Kolosej

S šolo v kino!

Kdo ne hodi rad v kino! Dobro ozvočenje, veliko platno in udobni sedeži pričarajo filmsko izkušnjo, ki je sicer pred domačim televizorjem ne doživimo. Prav zato je kino posebno doživetje za učence in dijake, saj imajo tako možnost, da se na zabaven način s pomočjo slike in zvoka poučijo o zgodovini, literaturi ter drugih življenjskih modrostih.

Kot vsako leto si lahko tudi letos z učenci in dijaki ogledate film v poljubnem dopoldanskem ali popoldanskem terminu v dvoranah Koloseja v Ljubljan in mestnega kina Komuna. Cena vstopnice za naročene predstave je ugodnejša, zato vljudno vabjeni k rezervaciji terminov. Obisk kina je lahko s pravilno izbranim filmom tudi odlična dopolnitev kulturnega programa.

Vljudno vabljeni tudi na ogled ostalih filmov iz našega rednega filmskega programa, kjer boste našli še mnogo več filmskih poslastic, ki nas bodo razvajale v prihajajočih mesecih.

Pišite na trzenje@kolosej.si  in skupaj bomo našli primeren film za vaše učence ter uredili vse potrebno za rezervacijo.