Kolosej

Akcije in premiere

KOLOSEJEV OTROŠKI FILMSKI ABONMA 2019/20!

Za najmlajše ljubitelje filma smo pripravili KOLOSEJEV OTROŠKI FILMSKI ABONMA: 29€ + GRATIS SPREMLJEVALEC = 7 FILMOV!
Abonma je namenjen najmlajšim ljubiteljem filma (5-10 let). V ponudbo so vključeni filmi, ki oživljajo pravljice in so sinhronizirani v slovenščino. Izbirate lahko med animiranimi filmi kot so ZMAJČEK TABALUGA, MALI JETI, BACEK JON FILM: FARMAGEDON, LEDENO KRALJESTVO 2, en film je film presenečenja, kar dva filma si pa lahko izberete po lastni izbiri!

Več informacij o abonmaju boste našli tukaj

Premiera filma Laži in kraja!

Ivan (Theo James) je uspešen tat umetnin, ki bogatašem krade vrhunske umetnine. Kljub dobremu plačilu pa je njegova želja, da se osvobodi zločinskega sveta, a zabredel je tako globoko, da svoji preteklosti morda nikoli ne bo ušel. Vabljeni na PREMIERO filma LAŽI IN KRAJA, ki bo v sredo, 25. septembra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premierni predstavi filma Košarkar naj bo 2!

Po dveh letih se vračajo  Ranta in njegovi prijatelji, novi košarkarski izzivi in prve ljubezenske težave! Pridruži se nam na PREMIERNIH PROJEKCIJAH filma KOŠARKAR NAJ BO 2, ki se bodo odvijale v četrtek, 26. septembra ob 19:00 in 19:30 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!


Premiera filma JOKER!

Nadeni si nasmešek na obraz...Joaquin Phoenix je Joker. Vabljeni na PREMIERO filma JOKER, ki bo v sredo, 2. oktobra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Zlohotnica: Vladarica zla!

Pet let po Disneyjevem hitu o temni vili Zlohotnici prihaja njegovo nadaljevanje. V glavnih vlogah se vračata Angelina Jolie kot Zlohotnica in Elle Fanning kot princesa Aurora. PREMIERA filma ZLOHOTNICA: VLADARICA ZLA v ponedeljek, 14. oktobra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!