Kolosej

Novice

21. 9. 2017

Srhljivka polna skrivnosti, ki nam jih bosta razkrila Jennifer Lawrence in Javier Bardem pod taktirko mojstra režije Darrena Aranofskega, se bo premierno predstavila v Koloseju v Ljubljani, v sredo, 27. septembra, ob 20.00. Vstopnice so že na voljo,

20. 9. 2017

Resnična zgodba o najbolj neverjetnem prijateljstvu v zgodovini ...

14. 9. 2017

Letošnjo jesen bomo v Koloseju pozdravili z nasmeški na obrazu, saj se bomo do solz nasmejali na račun dveh odličnih komedij, ki bosta osvežili naše filmsko platno.

12. 9. 2017

Romantično komedijo letošnje jeseniSpet doma si bodo Kolosejevi obiskovalci lahko premierno ogledali 14, septembra v Koloseju v Ljubljani.

Vstopnice so že v prodaji.

6. 9. 2017

Zagotovite si ugodnejšo vstopnico za 12. Otroški bazar!

4. 9. 2017

Knjigo že poznate ... zdaj bo postala film!

Težko pričakovano adaptacijo večkrat nagrajene mladinske knjižne uspešnice Košarkar naj bo si bodo Kolosejevi obiskovalci lahko premierno ogledali 7. septembra v Koloseju v Ljubljani.

Vstopnice so že v prodaji.

28. 8. 2017
Kot vsako leto bodo tudi letos v Kolosejevih kinocentrih in zabavičnem centru Arena Play & Party na prvi šolski dan za vse obiskovalce kino, bowling in biljard kar polovico ceneje!

V petek, 1.9., bomo tudi letos imeli tradicionalno akcijo Zabava na kvadrat, v kateri bodo vse vstopnice za kino ter igre bowlinga in biljarda 50% cenejše.

Akcija bo potekala v Koloseju v Ljubljani, Koloseju DeLuxe v Kranju, Kinu Komuni in zabaviščnem centru Arena Play & Party.

Za bolj sproščen začetek šole, vabljeni v Kolosej na zabavo na kvadrat!

8. 8. 2017
Obveščamo vas, da so vstopnice za premiero filma Biser Bojane že v prodaji!
8. 8. 2017

Spletna trgovina je v lasti družbe Reit d.o.o..

Za nakup digitalne vstopnice je potrebna predhodna registracija v uporabniški profil na naši spletni trgovini. Z registracijo na spletni trgovini kot s samo uporabo spletne trgovine se strinjate s pogoji uporabe spletne trgovine. Stranka odgovarja za resničnost podatkov vnesenih v uporabniški profil na naši spletni trgovini.

Z izbiro digitalne vstopnice za kino predstavo seznanjate družbo Reit d.o.o., da ste se v popolnosti seznanili in preverili podatke o želenem filmu, ceni, terminu, lokaciji, pogojih gledanja filma (npr starostna meja oz. spremstvo) ter ostalim informacijami o izbranem filmu. Ves čas trajanja procesa izbire in plačila digitalne vstopnice kakor tudi pred zaključkom samega plačila ima uporabnik možnost preklica naročila.

S končno potrditvijo nakupa digitalne vstopnice ste potrdili in zagotavljate vse vaše vnesene podatke in ste seznanjeni, da kasnejših reklamacij ne sprejemamo.

Družba Reit d.o.o. omogoča distribucijo digitalnih vstopnica za kino predstave v svojih in partnerskih kinih samo za področje Republike Slovenije.

Po opravljenem nakupu je digitalna vstopnica takoj poslana s pomočjo aplikacij preko omrežja vašega mobilnega oz. internetnega distributerja k vam na elektronski naslov. Družba Reit d.o.o. ne odgovarja za prenos digitalne vstopnice preko vašega mobilnega oz. internetnega distributerja. V primeru, da vam vaša digitalna vstopnica ni bila dostavljena v roku se obrnite na vašega mobilnega oz. internetnega distributerja ali pa distributerja programske opreme za vzdrževanje vašega elektronskega naslova ali elektronske pošte.

