Kolosej

Akcije in premiere

Premiera filma Johnny English spet v akciji!


Najbolj nerodni agent njenega veličanstva se vrača na filmska platna! Pridružite se nam na PREMIERI akcijske pustolovske komedije JOHNNY  ENGLISH SPET V AKCIJI, ki bo v sredo, 17. oktobra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Posledice!

Andrej je postavljen pred preizkušnjo odgovornosti in ohranjanja svoje moralne integritete. Odločiti se mora med Željkom in njegovim divjim življenjem ter tem, kako ostati zvest samemu sebi. Vabljeni na PREMIERO drame POSLEDICE, ki bo v četrtek, 18. oktobra ob 19:00 v Koloseju Ljubljana! 

Premiera filma Luis in vesoljčki!

Osamljeni fant Luis, ki ne verjame v zunajzemeljska bitja, bo priča nenavadnemu prihodu treh zelenih bitij, ki mu bodo vsakdanje življenje popolnoma obrnila na glavo. Vabljeni na PREMIERO animirane družinske komedije LUIS IN VESOLJČKI, ki bo v nedeljo, 21. oktobra ob 17:00 v Koloseju Ljubljana!

Premiera filma Noč čarovnic!

Igralka Jamie Lee Curtis se vrača v svoji ikonični vlogi Laurie Strode in se ponovno sooči z zamaskiranim moškim, ki je pred štirimi desetletji komaj ušla njegovemu morilskemu pohodu. Pridružite se nam na PREMIERI grozljivke NOČ ČAROVNIC v sredo, 24. oktobra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana!

Premiera filma Bohemian Rhapsody!

BOHEMIAN RHAPSODY  je močan poklon Queenom, njihovi glasbi in izjemnemu pevcu Freddieju Mercuryju, ki je kljuboval stereotipom in prestopal meje ter postal eden najljubših zvezdnikov na planetu. Pripravite se na koncertni spektakel na velikih platnih, kot ga še ni bilo! Pridružite se nam na PREMIERI biografske glasbene drame BOHEMIAN RHAPSODY, ki bo v petek, 26. oktobra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Bomo peli skupaj?

Premiera filma Bohemian Rhapsody v Koloseju De Luxe Kranj!

Pridružite se nam na PREMIERI biografske glasbene drame BOHEMIAN RHAPSODY, ki bo v petek, 26. oktobra ob 20:00 v Koloseju De Luxe v Kranju!

S filmom Hiša čarobne ure v Muzej iluzij!

Izkoristite začetek jeseni za čarovnijo in iluzijo! Oglejte si film HIŠA ČAROBNE URE v Koloseju Ljubljana in SHRANITE vstopnico! Pokažite jo na blagajni MUZEJA ILUZIJ in prejeli  boste 10% popust pri vstopnini!*

*Akcija velja celoten mesec oktober!

Kolosejevi filmski ABONMAJI 2018/2019!

Novo šolsko leto je tik pred vrati, za vse filmske navdušence pa smo pripravili tudi NOV Kolosejev filmski ABONMA za leto 2018/2019. Izbirate lahko med OTROŠKIM ABONMAJEM, ki je namenjen najmlajšim ljubiteljem filma, POP ABONMAJEM, ki je namenjen najstnikom s stilom ter med TOP MIKS ABONMAJEM za filmske užitkarje. Vse informacije o naboru filmov in vpisu abonmaja najdete tukaj.

Vabljeni k vpisu ter se zabavajte celo leto!