Kolosej

Akcije in premiere

TOP VIKEND v Koloseju!

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 18. in 21. julijem 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali družinsko Disney pustolovščino LEVJI KRALJ bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

* akcija velja do razprodaje zalog

TOP VIKEND v Koloseju!

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevega TOP vikenda med 18. in 21. julijem 2019 v Koloseju v Ljubljani ogledali akcijski triler PLAZENJE bodo ob nakupu vstopnice prejeli kupon* za 30 minutni GRATIS obisk trampolin parka WOOP!

* akcija velja do razprodaje zalog

Družinski Kinodan v Koloseju

V soboto, 27. julija se nam pridružite v Koloseju v Ljubljani na počitniškem rajanju, kjer bo potekal DRUŽINSKI kinoDAN s filmom LEVJI KRALJ in Minicity Ljubljana! 😃🎉🦁 Med 15. in 18. uro sbodo najmlajši uživali v Minicity poslikavi obraza in se zabavali ob otroških animacijah.  🙌🖌️😍🎈 Vabljeni!

Premiera filma HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW!

Novi del franšize Hitri in drzni se bo tokrat osredotočil na ameriškega varnostnega agenta Luka Hobbsa in njegovo neobičajno zavezništvo z Deckardom Shawom. Kot zaprisežena sovražnika bosta Hobbs in Shaw morala sodelovati, da bi nadvladala edinega človeka, ki bi lahko bil slabši od njiju. Vabljeni na PREMIERO filma HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW, ki bo v sredo, 31. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Otroška premiera filma VELIKO POPOTOVANJE!

Štorklja po nesreči odda mladička pande pri vratih napačnega medveda. Druščina prijateljev - medved, los, tiger, zajec in volk, se odpravijo na naporno a zabavno pustolovščino skozi pragozd, da bi vrnili pandico v njen pravi dom. Vabljeni na otroško PREMIERO filma VELIKO POPOTOVANJE, ki bo v nedeljo 18. avgusta ob 10:00 v Koloseju Ljubljana!. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma STRAŠLJIVE ZGODBE!

V mestecu Mill Valley skupina najstnikov naleti na zapuščeno hišo, kjer najdejo staro in grozljivo knjigo, ki vsebuje strašljive zgodbe o grozljivih pošastih, ki napadajo tiste, ki se jih bojijo. Vabljeni na PREMIERO grozljivke STRAŠLJIVE ZGODBE, ki bo v sredo, 21. avgusta ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!