Kolosej

Akcije in premiere

Odkrijte Ninjo v sebi in se potopite v svet  priljubljenih LEGO kock. Predpremierne projekcije LEGO Ninjago Filma bodo prve obiskovalce nasmejale Koloseja v Ljubljani že 23. in 24. septembra, dodatno pa jih bo razveselilo še pestro LEGO obarvano dogajanje.

Srhljivka polna skrivnosti, ki nam jih bosta razkrila Jennifer Lawrence in Javier Bardem pod taktirko mojstra režije Darrena Aranofskega, se bo premierno predstavila v Koloseju v Ljubljani, v sredo, 27. septembra, ob 20.00.

Štiri mame pripravljajo noro zabavo, na kateri ne smeš manjkati! Zakaj? Ker si moraš kdaj vzeti tudi čas zase. Premiera filma Mame na večerji bo v torek, 3. oktobra, ob 20.00.

Milicisti gredo neustrašno tudi skozi najtežje preizkušnje! Dinamični dolenjski duo, Sašo Đukić in Franci Kek, se po dveh desetletjih vrača z nadaljevanjem filma Milice. Premiera filma Milice 2 bo v Koloseju v Ljubljani, 10. oktobra, ob 20.00.

Kmalu bo padel prvi sneg ... in takrat bo spet ubijal. Grozljivi triler, posnet po knjižni predlogi odličnega Joja Nesbøja, bodo gledalci Koloseja v Ljubljani premierno doživeli v torek, 12. oktobra, ob 20.00.

Tokrat se dan ne ponavlja, ker nekdo ni našel prave ljubezni, ampak ker na koncu dneva umre. Premiera inovativne grozljivke Srečen smrtni dan bo v Koloseju v Ljubljani v sredo, 18. oktobra, ob 20.00.

Katarina Čas, Jurij Zrnec, Sebastijan Cavazza ... in še mnogi drugi. O procesu odraščanja, ki se nikdar ne konča. Premierno v Koloseju v Ljubljani v sredo, 25. oktobra, ob 20.00.

Po spopadu Očka proti fotru, bosta zdaj na obisk prišla dedka. Ne zamudite dveh vrhunskih igralcev, ki vam bosta popestrila večer v Koloseju v Ljubljani, 15. novembra, ob 20.00.