Kolosej

Akcije in premiere

TOP vikend s Spider-Man: Novi svet - 15. in 16. december!

V času TOP vikenda, v soboto 15. in nedeljo 16. decembra, ob nakupu kino vstopnice za film Spider-Man: Novi svetprejmete MASKO* iz filma Spider-Man: Novi svet v Koloseju Ljubljana.

*Akcija velja do razprodaje zalog.

Premiera filma Asterix: Skrivnost čarobnega napoja!

Druid Panoramix se v spremstvu Asterixa in Obelixa, odpravi poiskati nadarjenega mladega druida, ki bi mu zaupal skrivnost čarobnega napoja. Pridružite se nam na PREMIERI animirane družinske komedije ASTERIX: SKRIVNOST ČAROBNEGA NAPOJA, ki bo v soboto, 15. decembra ob 16:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Asterix: Skrivnost čarobnega napoja v Kolosej de Luxe Kranj!

Najbolj zabavna druščina Galcev se vrača na velika platna! Kdo ne pozna ASTERIXA in OBELIXA ter njunih dogodivščin! Vabljeni na PREMIERO animirane družinske komedije ASTERIX: SKRIVNOST ČAROBNEGA NAPOJA, ki bo v soboto, 15. decembra ob 16:00 v Kolosej de Luxe Kranj! 

Premiera filma Bumblebee!

Prihaja akcijska znanstvena fantastika, ki govori o prvem prihodu slavnega Avtobota Bumblebeeja na Zemljo. Vabljeni na PREMIERO filma BUMBLEBEE, ki bo v nedeljo, 16. decembra ob 16:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Zdaj ali nikoli v Kino Komuna!

Za uresničitev sanj ni nikoli prepozno! Ne zamudite romantične komedije ZDAJ ALI NIKOLI z zelo pomembnim sporočilom in z Jennifer Lopez v glavni vlogi, ter se nam pridružite na PREMIERI, ki bo v četrtek, 20. decembra ob 20:00 v Kino Komuna! Vstopnice so že v prodaji!