Digitalne vstopnice ni dovoljeno kopirati, spreminjati ali bilo kako zlorabiti. Z nakupom digitalne vstopnice je kupec sprejel vse pogoje poslovanja. V primeru, da je tretja oseba kopirala, spreminjala ali bilo kako zlorabila vašo digitalno vstopnica vam bo vstopnica neveljavna in za to ne more biti odgovorna družba Reit d.o.o.. Digitalna vstopnica je časovno omejena in jo je mogoče uporabiti samo enkrat.

Družba Reit d.o.o. ne odgovarja za morebitno napake, kopiranja ali bilo kakšne zlorabe tako uporabe njene spletne strani ali spletne trgovine kot uporabe uporabniškega profila s strani ali profila s spletne trgovine tretje osebe in ne pravega uporabnika, če je za to vzrok neustrezno zavarovan dostop do uporabnikovega profila ali računalnika (tako digitalen kot fizičen dostop do računalnika).

Menjave in stornacije že kupljenih kino vstopnic niso mogoče.

Z opravljenim nakupom digitalne vstopnice se poda izrecno soglasje izdajatelju digitalne vstopnice za upravljanje baze osebnih podatkov kupca digitalne vstopnice in sicer, da zbira in obdeluje osebne podatke, ki nastanejo iz razmerja nakupe digitalne vstopnice s strani kupca ter izdajatelja in sicer predvsem naslednje podatke:

-              neposredne podatke kupca digitalne vstopnice kot so: Ime in priimek, datum rojstva, spol, naslov prebivališča, elektronski naslov, uporabniško ime;

-              posredne podatke kupca digitalne vstopnice, ki izhajajo iz uporabe vstopnice kot so: število obiskov, čas obiskov, trajanje obiskov, obdobje obiskov, količino nakupa, vrste izdelkov nakupa, vrste zakupljenih storitev, vrste in število uporabljenih ugodnosti oz. akcij, vrste in število neuporabljenih ugodnosti oz. akcij in vse možna številčna razmerja naštetih podatkov kot so povprečje, koncentracija in frekvenca;

-              podatke o oglasnih sporočilih kot so: datum pošiljanja sporočil, vsebina sporočil, učinkovitost sporočil, odzivnost na sporočila in vse možna številčna razmerja naštetih podatkov kot so povprečje, koncentracija in frekvenca; (v nadaljevanju podatki)

Kupec digitalne vstopnice z nakupom digitalne vstopnice ne samo, da sprejema ta splošna pravila ampak tudi potrjuje in zagotavlja resničnost vseh navedenih podatkov in sprejema materialno in kazensko odgovornost v primeru neresničnosti podatkov ali zlorabe.

Namen zbiranja podatkov

Kupec digitalne vstopnice z samim nakupom podaja soglasje, da izdajatelj lahko podatke obdeluje in zbira z namenom izvajanja svojih storitev in marketinških namenov kot so:

 • trženjske raziskave;
 • izdelave baze podatkov;
 • pošiljanje oglasnega gradiva;
 • statističnih obdelav;
 • obdelava vzorca in navad nakupnega vedenja;
 • anketiranja;
 • za trženje (tako neposredno, segmentirano kot ciljno).

Zavrnitev posredovanja podatkov in preklic

V primeru, da posameznik želi opraviti nakup digitalne vstopnice a ne želi podati soglasja za posredovanje podatkov ne more opraviti nakupa digitalne vstopnice.

Zaščita osebnih podatkov

Izdajatelj digitalne vstopnice bo varovala podatke svojih strank, ki so ji bili po prosti volji strank posredovani v sklopu nakupa, izdaje računa, promocijskih akcij, informativnega obveščanja in ostalih morebitnih dejavnosti izdajatelja. Izdajatelj digitalne vstopnice bo zgoraj omenjene podatke varovala tako, da bo preprečila njihovo razkritje ali nepooblaščen dostop, ohranila njihovo prvotno vsebino (natančnost vnosa) in zagotavljala njihovo primerno rabo v skladu z aktualnim Zakonom o varstvu podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov ter aktualnimi tehničnimi standardi za zagotavljanje tehnične, sistemske in organizacijske rabe podatkov.

