Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Poroka za umret

Shotgun Weeding
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 29.12.2022, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Mark Hammer
Režija: Jason Moore
V filmu POROKA ZA UMRET (Shotgun Wedding) Darcy (Jennifer Lopez) in Tom (Josh Duhamel) za svojo sanjsko poroko zbereta svoji simpaticni vendar zelo vsiljivi in samozavestni družini ne prelepem otoku, kjer pa oba zacenjata dobivati pomisleke. In ce to ni dovolj velika grožnja nepozabnemu praznovanju, so nenadoma ogrožena življenja vseh, saj prav vsi postanejo talci teroristicnih piratov. "Dokler naju smrt ne loci" dobi povsem nov pomen v tej komicni in adrenalinski pustolovšcini, kjer morata Darcy in Tom rešiti svoje ljubljene, ce se prej ne pobijejo med seboj.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.