Kolosej

Novice

23. 4. 2021

Drage obiskovalke in obiskovalci!

Kljub odloku, ki nam dovoljuje odprtje kinodvoran, Vam sporočamo, da Koloseja na žalost zaradi nerealnih pogojev, ki jih predpisuje vlada oziroma Ministrstvo za kulturo ne bomo odprli.

Vseeno upamo, da se vidimo čimprej.

O morebitnih spremembah vas bomo obveščali na Kolosejevi spletni strani in družbenih omrežjih.


Lep filmski pozdrav,

vaš Kolosej

21. 10. 2020

Spoštovani,

Zaradi razglasitve epidemije je Kolosej do nadaljnjega zaprt. Načrtovane projekcije bomo tako predvajali ob vnovičnem odprtju. O vseh aktualnih novicah vas bomo obveščali na spletni stani Koloseja.

Želimo vam obilico zdravja!

Lep filmski pozdrav,

vaš Kolosej

21. 10. 2020

Spoštovani imetniki bianko kuponov,

Zaradi razglasitve epidemije je Kolosej do nadaljnjega zaprt. Veljavnost kuponov bomo ustrezno podaljšali in vas o tem obvestili na spletni stani Koloseja.

Želimo vam obilico zdravja!

Lep filmski pozdrav,

vaš Kolosej


5. 10. 2020

Svetu se približuje apokaliptični komet. Kaj vse je Gerard Butler pripravljen storiti, da spravi družino na varno bomo videli v napetem akcijskem trilerju GRENLANDIJA: POSLEDNJE ZATOČIŠČE, ki se bo predvajal od 8. oktobra v Koloseju!

4. 10. 2020


Drage obiskovalke in obiskovalci!


V skladu z uredbo Nacionalnega inštituta za javno zdravje in v želji po zagotavljanju varnosti naših zaposlenih in obiskovalcev vas obveščamo, da bodo v Kolosejevih kinocentrih odpovedane vse projekcije.

O morebitnih spremembah vas bomo obveščali na Kolosejevi spletni strani in družbenih omrežjih.

Situacija od nas zahteva, da se vsi skupaj obnašamo družbeno odgovorno in s svojim zgledom in upoštevanjem navodil ter izvajanjem drugimi preventivnimi ukrepi pomagamo zajeziti okužbe.

Ko se dano stanje normalizira se že veselimo druženja z vami ob ogledu najbolj pričakovanih filmskih naslovov.

Do takrat vam želimo obilico zdravja!


Lep filmski pozdrav,

vaš Kolosej


__________________________

V ČASU, KO KOLOSEJ DELUJE NEMOTENO, DELUJEMO V SKLADU S PRPOROČILI NIJZ


Spoštovani obiskovalci!

Dobrodošli v Koloseju, kjer projekcije potekajo nemoteno v skladu z aktualnimi preventivnimi ukrepi in smernicami, ki jih aktivno izvajamo, da bo vaš obisk kina varen in kar se da udoben:

  • Nošenje zaščitnih mask, je po navodilih NIJZ v zaprtih prostorih obvezno. Obiskovalci si lahko, v dvorani med uživanjem kokic in drugih prigrizkov ter uživanjem pijač, masko snamejo.
  • skozi objekt Koloseja imajo obiskovalci na voljo točke za razkuževanje rok, ki jih spremlja napis »BODI COOL in si razkuži roke«,
  • upoštevajte varnostno razdaljo in navodila na vhodu v kino (Kolosej, Kino Komuna, Kolosej de Luxe Kranj),
  • obiskovalce spodbujamo k spletnemu nakupu kino vstopnic,
  • prav tako obiskovalce spodbujamo k brezstičnemu plačevanju s kartico, saj je to najbolj enostaven način plačevanja, s čimer se izognemo nepotrebnemu dotikanju bankovcev in kovancev,
  • vsem obiskovalcem se zahvaljujemo, ker v kino prihajate zdravi ter si redno umivate roke in upoštevate higieno kašlja - BODI COOL in si umivaj roke, BODI COOL in upoštevaj higieno kašlja,
  • v dvoranah smo uvedli nov sedežni režim, ki dovoljuje večji razmak med obiskovalci za večjo varnost in udobje,
  • podaljšali smo časovni razmik med posameznimi projekcijami v dvorani, da se dvorana pripravi za nove obiskovalce; čistilci jo počistijo, razkužijo in prezračijo,
  • uvedli smo nov režim glede vhoda in izhoda iz dvorane. Zahvaljujoč arhitekturi Koloseja, obiskovalci ob izhodu iz dvorane hkrati tudi zapustijo objekt Kolosej in stopijo v odprt prostor – parkirišče (in se ne vračajo nazaj v avlo).

