Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Kung fu tačke (sinhronizirano)

Paws of Fury: The legend of Hank
animirana akcijska komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 20.10.2022, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Ed Stone in Nate Hopper
Ljubki pes Hank sanja kako bi postal samuraj. Mu bo uspelo?

Jeseni na velika platna prihaja animirana pustolovščina za vso družino z naslovom Kung fu tačke, ko se priljubljeni pes Hank, poln sanj o tem, da bi postal samuraj, odpravi iskat svojo usodo.


Animirano komedijo so režirali Rob Minkoff, Mark Koetsier in Chris Bailey, pod scenarij sta se podpisala Ed Stone in Nate Hopper, družinska avantura pa je nastala po navdihu brezčasne klasike Mela Brooksa Vroča sedla (Blazing Saddles). Svoje glasove so glavnim likom posodili igralci Michael Cera, Samuel L. Jackson, Ricky Gervais, Mel Brooks, Michelle Yeoh, Djimon Hounsou, Aasif Mandvi, Gabriel Iglesias, Cathy Shim, Kylie Kuioka, George Takei in drugi.

O ZGODBI:

Hank je ljubek pes, ki ima velike sanje o tem, da bi postal veliki samuraj. Na njegovo nesrečo pa se na poti, da najde svojo usodo, znajde v čudnem in neprijaznem mestu Kakamucho. Tam pa precej izstopa, saj je pes, vsi preostali meščani pa so mačke, ki pa resnično ne marajo psov.

Ker si Hank obupano želi ugajati meščanom, nevede postane del načrta podlega in narcisoidnega Ika Chuja, da se v mestu znebi vseh prebivalcev. Da bi zavladal svetu (oziroma bolj mestu), je pred Ikom le ena majhna ovira, njegov zlobni načrt pa je pretentati Hanka, da mu pomaga, da za vedno prežene meščane.

Hankove sanje pa si delita tudi Jimbo, ki je bil nekoč mogočni samuraj in Emiko, živahna mucka. Ta neusklajena trojica se bo skupaj podala na potovanje, na katerem bodo premagovali predsodke in spoznali pravi pomen prijateljstva.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.