Kolosej

Akcije in premiere

Premiera filma MALI JETI!

Podali se bomo na nepozabno epsko avanturo v kraje na daljni vzhod. Glavni junak bo tokrat mitološko bitje jeti, ki bo s pomočjo prijateljev skušal najti pot domov. Vabljeni na PREMIERO filma MALI JETI, ki bo v nedeljo, 13. oktobra ob 11:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma Zlohotnica: Vladarica zla!

Pet let po Disneyjevem hitu o temni vili Zlohotnici prihaja njegovo nadaljevanje. V glavnih vlogah se vračata Angelina Jolie kot Zlohotnica in Elle Fanning kot princesa Aurora. PREMIERA filma ZLOHOTNICA: VLADARICA ZLA v ponedeljek, 14. oktobra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma PREBOJ!

Marec 1945. V težki zimi se je na visokogorsko planoto umaknila skupina 500 partizanov, ki jih je v dolinah obkolila SS divizija z 12.000 vojaki. Komandant Franc Sever Franta se znajde pred nemogočo nalogo, ko mora iz neprepustnega obroča rešiti svoje borce. Vabljeni na PREMIERO filma PREBOJ, ki bo v torek, 15.oktobra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma VRNITEV V DEŽELO ZOMBIJEV!

Po desetih letih prihaja nadaljevanje kultne klasike Dobrodošli v deželi zombijev z glavno igralsko zasedbo (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin in Emma Stone). Vabljeni na PREMIERO komične grozljivke VRNITEV V DEŽELO ZOMBIJEV, ki bo v sredo, 16. oktobra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Predpremierno prikazovanje filma Zlohotnica: Vladarica zla!

Vabljeni na PREDPREMIERNE projekcije filma ZLOHOTNICA: VLADARICA ZLA, ki se bodo odvile v sredo, 16. oktobra ob 18:00 in 20:20! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma STRAŠILA!

Na noč čarovnic skupina prijateljev naleti na hišo, v kateri izjemno straši in kjer iz obiskovalcev izvabijo najhujše strahove. Vabljeni na PREMIERO filma STRAŠILA, ki bo v sredo, 23. oktobra ob 19:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma BACEK JON FILM: FARMAGEDON!

Ko na kmetiji strmoglavi vesoljska ladja z nezemljančkom izjemnih sposobnosti, se Bacek Jon poda na misijo, saj želi svojega prijatelja iz druge galaksije čim prej spraviti domov, preden ga ujame zlobna organizacija. Pridružite se nam na PREMIERI, v ponedeljek, 28. oktobra ob 17.00 uri v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

Premiera filma IZZIVALCA!

Resnična zgodba o rivalstvu med Fordom in Ferrarijem za zmago v Le Mansu leta 1966. Vabljeni na PREMIERO filma IZZIVALCA, ki bo v sredo, 13. novembra ob 20:00 v Koloseju Ljubljana! Vstopnice so že v prodaji!

KOLOSEJEV OTROŠKI FILMSKI ABONMA 2019/20!

Za najmlajše ljubitelje filma smo pripravili KOLOSEJEV OTROŠKI FILMSKI ABONMA: 29€ + GRATIS SPREMLJEVALEC = 7 FILMOV!
Abonma je namenjen najmlajšim ljubiteljem filma (5-10 let). V ponudbo so vključeni filmi, ki oživljajo pravljice in so sinhronizirani v slovenščino. Izbirate lahko med sledečimi animiranimi filmi: ZMAJČEK TABALUGA, MALI JETI, BACEK JON FILM: FARMAGEDON, LEDENO KRALJESTVO 2, en film je film presenečenja, kar dva filma si pa lahko izberete po lastni izbiri!

Več informacij o abonmaju boste našli tukaj. Vpisi že potekajo!

KOLOSEJEV TOP MIKS FILMSKI ABONMA 2019/20!

Za filmske užitkarje smo pripravili KOLOSEJEV TOP MIKS FILMSKI ABONMA: 29€  = 7 FILMOV!
Abonma je namenjen vsem starejšim od 14 let. Filmi, ki smo jih izbrali, so skupek zabavno popularnih uspešnic in so všeč širšemu občinstvu. Izbirate lahko med sledečimi filmi: AD ASTRA: POT DO ZVEZD, JOKER, IZZIVALCA en film je film presenečenja, kar dva filma pa si lahko izberete po lastni izbiri!

Več informacij o abonmaju boste našli tukaj. Vpisi že potekajo!

KOLOSEJEV POP FILMSKI ABONMA 2019/20!

Za najstnike s stilom smo pripravili KOLOSEJEV POP FILMSKI ABONMA: 29€  = 7 FILMOV!
Abonma je namenjen najstnikom od 11-18 let. Filmi v abonmaju so izbrani za najstniško občinstvo, željno akcije in novih dogodivščin. Izbirate lahko med sledečimi filmi: KOŠARKAR NAJ BO 2, ZLOHOTNICA: VLADARICA ZLA, JUMANJI: NASLEDNJA STOPNJA, CATS  en film je film presenečenja, kar dva filma pa si lahko izberete po lastni izbiri!

Več informacij o abonmaju boste našli tukaj. Vpisi že potekajo!