Najlepša hvala za sodelovanje!

Želimo vam prijeten obisk kina,

vaš Kolosej

29. 9. 2020

V času TOP vikenda med 1. in 4. 10. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

21. 9. 2020

Mi že odštevamo do prihoda najbolj pričakovane animacije tega leta - TROLI NA SVETOVNI TURNEJI! Ogledali si jo bomo lahko že PREDPREMIERNO v nedeljo, 27. septembra ob 16:00 in 16:20

Po štirih letih se majcena bitja, ki ljubijo ples in glasbo, vračajo na velika platna v drugem delu animirane pustolovščine Troli na svetovni turneji. Če so v prvem delu zabavna in nagajiva bitja iskala srečo in reševala svoje prijatelje, bodo v drugem delu spoznavala različne zvrsti glasbe in skušala rešiti glasbo.

Vstopnice so že v PRODAJI!

4. 9. 2020

Vstopnice za najbolj pričakovan disneyjev spektakel so že v PRODAJI! Neverjetna filmska avantura MULAN, o neustrašnem mladem dekletu, ki postane ena od največjih kitajskih bojevnic, je legenda, ki jo pripovedujejo že skoraj 2.000 let.

2. 9. 2020

Dogodivščine majhnih bitij, ki imajo radi glasbo in ples, se nadaljujejo. Tokrat jih bo pustolovščina popeljala dlje od tistega, kar so do sedaj spoznali. Vabljeni na PREMIERO animirane glasbene pustolovščine TROLI NA SVETOVNI TURNEJI, ki bo v nedeljo, 27. septembra ob 16:00 v Koloseju Ljubljana! 

1. 9. 2020

V času TOP vikenda med 3.9. in 6. 9. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

1. 9. 2020

V času TOP vikenda med 3.9. in 6. 9. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

31. 8. 2020

Vroči dnevi in brezskrbno poletje se počasi bližajo koncu. Da skok v jesen ne bo prehud, smo v Koloseju pripravili ne le bogat, ampak naravnost bajen filmski program, ki bo zadovoljil vse filmske okuse.

27. 8. 2020

Nadaljevanje velike uspešnice o ljubezni in strasti dveh mladostnikov, ki ne pozna meja, posnete po knjižni uspešnici pisateljice Anne Todd. Po burnem začetku zveze in šokantnim odkritjem, morata Tessa in Hardin najti način, kako nadaljevati s svojo ljubezensko zgodbo. Pridružite se nam na PREMIERI filma PRVIČ NARAZEN, ki bo v sredo, 16. septembra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v PRODAJI

27. 8. 2020

Osnovnošolec Peter je navdušen, ko izve, da bo njegov dedek Ed (Robert De Niro) prišel živet v družinsko hišo. Ko pa se dedek preseli v njegovo sobo, sam pa mora na grozljivo podstrešje, mu ne preostane drugega, kot da dedku napove vojno, da svojo sobo dobi nazaj. Vabljeni na PREMIERO komedije VOJNA Z DEDKOM, ki bo v torek, 15. septembra ob 18:30 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v PRODAJI!

27. 8. 2020

Kaj vse se lahko pripeti, ko gre mama za nekaj dni na dopust, oče pa skrbi za štiri otroke, gospodinjstvo in svojo službo? Vabljeni na PREMIERO filma 10 DNI BREZ MAME, ki bo v sredo, 9. septembra ob 19:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!