Kolosej

Akcije in premiere

KINOdnevi s Čebelico Majo v Koloseju!

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevih KINOdni Čebelice Maje med 22. in 25. februarjem 2018 v Koloseju v Ljubljani ogledali Čebelico Majo: Medene igre bodo ob nakupu kinovstopnice prejeli kupon* za GRATIS 30 minutni obisk igralnice MiniCity v BTC, kjer bodo otroci lahko spoznali različne poklice.

 *akcija velja do razprodaje zalog

Premiera filma Rdeči vrabec!

V sredo 28. februarja ob 20:00 v ljubljanskem Koloseju se pustite zapeljati na premieri odličnega vohunskega trilerja Rdeči vrabec! Vstopnice že v prodaji!

Premiera filma Marijina zemlja!

1. marca ob 20:00 v Koloseju Ljubljana ne zamudite dokumentarnega filma Marijina zemlja, ki človeku 21. stoletja s humorjem, globino in razburljivostjo predstavi Marijina prikazovanja in božjo ljubezen. Vstopnice že v prodaji!

Vsak četrtek v Cafe Cubano pripeljemo avtentično Kubo!

Kolosej in plesna šola Cubana Ljubljana v Cafe Cubano v Koloseju v Ljubljani organizirata največjo redno regionalno zabavo kubanske salse vsak četrtek od 21:00 do 01:00.

Premiera filma Bela in Sebastijan: Prijatelja za vedno!

Pridružite se Sebastijanu na čudoviti pasji pustolovščini in si 7. marca ob 18:00 v ljubljanskem Koloseju poglejte premiero filma Bela in Sebastijan: Prijatelja za vedno! Vstopnice že v prodaji!