Trajanje hrambe osebnih podatkov

Izdajatelj digitalne vstopnice hrani podatke za obdobje časa potrebnega za doseganje namena izdaje vstopnice ali nadaljnjega nakupa digitalne vstopnice.

Posredovanje podatkov

Kupec digitalne vstopnice z nakupom digitalne vstopnice podaja soglasje in pooblastilo, da izdajatelj lahko za namene:

-              določene v splošnih pravilih, posreduje podatke o kupcu digitalne vstopnice svojim podizvajalcem, s katerim ima pogodbeni odnos o obdelavi podatkov in kateri podatke obdeluje v imenu in računu izdajatelja digitalne vstopnice;

-              posredovanje podatkov družbam, ki so v celotni ali delni lasti izdajatelja digitalnih vstopnic ali pa družbam, ki so v celoti ali pa delno lastniki izdajatelja digitalnih vstopnic.

 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na naslednje kontakte:

e-mail:                 booking@kolosej.si

tel. št.:                 018107101

naslov:                 Reit d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

 

8. 8. 2017

Varstvo osebnih podatkov

Imetnik kartice z izpolnitvijo obrazca za vpis kartice ali pa s sprejemom kartice, da izrecno soglasje izdajatelju kartice za upravljanje baze osebnih podatkov imetnika kartice in sicer, da zbira in obdeluje osebne podatke, ki nastanejo iz razmerja uporabe kartice s strani imetnika kartice in izdajatelja in sicer predvsem naslednje podatke:

 • neposredne podatke uporabnika kartice kot so: Ime in priimek, datum rojstva, spol, naslov prebivališča, elektronski naslov, uporabniško ime;
 • posredne podatke uporabnika kartice ki izhajajo iz uporabe kartice kot so: število obiskov, čas obiskov, trajanje obiskov, obdobje obiskov, količino nakupa, vrste izdelkov nakupa, vrste zakupljenih storitev, vrste in število uporabljenih ugodnosti oz. akcij, vrste in število neuporabljenih ugodnosti oz. akcij in vse možna številčna razmerja naštetih podatkov kot so povprečje, koncentracija in frekvenca;
 • podatke o oglasnih sporočilih kot so: datum pošiljanja sporočil, vsebina sporočil, učinkovitost sporočil, odzivnost na sporočila in vse možna številčna razmerja naštetih podatkov kot so povprečje, koncentracija in frekvenca; (v nadaljevanju podatki)

Imetnik kartice z izpolnitvijo obrazca za vpis kartice ali pa s sprejemom kartice ne samo da sprejema ta splošna pravila ampak tudi potrjuje in zagotavlja resničnost vseh navedenih podatkov in sprejema materialno in kazensko odgovornost v primeru neresničnosti podatkov ali zlorabe kartice.

Namen zbiranja podatkov

Imetnik kartice z izpolnitvijo obrazca za vpis kartice ali pa s sprejemom kartice podaja soglasje, da izdajatelj lahko podatke obdeluje in zbira z namenom izvajanja svojih storitev in marketinških namenov kot so:

 • trženjske raziskave;
 • izdelave baze podatkov;
 • pošiljanje oglasnega gradiva;
 • statističnih obdelav;
 • obdelava vzorca in navad nakupnega vedenja;
 • anketiranja;
 • za trženje (tako neposredno, segmentirano kot ciljno).

Zavrnitev posredovanja podatkov in preklic

V primeru, da imetnik kartice ne želi podati soglasja za posredovanje podatkov mu kartica ne bo izdana. V primeru, da imetnik kartice želi zavrniti že izdano soglasje za posredovanje podatkov oziroma ga preklicati mora o tem sporočiti izdajatelja kartice in mu istočasno vrniti izdano kartico. Izdajatelj kartice bo v 7 dneh od sprejetja preklica soglasja skupaj z priloženo že izdano kartico, preklical že izdano kartico.

