Kolosej

Novice

4. 9. 2020

Vstopnice za najbolj pričakovan disneyjev spektakel so že v PRODAJI! Neverjetna filmska avantura MULAN, o neustrašnem mladem dekletu, ki postane ena od največjih kitajskih bojevnic, je legenda, ki jo pripovedujejo že skoraj 2.000 let.

2. 9. 2020

Dogodivščine majhnih bitij, ki imajo radi glasbo in ples, se nadaljujejo. Tokrat jih bo pustolovščina popeljala dlje od tistega, kar so do sedaj spoznali. Vabljeni na PREMIERO animirane glasbene pustolovščine TROLI NA SVETOVNI TURNEJI, ki bo v nedeljo, 27. septembra ob 16:00 v Koloseju Ljubljana! 

1. 9. 2020

V času TOP vikenda med 3.9. in 6. 9. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

1. 9. 2020

V času TOP vikenda med 3.9. in 6. 9. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

31. 8. 2020

Vroči dnevi in brezskrbno poletje se počasi bližajo koncu. Da skok v jesen ne bo prehud, smo v Koloseju pripravili ne le bogat, ampak naravnost bajen filmski program, ki bo zadovoljil vse filmske okuse.

27. 8. 2020

Nadaljevanje velike uspešnice o ljubezni in strasti dveh mladostnikov, ki ne pozna meja, posnete po knjižni uspešnici pisateljice Anne Todd. Po burnem začetku zveze in šokantnim odkritjem, morata Tessa in Hardin najti način, kako nadaljevati s svojo ljubezensko zgodbo. Pridružite se nam na PREMIERI filma PRVIČ NARAZEN, ki bo v sredo, 16. septembra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v PRODAJI

27. 8. 2020

Osnovnošolec Peter je navdušen, ko izve, da bo njegov dedek Ed (Robert De Niro) prišel živet v družinsko hišo. Ko pa se dedek preseli v njegovo sobo, sam pa mora na grozljivo podstrešje, mu ne preostane drugega, kot da dedku napove vojno, da svojo sobo dobi nazaj. Vabljeni na PREMIERO komedije VOJNA Z DEDKOM, ki bo v torek, 15. septembra ob 18:30 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v PRODAJI!

27. 8. 2020

Kaj vse se lahko pripeti, ko gre mama za nekaj dni na dopust, oče pa skrbi za štiri otroke, gospodinjstvo in svojo službo? Vabljeni na PREMIERO filma 10 DNI BREZ MAME, ki bo v sredo, 9. septembra ob 19:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

26. 8. 2020

Letos mineva 10. obletnica uspešnice IZVOR (Inception) Christopherja Nolana, čigar nov film TENET že nestrpno pričakujemo. Režiser pravi, da sta Izvor in Tenet povezana. S tem je Izvor postal popolna uvertura v Tenet, kar bomo proslavili s ponovnim prikazovanjem filma Izvor v Koloseju! Izvor se bo v Koloseju vrtel teden dni pred Tenetom in sicer od 27. avgusta do vključno 1. septembra, ob ogledu pa bodo gledalci lahko videli tudi ekskluzivne vsebine iz zakulisja snemanja TENET.

Mojstrovino TENET pa si bo mogoče ogledati PREDPREMIERNO že od 2. septembra dalje. Film, ki smo ga dolgo čakali vsi in ki se je v zadnjih mesecih soočal z različnimi izzivi, je bil na koncu tudi prestavljen na kasnejši datum. Vendar zdaj bomo spektakularno stvaritev končno dočakali na velikih platnih. Kritiki pravijo, da je to ''najbolj prestižna kinematografska izkušnja desetletja'', prav tako pa je to eden izmed najdražjih filmov kadarkoli posnetih. 

Se vidimo v kinu! Vstopnice za omenjena filma so že v PRODAJI!

26. 8. 2020

V času TOP vikenda med 27. 8. in 30. 8. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog, popusti se med seboj izključujejo.

26. 8. 2020

Greš z nami? Že ta vikend vas Kapitan Sabljezobi in njegova druščina gusarjev vabijo na pustolovščino, ki je ne boste pozabili! In to s čisto pravo gusarsko ladjo, kamor je vabljena cela družina. Postanite del ekipe in poiščite diamant, ki izpolni največjo željo. KAPITAN SABLJEZOBI IN ČAROBNI DIAMANT - zabavna sinhronizirana dogodivščina -  v Koloseju predpremierno že od 29. avgusta, na rednem sporedu od 3. septembra.

25. 8. 2020

V času TOP vikenda med 27. 8. in 30. 8. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog, popusti se med seboj izključujejo.

15. 7. 2020


Huraaa, TOP vikend je tu! 🎉😀🙌 V času TOP vikenda med 16.7. do 19.7. ob nakupu kino vstopnice prejmeš GRATIS kupon* za 20% POPUST za pizzo 🍕 po izbiri v restavraciji Rosso Verde v pritličju Koloseja! Se vidimo!*Akcija velja do razprodaje zalog, popusti se med seboj izključujejo.