Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

M3gan

M3gan
grozljivka
Prijateljstvo se je razvilo
Podnapisi
Na sporedu od: 12.1.2023, Kolosej Ljubljana
1h 42min / 102min
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Akela Cooper
Prihodnje leto januarja bomo spoznali robota v podobi dekleta po imenu M3GAN, ki bo postala del družine, a pričela živeti svoje življenje v grozljivki z naslovom M3GAN. Grozljivko je režiral Gerard Johnstone, scenarij je napisala Akela Cooper, ki je skupaj z Jamesom Wanom napisala tudi zgodbo. Film so producirali Jason Blum, Michael Clear, Couper Samuelson in James Wan, v glavnih vlogah pa zaigrajo Allison Williams, Violet McGraw in Ronny Chieng.

O ZGODBI:

Dekle Cady (Violet McGraw) se po smrti staršev preseli k svoji teti Gemmi (Allison Williams). Slednja je inženirka robotike v podjetju igrač in je s pomočjo umetne inteligence ustvarila android, model 3, po imenu M3GAN (glas je posodila Jenna Davis), ki je v podobi resničnega dekleta in je programiran, da je najboljša družba otroku in največji zaveznik staršem. Da ne bi bila Cady osamljena in žalostna, ji teta predstavi M3GAN, ki se hitro privadi na novo okolje, se s Cady zbliža in postane do nje izjemno zaščitniška. Kar pa vodi do grozljivih posledic…

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.