Kolosej

Akcije in premiere

TOP vikend - Čudežni park!

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 18. in 21. aprilom 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali animirano pustolovščino ČUDEŽNI PARK, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razprodaje zalog

TOP vikend - Prvič!

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda, med 18. in 21. aprilom 2019 v Koloseju v Ljubljani, ogledali film PRVIČ, bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

*Akcija velja do razprodaje zalog

Premiera filma Kralj plaže!

Kralj plaže je osvežujoča, izvirna in subverzivna nova komedija, ki sledi odbito smešnim prigodam Moondoga (Matthew McConaughey), uporniškega prevaranta, ki vedno živi po svojih pravilih. Vabljeni na PREMIERO filma KRALJ PLAŽE, ki bo v torek,  23. aprila ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Predpremierne projekcije filma Maščevalci: Zaključek!

Maščevalci se bodo, s pomočjo ostalih zaveznikov, ponovno združili, da bi uničili Thanosove moči in vrnili red v vesolje. Vstopnice za PREDPREMIERNE projekcije filma MAŠČEVALCI: ZAKLJUČEK, ki se bodo odvile v sredo, 24. aprila so že v prodaji!

Premiera filma ŠKL - Šport tisočerih obrazov!

Skozi dokumentarni film bomo spremljali razvoj ŠKL znamke - od ideje do temeljnega državnega projekta. V prepletu bogatega arhiva posnetkov in aktualnih izjav, bomo lahko spremljali zgodbe ključnih akterjev,  ki so vsak s svojega področja vplivali na razvoj projekta ter mnogih športnikov, na katere je vplival ŠKL. Vabljeni na PREMIERO dokumentarnega filma ŠKL - ŠPORT TISOČERIH OBRAZOV, ki bo v četrtek, 25. aprila ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Brez dotika!


Priča bomo nevsakdanji zgodbi, ko se najstnika s hudo boleznijo spoznata med zdravljenjem v bolnišnici in se zaljubita. Vabljeni na PREMIERO romantične drame BREZ DOTIKA, ki bo v nedeljo 28. aprila ob 18:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Ovce in volkovi 2!

Ovce in volkovi živijo mirno in veselo življenje, ko nenadoma svoj prihod najavita dva nepričakovana gosta - polarna lisica in majhna ovčka - ki s seboj prinašata smrtno nevarnost. Pridružite se nam na PREMIERI filma OVCE IN VOLKOVI 2, ki bo v ponedeljek, 29. aprila ob 17:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Predpremierna projekcija filma POKEMON DETEKTIV PIKACHU!

V svetu, kjer ljudje zbirajo Pokemone, da jih uporabljajo za borbe, fant spozna inteligentnega in zabavnega Pikachuja, ki si želi postati detektiv. Vstopnice za PREDPREMIERNO projekcijo, ki bo v torek, 14. maja ob 19:00 v Koloseju Ljubljana so že v prodaji!

Premiera filma Prevarantki!

Prevarantki, ki ju upodobita Rebel Wilson in Anne Hathaway, vsaka na svoj način izvabljata denar od moških. Potem ko se po naključju srečata, začneta sodelovati, a kmalu bosta začeli tekmovati med seboj. Vabljeni na PREMIERO filma PREVARANTKI, ki bo v četrtek, 16. maja ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Rocketman!

Glasbeni biografski film, ki opisuje začetke glasbene kariere in spremlja Eltona Johna do svetovno znanega zvezdnika. Vabljeni na PREMIERO filma ROCKETMAN, ki bo v nedeljo 26. maja ob 18:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Pri mami!

Na velika platna prihaja srhljivka, v kateri osamljena ženska v svoji hiši najstnikom ponudi prostor za zabave, in ko že mislijo, da se jim je nasmehnila največja sreča, se najbolj zabaven prostor v mestu spremeni v nočno moro. Vabljeni na PREMIERO filma PRI MAMI, ki bo v sredo, 29. maja ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!