Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Črni panter: Wakanda za vedno

Black Panther: Wakanda Forever
avantura
Podnapisi
Na sporedu od: 10.11.2022, Kolosej Ljubljana
2h 41min / 161min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Joe Robert Cole, Ryan Coogler
Režija: Ryan Coogler
: Wakanda za vedno prihaja v kolosej novembra 2022.

V kina kmalu prihaja nadaljevanje filma Marvel Studiev, ČRNI PANTER, ki je leta 2018 navduševal gledalce in kritike širom sveta. Glavno vlogo, ki si jo bomo vsi za vedno zapomnili, je odigral prehitro preminuli Chadwick Boseman.

Nadaljevanje nas vrne v Wakando, kjer se pojavi nova grožnja s strani skritega podmorskega naroda Talokan. V filmu se kraljica Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) in Dora Milaje (Florence Kasumba) borijo za zaščito svojega naroda pred posredovanjem svetovnih sil, ki so se mobilizirale po smrti kralja T'Challa. Medtem, ko se prebivalci Wakande trudijo sprejeti izgubo svojega ljubljenega voditelja, se morajo junaki združiti in s pomočjo Nakie (Lupita Nyong'o) in Everetta Rossa (Martin Freeman) skovati nov načrt za kraljestvo Wakande.

Komentarji

1.12. 2022 ob 20:50

Black Panther nadaljevanje je po dolgih pričakovanjih končno v kinu . Film se je vsaj meni zdel najboljši akcijski film zadnjih par mesecev .
Meni je film bolj všeč kot Black Panther 1 . Ima dobro zgodbo ,veliko akcije in napete bitke . Top pet ⭐⭐⭐⭐⭐ .

— Izak

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.