Kolosej

Pravna obvestila

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani

S spletno stranjo in domeno www.kolosej.si upravlja družba Reit d.o.o. Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe v nasprotnem primeru ne uporabljajte spletno stran. Spletna stran vsebuje podatke o filmih, igralcih, nagradnih igrah ali tekmovanjih oz. podobnih akcijah, podatki o podjetju, distributerju, novicah in ostalo vsebino (v nadaljevanju vsebina). Vsebino je namenjena izključno za informativno osebno rabo in ni namenjena za uporabo v komercialne namene. Iz vsebine ni dovoljeno ustvarjati bilo kakšno obliko baz podatkov tako za javno, zasebno kot komercialno uporabo oz. ni dovoljeno ustvarjati bilo kakšno zbirko podatkov. Vsebino lahko družba Reit d.o.o. bilo kdaj spremeni brez obvestila uporabnikom.

V cene vstopnic je vključen DDV in je razviden iz računa. Plačilo je možno opraviti s kreditnimi karticami in sicer MasterCard, Visa, Diners in Maestro ter s sistemom PayPal. Poleg vstopnic je mogoče tudi kupiti klubski darilni kupon Joker, s katerim lahko izberemo poljubno kino predstavo v vrednosti kupona. Družba Reit d.o.o. ni odgovorna v primeru izgube vstopnic (tako digitalnih, fizičnih kot tudi kuponov Joker). Vstopnice ali kupon Joker ni dovoljeno kopirati, spreminjati ali v bilo kako zlorabiti. Z nakupom vstopnice ali kupona Joker je kupec sprejel vse pogoje poslovanja.

Spletno povezavo (link) je dovoljeno narediti, če je jasna oznaka logotipa družbe in je vsebina nespremenjena. Logotip ter grafično podobo spletne strani je drugače prepovedano kopirati, distribuirati, objavljati ali bilo kako drugače simulirati in uporabljati brez predhodne odobritve družbe Reit d.o.o..

Družba Reit d.o.o. neodgovorna za morebitno netočnost podatkov na svoji spletni strani ali pa za vsebino ostalih spletnih strani, ki so v lasti in upravljanju tretjih oseb , ki pa so dostopne s spletnimi povezavami iz naše spletne strani.

Varstvo zasebnih podatkov

Družba Reit d.o.o. bo varovala podatke svojih strank (tako pravnih kot fizičnih oseb), ki so ji bili po prosti volji strank posredovani v sklopu nakupa, izdaje računa, promocijskih akcij, informativnega obveščanja in ostalih morebitnih dejavnosti družbe. Družba Reit d.o.o. bo zgoraj omenjene podatke varovala tako, da bo preprečila njihovo razkritje ali nepooblaščen dostop, ohranila njihovo prvotno vsebino (natančnost vnosa) in zagotavljala njihovo primerno rabo v skladu z aktualnim Zakonom o varstvu podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov ter aktualnimi tehničnimi standardi za zagotavljanje tehnične, sistemske in organizacijske rabe podatkov.

Poleg navedenega se družba Reit d.o.o. zavezuje, da podatke pridobljene iz vašega profila in iz vaše uporabe aplikacij, ki jih ustvarjate avtomatično z vhodom v aplikacijo ne bomo delili s tretjo osebo.

Z uporabo spletne strani (tako registriran uporabnik kot gost) soglašate z uporabo vaših prostovoljno objavljenih osebnih podatkov za marketinške namene družbe Reit d.o.o.. Sodelovanje v anketah, nagradnih igrah ali tekmovanjih oz. podobnih akcijah je prostovoljno. Podatke vnesene v anketah, nagradnih igrah ali tekmovanjih oz. podobnih akcijah bomo lahko uporabljali za obveščanje o morebitnih zmagovalcih in v promocijske namene.

Pridržki

Kolosej ne zagotavlja točnosti podatkov na spletni strani. Kolosej ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih strani, do katerih pridete prek objavljenih povezav.

Okvirjanje in druge tehnične omejitve

Če želite Kolosejeve strani objavljati v okvirih (frame-ih) na drugih spletnih straneh, morate za to imeti pisno dovoljenje podjetja. Zrcaljenje spletne strani na drugem strežniku ni dovoljeno. Besede Kolosej ni dovoljeno uporabljati v meta-tagih, razen če nimate pisnega dovoljenja.

Dodatne informacije

REIT investicije, d.o.o. 
Šmartinska 152 
1000 Ljubljana 
T: 018107101 
booking@kolosej.si