Kolosej

Oglaševanje prek klasičnih medijev

Oglaševanje v kinodvoranah

Kolosej trži oglasni prostor za ljubljansko mestnio dvorano Kino Komuna.

Oglaševalcem ponujamo dva načina zakupa časa na kinematografskem platnu, oba pa je mogoče prilagoditi individualnim potrebam naročnika.

  1. Splošni zakup omogoča najhitrejši in največji doseg kino obiskovalcev, starih med 14 in 35 let. Pri splošnem zakupu oglaševalec za predvajanje svojega sporočila zakupi želeni termin in število kinodvoran, kar ponujamo v okviru paketnih ponudb.
  2. Filmski zakup oglaševalcem omogoča natančno posredovanje svojega sporočila izbranim skupinam kino obiskovalcev.

Filmi s svojo vsebino in promocijo določajo svoje občinstvo, ki ga na splošno lahko razdelimo na ženske (romantične komedije, drame), moške (akcije, drame, znanstvena fantastika), najstnike (najstniške komedije, znanstvena fantastika) in otroke ter družine (animirani filmi).

Pri filmskem zakupu oglaševalec izbere filme, ki določajo njegovo ciljno občinstvo, in predvaja svoja sporočila v dvoranah, kjer se prikazujejo določeni filmi.

Za učinkovitost filmskega zakupa je nujna fleksibilnost oglaševalca, ki sproti potrjuje spremembe v oglaševalskem proračunu v primerih, ko film spremeni načrtovano pot po različno velikih dvoranah.

Več informacij o trženju

Centri Kolosej Ljubljana in kino Komuna
Bovin, d.o.o.
Cankarjeva 1
SI-1000 Ljubljana
trzenje@kolosej.si
www.kolosej.si/trzenje


Deljenje promocijskih materialov

V Kolosejevih kinocentrih  ponujamo  možnost deljenja promocijskih materialov.

 Blagajničarka ob nakupu vstopnice  obiskovalcu izroči letak ali vzorec, druga možnost pa, da deljenje promocijskih materialov izvajajo vaše promotorke.

Sprejemamo letake do velikosti A5.

Sočasno se lahko delita največ dva različna letaka oz. promocijska vzorca (ne glede na število naročnikov).

Lokacijakoličina (št. kosov)cena na kos
kino Komuna
do 10.0000,06 €
od 10.001 do 20.0000,05 €
od 20.001 do 50.0000,04 €
nad 50.0010,03 €

Promotorke

V ceno ni vključeno delo promotork, ki jih mora zagotoviti naročnik.
Zahtevnejše promocijske dogodke izvajamo po posebnem, predhodnem dogovoru.


Spletno oglaševanje

Kolosej ima tudi spletni medij, ki obiskovalce informira o dogodkih, ki so posredno ali neposredno povezani z obiskom kinematografov. Kino obiskovalcem ponujamo paleto informacij, s katerimi je obisk kinodvoran lažji in preglednejši, saj stran redno ažuriramo in dopolnjujemo. Posebna spletna stran je namenjena tudi zabaviščnemu centru Arena, ki obiskovalce informira o celotnem dogajanju in vsebini centra.

Najpogostejši obiskovalci naših spletnih strani so naši redni obiskovalci. Večina teh je mladih ljudi (do 35 let), opažamo pa, da se demografska struktura obiskovalcev spreminja v prid starejšim.

Mesečno zabeležimo do 130.000 različnih obiskovalcev. Tako se spletna stran Koloseja uvršča med deset najbolj obiskanih spletnih strani na Internetu (vir: MOSS - Merjenje obiskanosti spletnih strani, jesen 2008).

Oglasni prostor trži:
Janja Plestenjak
trzenje@kolosej.si