Kolosej

Akcije in premiere

Premiera filma TROLI NA SVETOVNI TURNEJI!

Dogodivščine majhnih bitij, ki imajo radi glasbo in ples, se nadaljujejo. Tokrat jih bo pustolovščina popeljala dlje od tistega, kar so do sedaj spoznali. Vabljeni na PREMIERO animirane glasbene pustolovščine TROLI NA SVETOVNI TURNEJI, ki bo v nedeljo, 27. septembra ob 16:00 v Koloseju Ljubljana! 

Praznuj rojstni dan v Koloseju!

Praznuj rojstni dan v Koloseju! 😁🍰🎬 Svoje prijatelje lahko povabiš na zabaven film in slastne kokice 🍿, na voljo pa je tudi igralnica za zaseben najem ali pogostitev s pizzo. 🍕
Več informacij je na naši spletni strani ali telefonski številki 031 680 000. 🥳🍿🎬❤️

Vabljeni v restavracijo ROSSO VERDE na največjo teraso v BTC-ju!

Ne veš, kam na malico ali kosilo v BTC-ju? V restavracijo ROSSO VERDE na največjo teraso na sončku, seveda!☀️ Restavracija ROSSO VERDE vas bo razvajala s pristnimi italijanskimi okusi, okusnimi solatami, s pizzami iz krušne peči 🍕 in s TOP AKCIJO - ob naročilu treh pizz, dobite četrto GRATIS*!

Ste vedeli, da naši italijanski mojstri peke pic pri pripravi uporabljajo le najboljšo italijansko moko,  pelate oz. pomodore iz Salerna (dežela Campania)🍅, buffalo mozzarelo iz Neaplja in extra deviško olje. Testo pred peko počiva vsaj 48 ur, pice pa so pripravljene po tradicionalni napolitanski recepturi.

*akcije in popusti se med seboj izključujejo

**akcije in popusti so časovno omejeni