Kolosej

Vstopnice

Koliko stane vstopnica? Kdaj jo lahko kupim? Ali moram vstopnico nujno kupiti na blagajni? Ali lahko rezerviram vstopnico vnaprej? Kakšne popuste ponujate? Odgovore na vsa vprašanja o kino vstopnicah najdete v nadaljevanju!

Cenik vstopnic

KOLOSEJ LJUBLJANA IN KINO KOMUNA

Študentje in dijaki, seniorji, otroci

Študentski in dijaški popust velja od ponedeljka do četrtka (razen ob praznikih). Popust lahko študenti in dijaki uveljavljajo ob predložitvi študentske oz. dijaške izkaznice, indeksa ali potrdila o vpisu. Popust za otroke in seniorje velja vsak dan v tednu. Vstopnice za otroke, dijake, študente in seniorje niso prenosljive.

Načini nakupa vstopnic

prodajno mestonakuprezervacijeplačilno sredstvoprevzem
blagajnaDANEgotovina, kartica, kino Joker/
https://vstopnice.kolosej.siDANEkartica, kino JokerVašo vstopnico boste prejeli na elektronski naslov. Hostesi ob vstopu v dvorane pokažete prevzemno QR kodo, ki jo hostesa poskenira. V kolikor bi želeli imeti natisnjeno vstopnico jo ob prihodu v Kolosej s prevzemno kodo prevzamete na blagajni. Prevzem je možen samo na lokaciji, kjer je predstava, za katero so vstopnice.

Vstopnice s popusti

V Kolosejevem sistemu pri nakupu vstopnice nudimo posebne popuste za imetnike kartice za upokojence, za otroke do 14. leta, za študente ter dijake. Cena je za vse tri skupine obiskovalcev enotna, nakup vstopnice s takim popustom pa je možen samo na blagajni, ne pa prek sistemov avtomatske in spletne prodaje. Za uveljavitev popusta mora obiskovalec predložiti veljavno izkaznico oz. ustrezno potrdilo.

Študentski popust velja od vključno ponedeljka do vključno četrtka, otroški popust in popust za seniorje pa vsak dan v tednu. Študentje so do popusta upravičeni ob predložitvi svoje študentske oziroma dijaške izkaznice z nalepko za tekoče šolsko leto ali indeksom, otroci z zdravstveno izkaznico, seniorji pa z osebnim dokumentom.

Rezervacije vstopnic

Rezervacije vstopnic za filmske predstave v Koloseju niso možne. Vstopnice je mogoče kupiti v predprodaji na blagajnah oz. prek spleta za vse Kolosejeve centre, in sicer za vse predstave, ki so vidne v sporedu na naši spletni strani, v kolikor niso razprodane.

Kdaj so vstopnice naprodaj?

V Koloseju kino vstopnice praviloma prodajamo za en kino teden vnaprej. Kino teden traja od vključno četrtka do vključno srede, potem pa se s četrtkom spet zamenja. Nov spored je praviloma objavljen najkasneje do srede do 12. ure (razen izjemoma). To pomeni, da je v sredo popoldne možno kupiti vstopnice za skoraj teden dni (do vključno naslednje srede), potem pa se seznam dni s predstavami krajša - spet do srede, ko se seznam napolni s predstavami v novem kino-tednu. Spored na spletni strani www.kolosej.si se generira neposredno iz prodajnega sistema, kar pomeni, da so vstopnice na voljo, če so vidne na sporedu na www.kolosej.si.

Nakup vstopnic prek spleta

Nakup vstopnic prek spleta lahko opravite s Kolosejevo kartico kino Joker ali s kreditno kartico (MasterCard ali Visa). Spored na spletni strani www.kolosej.si se generira neposredno iz prodajnega sistema, kar pomeni, da so vstopnice na voljo, če so vidne na sporedu na spletni strani www.kolosej.si. Če se odločite za nakup prek interneta, si izberite enoto, kjer si boste film ogledali (izbirate lahko med kinocentrom Kolosej Ljubljana in Mestna dvorana Komuna j). V izbrani enoti si izberite kateri film si želite ogledati ter željeni datum ter uro predstave. V preglednem programu izberete sedež in vrsto, kjer bi želeli sedeti. Vstopnico in prevzemno kodo boste po potrditvi nakupa prejeli na vaš izbran elektronski naslov. Hostesi ob vstopu v dvorane pokažete prevzemno QR kodo, ki jo hostesa poskenira. V kolikor bi želeli imeti natisnjeno vstopnico jo ob prihodu v Kolosej s prevzemno kodo prevzamete na blagajni. Po tem, ko hostesa veljavno vstopnico poskenirana je ni mogoče ponovno validirati ali naknadno natisniti na naših blagajnah.

Predprodaja vstopnic za vse redne predstave v celotnem sistemu


Kino Komuna v Ljubljani: pol ure pred prvo predstavo

Kolosejeve vstopnice lahko obiskovalci kupijo tudi preko spleta. Nakup vstopnic prek spleta lahko opravite s kartico kino Joker ali s kreditno kartico (MasterCard ali Visa). 

Joker

Za filmske navdušence, ki v kinu preživijo veliko časa, je prav gotovo najbolj ugodna rešitev uporaba kino Joker kartice, s katerim imate popust pri nakupu vstopnic.

S šolo v kino

V dopoldanskem času vam ponujamo animirane filme za najmlajše, mladinske filme, akcijske komedije, ameriške, evropske in slovenske filme; filme, ki so nastali na osnovi literarne predloge in pomembnih zgodovinskih dogodkov ali pa izvirajo iz tegob odraščanja in nas popeljejo v svet domišljije ter zabave. Organizirajte šolsko predstavo v Komuni

Bianco kuponi

Kupone, ki ste jih dobili prek študentskih servisov, podjetij ali kako drugače, morate na blagajni vedno zamenjati za vstopnico za določeno predstavo. Vstop v dvorano samo s kuponom ni mogoč. Kupone lahko vnovčite samo na blagajnah, ne pa prek avtomatskih sistemov prodaje vstopnic. 

Splošni pogoji spletnega nakupa digitalnih vstopnic

Splošni pogoji spletnega nakupa digitalnih vstopnic

Splošne informacije

e-mail: info@kolosej.si