Kolosej

S šolo v kino!

Kdo ne hodi rad v kino! Dobro ozvočenje, veliko platno in udobni sedeži pričarajo filmsko izkušnjo, ki je sicer pred domačim televizorjem ne doživimo. Prav zato je kino posebno doživetje za učence in dijake, saj imajo tako možnost, da se na zabaven način s pomočjo slike in zvoka poučijo o zgodovini, literaturi ter drugih življenjskih modrostih.

Z novim šolskim letom je prišel tudi nov šolski katalog.pdf. V njem vam ponujamo nabor filmov različnih žanrov za vse okuse. Vsako leto se trudimo, da izberemo filme z izvirnimi zgodbami in sporočilno noto primerno za osnovnošolce in srednješolce. Ponujamo filme v katerih se junaki spopadajo s tegobami odraščanja, pa tudi take, ki nas popeljejo v svet domišljije in zabave.

Za lažjo odločanje o primernosti filma smo vam v kazalu slikovno prikazali legendo primernosti. Vedno pa se lahko za pomoč pri izbiri filma obrnete tudi na nas in z veseljem vam bomo svetovali ter ponudili tudi kakšnega izmed novejših filmov, ki ga v katalog še nismo mogli vključiti.

Kot vsako leto si lahko tudi letos z učenci in dijaki ogledate film v poljubnem dopoldanskem ali popoldanskem terminu v dvoranah Koloseja v Ljubljani, Koloseja De Luxe v Kranju in mestnega kina Komuna. Cena vstopnice za naročene predstave je ugodnejša, zato vljudno vabjeni k rezervaciji terminov. Obisk kina je lahko s pravilno izbranim filmom tudi odlična dopolnitev kulturnega programa.

Vljudno vabljeni tudi na ogled ostalih filmov iz našega rednega filmskega programa, kjer boste našli še mnogo več filmskih poslastic, ki nas bodo razvajale v prihajajočih mesecih.

Pokličite nas na 01 810 71 01 ali pišite na trzenje@kolosej.si  in skupaj bomo našli primeren film za vaše učence ter uredili vse potrebno za rezervacijo.