Kolosej

Novice

8. 6. 202123. 4. 2021

Drage obiskovalke in obiskovalci!

Kljub odloku, ki nam dovoljuje odprtje kinodvoran, Vam sporočamo, da Koloseja na žalost zaradi nerealnih pogojev, ki jih predpisuje vlada oziroma Ministrstvo za kulturo ne bomo odprli.

Vseeno upamo, da se vidimo čimprej.

O morebitnih spremembah vas bomo obveščali na Kolosejevi spletni strani in družbenih omrežjih.


Lep filmski pozdrav,

vaš Kolosej

21. 10. 2020

Spoštovani,

Zaradi razglasitve epidemije je Kolosej do nadaljnjega zaprt. Načrtovane projekcije bomo tako predvajali ob vnovičnem odprtju. O vseh aktualnih novicah vas bomo obveščali na spletni stani Koloseja.

Želimo vam obilico zdravja!

Lep filmski pozdrav,

vaš Kolosej

21. 10. 2020

Spoštovani imetniki bianko kuponov,

Zaradi razglasitve epidemije je Kolosej do nadaljnjega zaprt. Veljavnost kuponov bomo ustrezno podaljšali in vas o tem obvestili na spletni stani Koloseja.

Želimo vam obilico zdravja!

Lep filmski pozdrav,

vaš Kolosej


4. 10. 2020


Drage obiskovalke in obiskovalci!


V skladu z uredbo Nacionalnega inštituta za javno zdravje in v želji po zagotavljanju varnosti naših zaposlenih in obiskovalcev vas obveščamo, da bodo v Kolosejevih kinocentrih odpovedane vse projekcije.

O morebitnih spremembah vas bomo obveščali na Kolosejevi spletni strani in družbenih omrežjih.

Situacija od nas zahteva, da se vsi skupaj obnašamo družbeno odgovorno in s svojim zgledom in upoštevanjem navodil ter izvajanjem drugimi preventivnimi ukrepi pomagamo zajeziti okužbe.

Ko se dano stanje normalizira se že veselimo druženja z vami ob ogledu najbolj pričakovanih filmskih naslovov.

Do takrat vam želimo obilico zdravja!


Lep filmski pozdrav,

vaš Kolosej


__________________________

V ČASU, KO KOLOSEJ DELUJE NEMOTENO, DELUJEMO V SKLADU S PRPOROČILI NIJZ


Spoštovani obiskovalci!

Dobrodošli v Koloseju, kjer projekcije potekajo nemoteno v skladu z aktualnimi preventivnimi ukrepi in smernicami, ki jih aktivno izvajamo, da bo vaš obisk kina varen in kar se da udoben:

  • Nošenje zaščitnih mask, je po navodilih NIJZ v zaprtih prostorih obvezno. Obiskovalci si lahko, v dvorani med uživanjem kokic in drugih prigrizkov ter uživanjem pijač, masko snamejo.
  • skozi objekt Koloseja imajo obiskovalci na voljo točke za razkuževanje rok, ki jih spremlja napis »BODI COOL in si razkuži roke«,
  • upoštevajte varnostno razdaljo in navodila na vhodu v kino (Kolosej, Kino Komuna, Kolosej de Luxe Kranj),
  • obiskovalce spodbujamo k spletnemu nakupu kino vstopnic,
  • prav tako obiskovalce spodbujamo k brezstičnemu plačevanju s kartico, saj je to najbolj enostaven način plačevanja, s čimer se izognemo nepotrebnemu dotikanju bankovcev in kovancev,
  • vsem obiskovalcem se zahvaljujemo, ker v kino prihajate zdravi ter si redno umivate roke in upoštevate higieno kašlja - BODI COOL in si umivaj roke, BODI COOL in upoštevaj higieno kašlja,
  • v dvoranah smo uvedli nov sedežni režim, ki dovoljuje večji razmak med obiskovalci za večjo varnost in udobje,
  • podaljšali smo časovni razmik med posameznimi projekcijami v dvorani, da se dvorana pripravi za nove obiskovalce; čistilci jo počistijo, razkužijo in prezračijo,
  • uvedli smo nov režim glede vhoda in izhoda iz dvorane. Zahvaljujoč arhitekturi Koloseja, obiskovalci ob izhodu iz dvorane hkrati tudi zapustijo objekt Kolosej in stopijo v odprt prostor – parkirišče (in se ne vračajo nazaj v avlo).

Najlepša hvala za sodelovanje!

