Kolosej

Novice

17. 7. 2018

V času TOP vikenda od 3. avgusta do 5. avgusta ob nakupu kinovstopnice za film HOTEL TRANSILVANIJA: VSI NA MORJE prejmete KUPON za GRATIS* SHAKE v restavraciji McDonalds v Koloseju Ljubljana.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

17. 7. 2018

V času TOP vikenda od 3. avgusta do 5. avgusta ob nakupu kinovstopnice za film MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE prejmete KUPON za GRATIS* SHAKE v restavraciji McDonalds v Koloseju Ljubljana.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

17. 7. 2018

V zapleteni igri mačke z mišjo mora Ray (Nicolas Cage) rešiti svojo ženo in sebe iz grozljive skrivnosti, povezane s hotelom in čudnimi ljudmi, ki ga obiskujejo. Vabljeni na PREMIERO trilerja SKRIVNOSTNO OGLEDALO, ki bo v sredo, 25. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

9. 7. 2018

Največji gobec, kar ste jih kdaj videli v kombinaciji s karizmo in pogumom Jasona Stathama bo prava filmska poslastica! Si drznete zaplavati z nami na premiero poletnega hita MEGALODON: PREDATOR IZ GLOBIN, ki bo 16. avgusta ob 20:00 v Koloseju Ljubljana!

5. 7. 2018

Nekateri se rodijo, da bi vladali, nekdo pa je programiran , da bi reševal. Pridružite se nam na PREMIERI znanstveno-fantastične akcije SVET PRIHODNOSTI, ki bo v torek 17. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice že v prodaji!

5. 7. 2018

Ko gre za družino, tudi 240. nadstropje ni previsoko! Pridružite se nam na PREMIERI akcijske kriminalne drame NEBOTIČNIK, ki bo v sredo, 11. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

5. 7. 2018

Margot Robbie se vrača v velikem stilu,  poleg nje pa bo v filmu blestela tudi Katarina Čas! Pridružite se nam na premieri kriminalnega trilerja TERMINAL, ki bo v torek, 10. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

3. 7. 2018

V času TOP vikenda od 6. julija do 8. julija ob nakupu kinovstopnice za film PRVO OČIŠČENJE prejmete KUPON za GRATIS* SHAKE v restavraciji McDonalds v Koloseju Ljubljana. 

*Akcija velja do razprodaje zalog

28. 6. 2018

V času TOP vikenda od 6. julija do 8. julija ob nakupu kinovstopnice za film UKRADENA PRINCESA prejmete KUPON za GRATIS* SHAKE v restavraciji McDonalds v Koloseju Ljubljana. 

*Akcija velja do razprodaje zalog.

28. 6. 2018

V času TOP vikenda od 6. julija do 8. julija ob nakupu kinovstopnice za film ANT-MAN IN OSA prejmete KUPON za GRATIS* SHAKE v restavraciji McDonalds v Koloseju Ljubljana. 

*Akcija velja do razprodaje zalog.

28. 6. 2018

V času TOP vikenda od 6. julija do 8. julija ob nakupu kinovstopnice za film IZGUBLJENA MED VALOVI prejmete KUPON za GRATIS* SHAKE v restavraciji McDonalds v Koloseju Ljubljana. 

*Akcija velja do razprodaje zalog.

27. 6. 2018

Prvo očiščenje bo prvič za 12 ur dovolilo vse. Tudi umor. Vabljeni na PREMIERO filma PRVO OČIŠČENJE, ki bo v sredo, 4. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

27. 6. 2018

Film je posnet po resnični zgodbi in govori o Tami Oldham (Shailene Woodley) in njenem zaročencu Richardu Sharpu (Sam Claflin), ki sta se odpravila na potovanje prek oceana in nista niti slutila, da ju bo zajel najmočnejši orkan v zgodovini! Pridružite se nam na PREMIERI romantične drame IZGUBLJENA MED VALOVI v četrtek, 5. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

27. 6. 2018

Prava junaka, neprave velikosti! Vabljeni na PREDPREMIERNO projekcijo akcijske domišljijske pustolovščine ANT-MAN IN OSA, ki bo v sredo, 4. julija ob 19:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

21. 6. 2018

Nekateri običaji nikoli ne zastarajo! Komedija posneta po resnični zgodbi. Čisto zares! Pridružite se nam na PREMIERI komedije TI LOVIŠ!, ki bo v četrtek 28. junija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!


21. 6. 2018

Poletje je tu! V vročih poletnih mesecih vas čakajo filmi, ob katerih se bomo smejali, jokali, plesali....in še kaj! Filmi, ki bodo na vas pustili velik pečat in na katere ne boste mogli pozabiti tako enostavno! 

5. julija bo vaša čustva razburkal film, posnet po resničnih dogodkih IZGUBLJENA MED VALOVI, kjer se mlad par znajde sredi največjega orkana v zgodovini in se bori za preživetje. 2. avgusta se vračajo Abbine velike uspešnice, še prej pa si boste lahko glasbeno komedijo MAMMA MIA: SPET ZAČENJA SE! ogledali na PREMIERI, ki bo 28. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Prav tako pa 2. avgusta na velika platna prihaja animirana družinska pustolovščina HOTEL TRANSILVANIJA 3: VSI NA MORJE, kjer se Drakula z družino odpravi na potovanje s križarko, vendar pa se njihov dopust ne odvije po pričakovanjih...

21. 6. 2018

Michael (Miloš Biković) ogoljufa razkošno igralnico. Lastnik igralnice mu da na izbiro: dolg bo plačal z denarjem ali življenjem, časa pa ima teden dni.  Ali mu bo uspelo? Pridružite se nam na PREMIERI z.f. akcijske pustolovščine NEVARNE IGRE, ki bo v torek 26. junija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

19. 6. 2018

Iščemo simpatične, delovne in komunikativne dijake in študente za delo v KINU! 

Prošnje za študentsko delo v Koloseju v Ljubljani ali zabaviščnem centru Areni naslovite na: upravnik@kolosej.si

13. 6. 2018

Ne zamudite PREMIERE akcijskega komično-kriminalnega trilerja OCEANOVIH 8, 13. junija ob 20:00, kjer si boste lahko ogledali najbolj sofisticiran rop letošnjega leta! Prav tako se po 14 letih na velika platna vrača družina NEVERJETNI 2. V biografski kriminalni drami LJUBITI PABLA si boste lahko ogledali vzpon in padec preprodajalca drog Pabla Escobarja in njegovo vihravo ljubezensko razmerje s kolumbijsko novinarko Virginio Vallejo. Grozljivka PODEDOVANO ZLO vas bo prestrašila do kosti, ko se bo družina skušala izogniti zlovešči usodi, ki jo je podedovala. Vabljeni pa ste tudi na PREDPREMIERNE projekcije romantične komične drame Z LJUBEZNIJO, SIMON od 14.6. do 20.6. v Koloseju Ljubljana!

12. 6. 2018

V času TOP vikenda od 15. junija do 17. junija ob nakupu kinovstopnice za film Oceanovih 8 prejmete, KUPON za GRATIS* SHAKE v restavraciji McDonalds v Koloseju!

*Akcija velja do razprodaje zalog.