Kolosej

Akcije in premiere

Predprodaja Pr' Hostar 2%.

V predprodaji že lahko kupote vstopnice za domačo hit-komedijo Pr' Hostar 2%.

Predprodaja vstopnic za predpremiero Črni Adam

Na blagajnah lahko že kupite vstopnice za predpremierne projekcije akcijske domišljijske pustolovščine z Dwaynom Johnsonom ČRNI ADAM, ki bodo 19. oktobra v Koloseju Ljubljana.


Opozorilo

Film AVATAR RE-RELEASE vsebuje nekaj sekvenc z utripajočimi lučmi; to utegne imeti učinekna tiste, ki zaradi občutljivosti na svetlobo lahko doživijo epileptični napadali trpijo za drugimi oblikami tovrstne občutljivosti.

Predprodaja vstopnic Pot v raj

V Koloseju lahko že kupite vstopnice za  odlično romantično komedijo  Pot v raj. 

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney bosta kot nekdanja zakonca skušala svojo hčerko obvarovati pred napako, ki sta jo sama nekoč naredila.

Romantično komedijo o sladkem presenečenju druge možnosti je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij.

Poleg Julie Roberts in Georgea Clooneya, ki sodelujeta tudi kot producenta, v romantični komediji zaigrajo še Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo.

KINODAN

Vsak torek je v Koloseju v Ljubljani in Kinu Komuna Kinodan, dan, ko v Koloseju veljajo akcijske - nižje cene vstopnic. S to akcijo želimo opozoriti, da je ogled kina zabavno doživetje ter prijeten način preživljanja prostega časa s prijatelji, družino ali s samimi seboj. Hkrati pa je lahko tudi kulturno doživetje, ki se lahko primerja z obiskom gledališča, koncerta ali razstave.

Vsi ostali popusti (otroški, seniorski, študentski, dijaški) ta dan ne veljajo.