Kolosej

Akcije in premiere

Premiera filma Mia in beli lev!

Na velika platna prihaja zgodba o deklici Mii, ki se s svojim prijateljem belim levom, odpravi na nepozabno popotovanje po južnoafriški savani, da bi poiskala kraj, kjer bi Charlie znova lahko svobodno živel. Vabljeni na PREMIERO družinskega filma MIA IN BELI LEV, ki bo v nedeljo, 24. februarja ob 17:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!


Premiera filma Korgi: Kraljevski kuža z velikim srcem!

Med zimskimi počitnicami, v četrtek 28. februarja, bo zelo kraljevsko, saj se bomo na premieri animirane pustolovščine KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM zabavali s prav posebnimi psički, ki nam bodo pokazali najrazličnejše trike, Urošem Bitencem, ki je posodil glas najbolj kraljevskemu psičku in seveda korgijem Rexem. Na koncu pa se bomo posladkali še s torto.

Vstopnice za PREMIERO animiranega filma pustolovščine KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM, ki bo 28. februarja ob 18:00 v Koloseju, so že v prodaji!

Premiera filma Mi!

Vizionarski filmski ustvarjalec Jordan Peele nam bo postregel z novo svojevrstno in provokativno grozljivko z naslovom MI. Družina uživa v oddihu, a njihova vedrina se kmalu spremeni v napetost in kaos, ko se na obisk povabijo nepovabljeni gostje. Vabljeni na PREMIERO filma MI, ki bo v sredo, 20. marca ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!