Želimo vam prijeten obisk kina,

vaš Kolosej

4. 9. 2020

Vstopnice za najbolj pričakovan disneyjev spektakel so že v PRODAJI! Neverjetna filmska avantura MULAN, o neustrašnem mladem dekletu, ki postane ena od največjih kitajskih bojevnic, je legenda, ki jo pripovedujejo že skoraj 2.000 let.

2. 9. 2020

Dogodivščine majhnih bitij, ki imajo radi glasbo in ples, se nadaljujejo. Tokrat jih bo pustolovščina popeljala dlje od tistega, kar so do sedaj spoznali. Vabljeni na PREMIERO animirane glasbene pustolovščine TROLI NA SVETOVNI TURNEJI, ki bo v nedeljo, 27. septembra ob 16:00 v Koloseju Ljubljana! 

1. 9. 2020

V času TOP vikenda med 3.9. in 6. 9. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

1. 9. 2020

V času TOP vikenda med 3.9. in 6. 9. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

31. 8. 2020

Vroči dnevi in brezskrbno poletje se počasi bližajo koncu. Da skok v jesen ne bo prehud, smo v Koloseju pripravili ne le bogat, ampak naravnost bajen filmski program, ki bo zadovoljil vse filmske okuse.

27. 8. 2020

Nadaljevanje velike uspešnice o ljubezni in strasti dveh mladostnikov, ki ne pozna meja, posnete po knjižni uspešnici pisateljice Anne Todd. Po burnem začetku zveze in šokantnim odkritjem, morata Tessa in Hardin najti način, kako nadaljevati s svojo ljubezensko zgodbo. Pridružite se nam na PREMIERI filma PRVIČ NARAZEN, ki bo v sredo, 16. septembra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v PRODAJI

27. 8. 2020

Osnovnošolec Peter je navdušen, ko izve, da bo njegov dedek Ed (Robert De Niro) prišel živet v družinsko hišo. Ko pa se dedek preseli v njegovo sobo, sam pa mora na grozljivo podstrešje, mu ne preostane drugega, kot da dedku napove vojno, da svojo sobo dobi nazaj. Vabljeni na PREMIERO komedije VOJNA Z DEDKOM, ki bo v torek, 15. septembra ob 18:30 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v PRODAJI!

27. 8. 2020

Kaj vse se lahko pripeti, ko gre mama za nekaj dni na dopust, oče pa skrbi za štiri otroke, gospodinjstvo in svojo službo? Vabljeni na PREMIERO filma 10 DNI BREZ MAME, ki bo v sredo, 9. septembra ob 19:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

26. 8. 2020

Letos mineva 10. obletnica uspešnice IZVOR (Inception) Christopherja Nolana, čigar nov film TENET že nestrpno pričakujemo. Režiser pravi, da sta Izvor in Tenet povezana. S tem je Izvor postal popolna uvertura v Tenet, kar bomo proslavili s ponovnim prikazovanjem filma Izvor v Koloseju! Izvor se bo v Koloseju vrtel teden dni pred Tenetom in sicer od 27. avgusta do vključno 1. septembra, ob ogledu pa bodo gledalci lahko videli tudi ekskluzivne vsebine iz zakulisja snemanja TENET.

Mojstrovino TENET pa si bo mogoče ogledati PREDPREMIERNO že od 2. septembra dalje. Film, ki smo ga dolgo čakali vsi in ki se je v zadnjih mesecih soočal z različnimi izzivi, je bil na koncu tudi prestavljen na kasnejši datum. Vendar zdaj bomo spektakularno stvaritev končno dočakali na velikih platnih. Kritiki pravijo, da je to ''najbolj prestižna kinematografska izkušnja desetletja'', prav tako pa je to eden izmed najdražjih filmov kadarkoli posnetih. 

Se vidimo v kinu! Vstopnice za omenjena filma so že v PRODAJI!

26. 8. 2020

V času TOP vikenda med 27. 8. in 30. 8. 2020 ob nakupu vstopnice za TOP filmske naslove prejmete WOOP srečko*. Vsaka srečka je dobitna.

*Akcija velja do razprodaje zalog, popusti se med seboj izključujejo.

26. 8. 2020

Greš z nami? Že ta vikend vas Kapitan Sabljezobi in njegova druščina gusarjev vabijo na pustolovščino, ki je ne boste pozabili! In to s čisto pravo gusarsko ladjo, kamor je vabljena cela družina. Postanite del ekipe in poiščite diamant, ki izpolni največjo željo. KAPITAN SABLJEZOBI IN ČAROBNI DIAMANT - zabavna sinhronizirana dogodivščina -  v Koloseju predpremierno že od 29. avgusta, na rednem sporedu od 3. septembra.