Kolosej

Akcije in premiere

Premiera filma Nevarne igre!

Michael (Miloš Biković) ogoljufa razkošno igralnico. Lastnik igralnice mu da na izbiro: dolg bo plačal z denarjem ali življenjem, časa pa ima teden dni.  Ali mu bo uspelo? Pridružite se nam na PREMIERI z.f. akcijske pustolovščine NEVARNE IGRE, ki bo v torek 26. junija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Ti loviš!

Nekateri običaji nikoli ne zastarajo! Komedija posneta po resnični zgodbi. Čisto zares! Pridružite se nam na PREMIERI komedije TI LOVIŠ!, ki bo v četrtek 28. junija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Mamma Mia: Spet začenja! se v Koloseju Ljubljana!

Huraaa! Na filmska platna prihaja drugi del velike uspešnice MAMMA MIA! Pridružite se nam na slavnostni PREMIERI romantičnega muzikla MAMMA MIA: SPET ZAČENJA SE!, ki bo v soboto 28. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Pripravite svoje ABBA kosti, saj bomo slišali Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili, zgodba pa nas bo popeljala v preteklost, vse do nenavadne zgodbe s tremi očeti. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Mamma Mia: Spet začenja se! v Koloseju De Luxe Kranj!

Na filmska platna prihaja drugi del velike uspešnice MAMMA MIA! Pridružite se nam na PREMIERI romantičnega muzikla MAMMA MIA: SPET ZAČENJA SE!, ki bo v soboto 28. julija ob 20:00 v Koloseju De Luxe Kranj! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Mamma Mia: Spet začenja se! v Kino Komuna!

Na filmska platna prihaja drugi del velike uspešnice MAMMA MIA! Pridružite se nam na PREMIERI romantičnega muzikla MAMMA MIA: SPET ZAČENJA SE!, ki bo v soboto 28. julija ob 20:00 v Kino Komuna! Vstopnice so že v prodaji!