Kolosej

Novice

24. 11. 2021

E.O.F.T. (European Outdoor Film Tour) predstavlja najbolj navdihujoče avanturistične filme in filme o športih na prostem letošnjega leta. Popeljali vas bodo na dih jemajoče kraje in vam predstavili ljudi z avanturističnim duhom. Samo v kinu Komuna od petka 26.novembra do nedelje 28. novembra. Več o programu in nakupu vstopnic si lahko preberete na  EOFT festival

24. 11. 2021

v sredo 1. decembra si bomo v Koloseju  premierno ogledali  življenjsko zgodbo legendarne kanadske pevske senzacije Aline Dieu. Neuraden biografski film je fikcija, ki jo je navdihnilo življenje Celine Dion. Film je bil v Cannesu sprejet s 5-minutnimi stoječimi ovacijami. Režiserka Valerie Lemercier, ki v filmu igra tudi glavno vlogo, svojo junakinjo Aline Dieu prikazuje v različnih obdobjih njenega življenja od otroštva dalje, s Celine Dion pa si deli mnogo podobnosti, med drugim to, da se Aline tako kot Celine zaljubi v precej starejšega moškega, poleg tega pa so v filmu uporabljene tudi nekatere najbolj znane pesmi te kanadske zvezde.

Celine Dion je povedala, da je imela v življenju neverjetno srečo. Da je od majhnega rasla v dobri družini s čudovitimi starši, da se je poročila z izjemnim možem, a da se je pri njenih 50-ih letih začelo novo obdobje, ki je zanjo eno najboljših do zdaj in da si ga želi preživeti kar najbolje. Nedvomno je ključ do pozitivne naravnanosti v življenju ljubezen, ki jo je spremljala.

ALINE, MOČ LJUBEZNI premierno 2. decembra ob 19:00 v Koloseju 


17. 11. 2021

V petek 19.novembra bomo začeli s predpremiernim prikazovanjem filma IZGANJALCI DUHOV ZAPUŠČINA.

Izganjalci duhov (Ghostbusters) je ameriška fantastična komedija iz leta 1984 o štirih znanstvenikih, ki s posebno opremo lovijo duhove po New Yorku. To je bil najuspešnejši film leta (samo v ameriških kinematografih je zbral kar 239 milijonov dolarjev), leta 1989 pa mu je sledil drugi del. Danes že kultni Izganjalci duhov so se zapisali na številne sezname najzabavnejših in najboljših filmov 80. let prejšnjega stoletja.

10. 11. 2021

Spoštovani obiskovalci!

Dobrodošli v Koloseju, kjer projekcije potekajo nemoteno v skladu z aktualnimi preventivnimi ukrepi in smernicami, ki jih aktivno izvajamo, da bo vaš obisk kina varen in kar se da udoben:


  • Nošenje zaščitnih mask (kirurških ali ffp2) , je po navodilih NIJZ v zaprtih prostorih obvezno.  
  • za ogled kinopredstave potrebujete izpolnjen en pogoj PCT (prebolelost, cepljenje ali test, ki ne sme biti starejši od 48 ur),
  • otroci pod 12  let ne potrebujejo pogoja PCT,
  • na vhodu poleg pogoja PCT pokažite tudi osebni dokument,
  • skozi objekt Koloseja imajo obiskovalci na voljo točke za razkuževanje rok,
  • upoštevajte varnostno razdaljo in navodila na vhodu v kino,
  • prav tako obiskovalce spodbujamo k brezstičnemu plačevanju s kartico, saj je to najbolj enostaven način plačevanja, s čimer se izognemo nepotrebnemu dotikanju bankovcev in kovancev,
  • vsem obiskovalcem se zahvaljujemo, ker v kino prihajate zdravi ter si redno umivate roke in upoštevate higieno kašlja 
  • podaljšali smo časovni razmik med posameznimi projekcijami v dvorani, da se dvorana pripravi za nove obiskovalce; čistilci jo počistijo, razkužijo in prezračijo,
  • med obiskovalci je v dvorani prost en fiksni sedež

Najlepša hvala za sodelovanje!

Želimo vam prijeten obisk kina,

vaš Kolosej10. 11. 2021

Dragi obiskovalci,

zaradi zagotovitve prostih sedežev med obiskovalci trenutno spletna prodaja ne deluje. vstopnice lahko kupite na blagajni Koloseja.

Hvala za razumevanje!

4. 11. 2021

Nakup vstopnic je mogoč na blagajni Kina Komuna, ki se odpre eno uro pred prvo projekcijo, preko spletnega mesta https://vstopnice.cd-cc.si/tickets/search.php5?searchword=liffe ali na blagajni Cankarjevega doma.