Zaščita osebnih podatkov

Izdajatelj kartice bo varoval podatke svojih strank, ki so ji bili po prosti volji strank posredovani v sklopu nakupa, izdaje računa, promocijskih akcij, informativnega obveščanja in ostalih morebitnih dejavnosti izdajatelja kartic. Izdajatelj kartic bo zgoraj omenjene podatke varoval tako, da bo preprečil njihovo razkritje ali nepooblaščen dostop, ohranil njihovo prvotno vsebino (natančnost vnosa) in zagotavljal njihovo primerno rabo v skladu z aktualnim Zakonom o varstvu podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov ter aktualnimi tehničnimi standardi za zagotavljanje tehnične, sistemske in organizacijske rabe podatkov.

Trajanje hrambe osebnih podatkov

Izdajatelj kartice hrani podatke za obdobje časa potrebnega za doseganje namena izdaje kartice ali nadaljnje uporabe kartice.

Podatki uporabnika kartice se lahko shranjujejo le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se zbirali ali nadalje obdelovali.

Posredovanje podatkov

Imetnik kartice z izpolnitvijo obrazca za vpis kartice ali pa s sprejemom kartice podaja soglasje in pooblastilo, da izdajatelj lahko za namene:

 • določene v splošnih pravilih, posreduje podatke o imetniku kartice svojim podizvajalcem, s katerim ima pogodbeni odnos o obdelavi podatkov in kateri podatke obdeluje v imenu in računu izdajatelja kartice;
 • posredovanje podatkov družbam, ki so v celotni ali delni lasti izdajatelja kartic ali pa družbam, ki so v celoti ali pa delno lastniki izdajatelja kartic.

Obveznost obveščanja

Imetnik kartice mora najkasneje v 15 dneh od nastanka spremembe podatkov oziroma v 8 dneh po vsakokratni zahtevi izdajatelja le temu pisno sporočiti vsako spremembo podatkov (kot so ime in priimek, prebivališče, …itd). V primeru da imetnik kartice v ustreznem roku ne posreduje podatke lahko izdajatelj kartice le to prekliče, odvzame ali pa začasno prepove njeno uporabo. V primeru, da izdajatelj kartice le to prekliče jo mora imetnik kartice vrniti. V primeru, da je imetnik kartice le to izgubil mora plačati stroške ponovne izdaje kartice.

3. 8. 2017
Untitled 1

Kolosej v Ljubljani bodo ta vikend preplavile simpatične rumene barabe, ki so se v odlični družinski animirani komediji Jaz, baraba 3 vrnili zganjat vragolije na velika platna.

Ker vemo, da vročinski val ne popušča, bodo obiskovalci, ki si bodo v času družinskega vikenda med 4. in 6. avgustom 2017 ogledali film Jaz, baraba 3 ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za GRATIS shake v restavraciji McDonalds v Koloseju.

24. 7. 2017
Obveščamo vas, da so vstopnice za premiero filma Nekoč v mestu Venice že v prodaji!
17. 7. 2017
Untitled 1

Vstopnice za vizionarsko, nikoli videno, spektakularno filmsko pustolovščino legendarnega Luca Bessona - Valerian in mesto tisočerih planetov so že na voljo.

17. 7. 2017
Untitled 1

Dunkirk je veličastna zgodba o preživetju in tesni bitki s časom. Je osupljiv akcijski film, ob katerem razbija srce. Prava dih jemajoča filmska izkušnja enega trenutno najizvirnejših in komercialno najuspešnejših filmskih ustvarjalcev – Christopherja Nolana.

Vstopnice za filmski spektakel, ki je navdušil gledalce in kritike, so že na voljo.

10. 7. 2017
V torek, 11. julija 2017, v ljubljanskem Koloseju ob nakupu kinovstopnice za film Spider.man: Vrnitev domov, najhitrejši Spider-mani prejmejo DARILO*!

*Akcija velja do razprodaje zalog.