, biografska drama IZZIVALCA pa 4 nominacij, oba pa sta bila nominirana za najboljši film. Charlize Theron je nominirana za najboljšo igralko v glavni vlogi v filmu ONE SO BOMBE, film pa je prejel še dve nominaciji. VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA je prejel 3 nominacije, animirani film LEDENO KRALJESTVO II pa je prejel nominacijo za najboljšo skladbo v filmu!

Vse omenjene filme pa lahko še vedno ujamete na rednem sporedu v Koloseju Ljubljana, romantična drama ČAS DEKLIŠTVA pa na redni spored prihaja 23. januarja, vendar si jo lahko PREMIERNO ogledate že 21. januarja ob 19:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!


13. 1. 2020

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 16. in 19. JANUARJEM 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali akcijsko komično kriminalko PODLI FANTJE ZA VEDNO, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razprodaje zalog

13. 1. 2020

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 16. in 19. januarjem 2020 v Koloseju v Ljubljani ogledali družinsko pustolovščino DOLITTLE, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razprodaje zalog

9. 1. 2020

V svetu lepote bo postalo grdo! Komedija, kjer bosta v glavnih vlogah prijateljic zaigrali Rose Byrne in Tiffany Haddish, nesramno šefico pa Salma Hayek. Vabljeni na PREMIERO komedije KOT ŠEF, ki bo v sredo, 22. januarja ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

6. 1. 2020

Kdo so zmagovalci?

31. 12. 2019

Podla fanta Mike Lowrey (Will Smith) in Marcus Burnett (Martin Lawrence) se vračata, da bi še zadnjič s skupnimi močmi na svoj podli način spravila zločince tja, kamor spadajo – za rešetke. Vabljeni na PREMIERO filma PODLI FANTJE ZA VEDNO, ki bo v sredo, 15. januarja ob 19:00 v Kolosej Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

27. 12. 2019

Na velika platna prihaja ekscentrični zdravnik doktor John Dolittle (Robert Downey Jr.), ki se lahko pogovarja z živalmi. Vabljeni na PREMIERO družinske pustolovščine DOLITTLE, ki bo v nedeljo, 12. januarja ob 17:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

24. 12. 2019

 Ob nakupu kinovstopnice za film Košarkar naj bo 2v Koloseju Ljubljana, prejmeš PLAKAT* filma KOŠARKAR NAJ BO 2! Akcija velja v času šolskih božično-novoletnih počitnic, med 25.12.2019 in  5.1.2020 oz. do razprodaje zalog.

*Akcija velja do razprodaje zalog

24. 12. 2019

Ob nakupu vstopnice za film VOHUNI POD KRINKO v Koloseju Ljubljana, prejmeš filmsko ZNAČKO* filma Vohuni pod krinko. Akcija velja le v soboto, 28. decembra

*Akcija velja do razprodaje zalog. 

23. 12. 2019

HURA, GREMO V KINO! - 1000 OTROK IN NJIHOVIH STARŠEV IZ SOCIALNO ŠIBKIH DRUŽIN NA OGLED KOMEDIJE KOŠARKAR NAJ BO 2

V Sloveniji živijo tudi otroci, ki so zaradi materialne stiske prikrajšani za trenutke, ki se marsikateri družini zdijo samoumevni. Med njimi je zagotovo tudi obisk kina in ogled komedije, v kateri lahko sproščeno uživa vsa družina.

V organizaciji Zveze prijateljev mladine Moste - Polje in v okviru programa Botrstvo in akcije Čarobna zima, bo v prazničnih dneh 1000 otrok in njihovih staršev v dar dobilo kino vstopnice za vso družino. V različnih krajih po Sloveniji si bodo ogledali komedijo KOŠARKAR NAJ BO 2 in tako v krogu svojih najdražjih preživeli družinsko popoldne.

»Zelo pomembno je, da socialno ogroženim družinam omogočimo, da lahko preživijo skupen čas tudi zunaj svojih domov, pozabijo na stiske vsakdana, si vzamejo čas za skupna doživetja, ki jim hkrati dajejo tudi nova znanja in izkušnje, povezujejo pa se lahko tudi z drugimi ljudmi,« je povedala Neža Haler, ki projekt Čarobna zima tudi vodi.

