Kolosej

Akcije in premiere

Premiera filma Čudo

Dih jemajoča zgodba o integraciji otrok s posebnimi potrebami v redni vzgojno izobraževalni proces vas bo pustila brez besed. Premierno v ljubljanskem Koloseju, 22. novembra, ob 20:00. Vstopnice že v prodaji.

Vsak četrtek v Cafe Cubano pripeljemo avtentično Kubo!

Kolosej in plesna šola Cubana Ljubljana v Cafe Cubano v Koloseju v Ljubljani organizirata največjo redno regionalno zabavo kubanske salse vsak četrtek od 21:00 do 01:00.

Predpremierne projekcije filma Vojna zvezd: Poslednji Jedi

Vstopnice za prve projekcije nadaljevanje epske sage, ki povezuje generacije, so že v prodaji. Nakup vstopnic za projekcije 13. decembra 2017 je možen prek spleta ali na blagajnah naših kinocentrov.

TRADICIONALNI BOŽIČNI KONCERT MAMBO KINGS

Neustavljivi žurerji, ob katerih ni nikoli dolgčas, se vračajo v Arena Play & Party na tradicionalni božični koncert. 25. decembra bomo dvignili temperaturo, noro zaplesali in zažurali pozno v noč. Vstopnice že v prodaji na blagajni Kolosejevih kinocentrov.

Premiera filma Petdeset odtenkov svobode

Gospa Grey vas bo zdaj sprejela ... Ne zamudite vrhunca svetovnega fenomena filmske trilogije Petdeset odtenkov. Vstopnice za premierne projekcije, 7. februarja so že na voljo. Nakup vstopnic je možen prek spleta ali na blagajnah naših kinocentrov.