Kolosej

Akcije in premiere

#GIRLSNIGTHOUT V KOLOSEJU

Vsaka ženska ima dva obraza ... Pridruži se iniciativi in pomagaj podpreti močne ženske like v filmski industriji. Pridruži se nam na #GirlsNightOut v Koloseju v Ljubljani, v sredo,19. junija, ob 20.00, in si v najboljši družbi oglej novo mojstrovino Anna.

Premiera filma OTROŠKA IGRA!

Na velika platna prihaja grozljivka o že dobro znani igrači po imenu Chucky, ki pa ni igrača, temveč zlovešči in hladnokrvni ubijalec. Vabljeni na PREMIERO grozljivke OTROŠKA IGRA, ki bo v četrtek, 20. junija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma ANNABELLE 3!

Na velika platna prihaja tretje poglavje franšize Annabelle 3! Vabljeni na PREMIERO grozljivke ANNABELLE 3, ki bo v četrtek, 27. junija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana, kjer boste ob nakupu vstopnice za premiero, prejeli MASKO ANNABELLE*! Vstopnice so že v prodaji!

*Akcija velja do razdelitve zalog. 

Premiera filma SPIDER-MAN: DALEČ OD DOMA!

Po dogodkih z Maščevalci gre Peter Parker s prijatelji na počitnice v Evropo. Toda njihov mirni oddih bo prekinil nevarni Mysterio. Vabljeni na PREMIERO akcijske pustolovščine SPIDER-MAN: DALEČ OD DOMA, ki bo v sredo, 3. julija ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!