Kolosej

Akcije in premiere

Premiera filma Pat in Mat: Zimske radosti

Pat in Mat bosta prvič uživala v zimi. Le kako bosta okrasila svojo božično hišo, kakšna darila bosta našla pod božičnim drevesom? Vabljeni na PREMIERO filma PAT IN MAT: ZIMSKE RADOSTI, ki bo v nedeljo, 15. decembra ob 16:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Ledeno kraljestvo II - Ob nakupu vstopnice prejmeš PLAKAT* filma!

Huraaa! Ob nakupu kinovstopnice prejmeš PLAKAT* filma Ledeno kraljestvo II. Akcija velja od 13.12. pa vse do razprodaje zalog. 

*Akcija velja do razprodaje zalog

Predpremierne projekcije filma Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja

Zgodba cele generacije se bo končala. Zadnjo epizodo VOJNA ZVEZD: VZPON SKYWALKERJA si boste lahko ogledali PREDPREMIERNO že v sredo, 18.12. ! PREMIERA pa se bo odvila 18.12. ob 19:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Božična projekcija filma KOŠARKAR NAJ BO 2!

Božična projekcija Košarkar naj bo 2 - obisk Božička, filmska ekipa v živo uprizori kader iz filma, meet&greet s filmsko ekipo, ogled filma ter darilca, SAMO v petek 20.12. ob 18:00 v Koloseju!

V prihajajočih prazničnih dneh se v Koloseju pripravlja nekaj čisto posebnega! V petek, 20. decembra dopoldne si bo mogoče ogledati čisto pravo filmsko mesto, v katerem bo ekipa uspešnice KOŠARKAR NAJ BO 2 skupaj z igralci, pred očmi obiskovalcev posnela enega od kadrov filma in ob tem učencem nazorno predstavila, kako snemamo filme in kakšno opremo potrebujemo za to. Filmski igralci, režiser in scenarist pa bodo otrokom razložili, kakšno je njihovo delo. V posnetku bodo lahko sodelovali tudi učenci sami, vsi skupaj pa si bomo posneti kader ogledali na filmskem platnu. Po ogledu filmskega mesta si bodo obiskovalci lahko ogledali komedijo KOŠARKAR NAJ BO 2!

Decembrske PREDPREMIERNE projekcije filma CATS!

Mačke, ki se zbirajo na smetišču ob polni luni, se morajo v eni noči odločiti, katera bo tista izbrana, ki bo odšla v "mačja nebesa" in se vrnila nazaj v novo življenje. Vstopnice za decembrske PREDPREMIERNE projekcije epskega glasbeno fantazijskega filma CATS so ŽE V PRODAJI

Silvestrska premiera filma CATS!

Konec leta 2019 bo glasbeno obarvan, saj na velika platna prihaja epski glasbeno fantazijski film z naslovom Cats. Gre za filmsko adaptacijo priljubljenega muzikala Andrewa Lloyda Webbra Mačke, v kateri zaigrajo in zapojejo izjemni igralci in pevci. Vabljeni na svečano SILVESTRSKO PREMIERO filma CATS, ki bo v torek, 31. decembra ob  20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

NI ČAS ZA SMRT - Vstopnice že v prodaji!

Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo dobila novo nadaljevanje, saj se aprila na velika platna po petih letih vrača tajni agent James Bond, ki ga bo znova upodobil Daniel Craig. Vstopnice za film NI ČAS ZA SMRT so že v prodaji!