Praznično doživetje obiska kina v krogu družine Hura, gremo v kino! otrokom z manj priložnostmi omogočajo podjetje Robert Bosch d.o.o., spletna trgovina mimovrste=) in ljubljanski Kolosej.

»Dobrodelna akcija brezplačnega obiska kina za socialno šibke družine je zasnovana v duhu ustanovitelja podjetja Bosch, Roberta Boscha, ki ni bil le vplivni inovator, ampak tudi velik človekoljub, ljubitelj narave in zagovornik dostopa do izobrazbe za vsakogar. Že od začetka 20. stoletja se je boril za neomejen dostop vseh ljudi do izobrazbe, ustanovil je društvo za spodbujanje nadarjenih otrok iz socialno šibkejših okolij, finančno podpiral nadarjene mlade s posebnimi potrebami in tudi številne tehnološke univerze. Skoraj 70 let po njegovi smrti se podjetje Bosch še vedno ravna po načelu družbene odgovornosti. Veseli nas, da bomo skupaj s spletno trgovino mimovrste=) in Kolosejem polepšali praznični čas družinam po vsej Sloveniji,« so povedali v podjetju Robert Bosch.

Pretekli petek je Kolosej pod svojo streho že gostil prve otroke iz socialno šibkejših družin, ki so si na posebni božični projekciji skupaj s starši ogledali film in obiskali Filmsko mesto, v okviru katerega je filmska ekipa komedije KOŠARKAR NAJ BO 2 obiskovalcem predstavila, kako nastane film. Otroke je pred filmsko projekcijo obiskal in obdaril tudi Božiček.

 

»Z veseljem smo se odzvali pobudi podjetja Robert Bosch d.o.o. in spletne trgovine mimovrste=), ki družinam omogočata ogled filma Košarkar naj bo 2. Prepričani smo, da je doživetje kino predstave dogodek, ki bo tako otrokom kot njihovim staršem ostal v prijetnem spominu, še posebej pa nas veseli, da smo družinam, ki si obiska kina ne morejo vedno privoščiti, polepšali praznične dni,« je poudarila direktorica marketinga in programa v Koloseju Ursula Spruk.

 

Pretekli petek je Kolosej  pod svojo streho že gostil prve otroke iz socialno šibkejših družin, ki so si na posebni božični projekciji skupaj s starši ogledali film in obiskali Filmsko mesto, v okviru katerega je filmska ekipa komedije KOŠARKAR NAJ BO 2 obiskovalcem predstavila, kako nastane film. Otroke je pred filmsko projekcijo obiskal in obdaril tudi Božiček.

 »Z veseljem smo se odzvali pobudi podjetja Robert Bosch d.o.o. in spletne trgovine mimovrste=), ki družinam omogočata ogled filma Košarkar naj bo 2. Prepričani smo, da je doživetje kino predstave dogodek, ki bo tako otrokom kot njihovim staršem ostal v prijetnem spominu, še posebej pa nas veseli, da smo družinam, ki si obiska kina ne morejo vedno privoščiti, polepšali praznične dni,« je poudarila direktorica marketinga in programa v Koloseju Ursula Spruk.

V petek, 20. decembra je Kolosej obiskalo 400 otrok in njihovih staršev, ki so si ogledali družinsko komedijo Košarkar naj bo 2 in obiskali Filmsko mesto. Otroke je pozdravil in obdaril tudi Božiček. (Foto: Kolosej)

18. 12. 2019

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 19. in 22. DECEMBROM 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali najlepšo družinsko komedijo KOŠARKAR NAJ BO 2, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razprodaje zalog

17. 12. 2019

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 19. in 22. DECEMBROM 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali akcijski domišljijski spektakel VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razprodaje zalog

13. 12. 2019

Mačke, ki se zbirajo na smetišču ob polni luni, se morajo v eni noči odločiti, katera bo tista izbrana, ki bo odšla v "mačja nebesa" in se vrnila nazaj v novo življenje. Vstopnice za decembrske PREDPREMIERNE projekcije epskega glasbeno fantazijskega filma CATS so ŽE V PRODAJI