Kolosej

Akcije in premiere

Praznuj rojstni dan v Koloseju!

Praznuj rojstni dan v Koloseju! 😁🍰🎬 Svoje prijatelje lahko povabiš na zabaven film in slastne kokice 🍿, na voljo pa je tudi igralnica za zaseben najem ali pogostitev s pizzo. 🍕
Več informacij je na naši spletni strani ali telefonski številki 031 680 000. 🥳🍿🎬❤️

Vabljeni v restavracijo ROSSO VERDE na največjo teraso v BTC-ju!

Ne veš, kam na malico ali kosilo v BTC-ju? V restavracijo ROSSO VERDE na največjo teraso na sončku, seveda!☀️ Restavracija ROSSO VERDE vas bo razvajala s pristnimi italijanskimi okusi, okusnimi solatami, s pizzami iz krušne peči 🍕 in s TOP AKCIJO - ob naročilu treh pizz, dobite četrto GRATIS*!

Ste vedeli, da naši italijanski mojstri peke pic pri pripravi uporabljajo le najboljšo italijansko moko,  pelate oz. pomodore iz Salerna (dežela Campania)🍅, buffalo mozzarelo iz Neaplja in extra deviško olje. Testo pred peko počiva vsaj 48 ur, pice pa so pripravljene po tradicionalni napolitanski recepturi.

*akcije in popusti se med seboj izključujejo

**akcije in popusti so časovno omejeni

Kino brez omejitev! #gremovkino

Dragi obiskovalci in obiskovalke, 

obveščamo vas, da sprejeti ukrepi o omejitvi zbiranja na javnih mestih do 10 ljudi NE veljajo za KINO.

V Koloseju in kinu Komuna se kino projekcije izvajajo normalno, saj se v Koloseju držimo zelo strogih preventivnih ukrepov ter imamo vsa ustrezna soglasja in dovoljenja NIJZ, da lahko nemoteno opravljamo kinematografsko dejavnost. Več infomacij tukaj. 

Želimo Vam prijeten obisk kina.

Vaš Kolosej