2. 11. 2021

V sredo 10.11.2021 ob 19:00 bo v Koloseju Ljubljana predpremiera filma Spencer.

Karte lahko že kupite v predprodaji.

2. 11. 2021

Danes smo začeli s predprodajo vstopnic za srbski krimi-hita Južni veter - Pospešek.

Zaenkrat sta aktivirani predstavi zas četrtek 11.11.2021 ob 19:00 in 21:30 uri.


29. 10. 2021

V Koloseju so že v predprodaji vstopnice za Marvelov film Večni.

Prve  obiskovalce filma pa čaka tudi presenečenje.

* Plakati se bodo delili do razprodaje zaloge

21. 10. 2021

𝓙𝓤𝓗𝓤𝓤𝓤𝓤 𝓟𝓞Č𝓘𝓣𝓝𝓘𝓒𝓔!🎃✨🌰✨🍄 

Ker so naslednji teden počitnice smo temu primerno naredili tudi spored naših predstav. Tako si boste lahko že prve filmske dogodivščine ogledali že malo po dvanajsti uri. Spored si lahko ogledate na tedenski spored

20. 10. 2021

V četrtek 28. oktobra bo v Koloseju Ljubljana premiera dolgo pričakovanega filma TOMA  🎼🎙

Film "TOMA" je impresionistični portret Toma Zdravkovića, ki prikazuje začetek in vrhunec njegove slave, ljubezni, ki so ga navdihnile pri ustvarjanju nekaterih največjih uspešnic, pa tudi odnose s številnimi prijatelji, ki jih je imel v umetniških krogih takratne Jugoslavije. Skozi film spremljamo tudi življenja znanih umetnikov tistega časa, kot so Zoran Radmilović, Mika Antić, Tozovac in drugi.

Na tej povezavi pa lahko opravite nakup vstopnic

4. 10. 2021

V nedeljo 17.10.2021 ob 16:00 vas vabimo na premiero filma PRI ADDAMSOVIH 2.

1. 10. 2021

Adaptacija znanstveno-fantastične klasike Franka Herberta. Zgodba spremlja Paula Atreidesa iz hiše Atreides, sijajnega in nadarjenega mladeniča, rojenega za velike stvari, ki mora odpotovati na najnevarnejši planet v vesolju, da bi zagotovil prihodnost svoji družini in narodu. Predpremierno bomo film predvajali v Koloseju v sredo 20. oktobra ob 19:00.

1. 10. 2021

Tom Hardy se vrača na velika platna, z enim od Marvelovih najboljših junakov Venom. Premiera filma bo v četrtek 14. oktobra ob 20:00.

1. 10. 2021

Pred tremi leti je eden najbolj gledanih delov franšize, ki traja kar štiri desetletja, z ikonično igralko Jamie Lee Curtis z naslovom Noč čarovnic postalo poglavje z največjim zaslužkom. A noč čarovnic, ko se je vrnil Michael Myers, še ni končana. Premiera bo v Koloseju v sredo 13. oktobra ob 19:00.


1. 10. 2021

V kinematografe prihaja zgodba o eni največjih pevk in pianistk, Arethi Franklin. R&B pevko bo upodobila oskarjevka Jennifer Hudson, ki jo je legendarna pevka Franklinova osebno izbrala, da jo upodobi na velikem platnu.  Premiera bo v Koloseju 7. oktobra ob 19:00.

27. 9. 2021

Končno smo dočakali James Bonda v NI ČAS ZA SMRT. Od četrtka 30. septembra v Koloseju.

Vabljeni!

22. 9. 2021

Filmofili in filmoljubi! 🥰

Ekipa kina Komune z največjim veseljem sporoča, da v četrtek 23. septembra ponovno odpiramo svoja  vrata🎉, zaženemo projektorje 📽, uživamo ob dobrih  filmih 🎬 in se pocrkljamo ob kavici  ☕ ali  čaju 🍵


🤩


Se  vidimo 💖

17. 9. 2021

Dragi obiskovalci, 

od danes dalje je v Koloseju mogoče izkoristiti bone 21.

Izkoristite jih lahko za nakup vstopnic in nakup hrane in pijače na kokicah. Minimalna vrednost koriščenja je 10 eur.

Če želite izkoristiti bon 21 prosim prinesite s seboj kopijo priloge 1oziroma priloga 2 ali priloga 3, če sta ti potrebni

in fotokopijo vašega osebnega dokumenta (potni list ali osebna izkaznica - katero boste imeli tudi s seboj).

Pred samim nakupom vstopnice blagajničarko opozorite, da želite unovčit bone 21.