Kolosej

Akcije in premiere

Premiera filma IZZIVALCA!

Resnična zgodba o rivalstvu med Fordom in Ferrarijem za zmago v Le Mansu leta 1966. Vabljeni na PREMIERO filma IZZIVALCA, ki bo v sredo, 13. novembra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Ledeno kraljestvo II

Vračata se sestri Elza in Ana, ki se bosta skupaj s Krištofom, Olafom in Svenom podali na nevarno potovanje. Če se je Elza v prvem delu bala svojih moči, bo v drugem zgolj upala, da jih ima dovolj. Vabljeni na PREMIERO filma LEDENO KRALJESTVO II, ki bo v nedeljo, 17. novembra ob 11:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Predpremierne projekcije filma LEDENO KRALJESTVO II

Tudi vi komaj čakate na nadaljevanje zgodbe o sestrah iz posebnega kraljestva? VSTOPNICE za PREDPREMIERNE PROJEKCIJE animirane pustolovščine LEDENO KRALJESTVO II so ŽE V PRODAJI!

Premiera filma LAST CHRISTMAS!

Na velika platna prihaja romantična komedija, ki so jo navdihnili ritmi Georgea Michaela z naslovom Last Christmas, v glavnih vlogah pa bosta blestela Emilia Clarke  in Henry Golding. Vabljeni na PREMIERO filma LAST CHRISTMAS, ki bo v sredo, 27. novembra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma GREŠ? GREM!

Na velika platna prihaja igrani film, v katerem bodo nastopili največji Youtube in Instagram zvezdniki regije. Slovenske barve bo zastopala youtuberka, ki jo poznamo pod vzdevkom Kaya Solo! Vabljeni na EKSKLUZIVNO premiero z igralci filma GREŠ? GREM!, ki bo v sredo, 4. decembra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Predpremierne projekcije filma Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja

Zgodba cele generacije se bo končala. Zadnjo epizodo VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA si boste lahko ogledali PREDPREMIERNO že v sredo, 18.12. ! Vstopnice so že v prodaji!

KOLOSEJEV OTROŠKI FILMSKI ABONMA 2019/20!

Za najmlajše ljubitelje filma smo pripravili KOLOSEJEV OTROŠKI FILMSKI ABONMA: 29€ + GRATIS SPREMLJEVALEC = 7 FILMOV!
Abonma je namenjen najmlajšim ljubiteljem filma (5-10 let). V ponudbo so vključeni filmi, ki oživljajo pravljice in so sinhronizirani v slovenščino. Izbirate lahko med sledečimi animiranimi filmi: ZMAJČEK TABALUGA, MALI JETI, BACEK JON FILM: FARMAGEDON, LEDENO KRALJESTVO 2, en film je film presenečenja, kar dva filma si pa lahko izberete po lastni izbiri!

Več informacij o abonmaju boste našli tukaj. Vpisi že potekajo!

KOLOSEJEV TOP MIKS FILMSKI ABONMA 2019/20!

Za filmske užitkarje smo pripravili KOLOSEJEV TOP MIKS FILMSKI ABONMA: 29€  = 7 FILMOV!
Abonma je namenjen vsem starejšim od 14 let. Filmi, ki smo jih izbrali, so skupek zabavno popularnih uspešnic in so všeč širšemu občinstvu. Izbirate lahko med sledečimi filmi: AD ASTRA: POT DO ZVEZD, JOKER, IZZIVALCA, NOŽ V HRBET, en film je film presenečenja, kar dva filma pa si lahko izberete po lastni izbiri!

Več informacij o abonmaju boste našli tukaj. Vpisi že potekajo!

KOLOSEJEV POP FILMSKI ABONMA 2019/20!

Za najstnike s stilom smo pripravili KOLOSEJEV POP FILMSKI ABONMA: 29€  = 7 FILMOV!
Abonma je namenjen najstnikom od 11-18 let. Filmi v abonmaju so izbrani za najstniško občinstvo, željno akcije in novih dogodivščin. Izbirate lahko med sledečimi filmi: KOŠARKAR NAJ BO 2, ZLOHOTNICA: VLADARICA ZLA, JUMANJI: NASLEDNJA STOPNJA, CATS  en film je film presenečenja, kar dva filma pa si lahko izberete po lastni izbiri!

Več informacij o abonmaju boste našli tukaj. Vpisi že potekajo!