Kolosej

Kino vstopnice in darilni boni

Naročene predstave

Veliko je priložnosti, ko lahko svoje poslovne partnerje povabite na ogled filmske predstave. V dopoldanskem času za najmanj 50 ljudi organiziramo ogled filma po vaši izbiri, če ga le imamo v našem bogatem filmskem arhivu. Naj omenimo, da je možen ogled tako starejših slovenskih filmov kot filmov, ki trenutno kraljujejo na velikih platnih.

Lahko pa se odločite tudi za večerni ogled filma. V tem primeru se mora naročnik prilagoditi našemu programu in izbrati film, ki je trenutno na sporedu, prav tako pa tudi časovnemu načrtu, ki ga naš programski oddelek določa enkrat tedensko.

Kino vstopnice nekoliko drugače

Svoje partnerje ali zaposlene lahko razveselite s podarjenimi kino vstopnicami.  Ponujamo dva različna načina za nakup vstopnic, in sicer: bianco kupone in debetne kartice Joker+.

Bianco kuponi

Podjetje lahko naroči bianco kupone. To so kuponi, ki jih lahko zaposleni (poslovni partnerji, kupci idr.) zamenjajo za konkretne kino vstopnice na blagajni kinodvorane. Za večje število naročenih vstopnic veljajo količinski popusti. Veljavnost kuponov je največ 3 mesece od njihove izdaje in se je ne da podaljševati!

Joker+

Joker+ je debetna kartica standardnih dimenzij (kot na primer bančne ali kreditne kartice). Višino sredstev (število vstopnic oziroma gotovine), ki jih želite položiti na kartico, določate sami. Vplačati morate vrednost najmanj dveh vstopnic (velja trenutna osnovna cena) in poljubno višate znesek, pri čemer pridobivate bonitete v obliki brezplačnih vstopnic.


.

Več informacij o trženju

Centri Kolosej Ljubljana in kino Komuna 
Bovin, d.o.o.
Cankarjeva 1
SI-1000 Ljubljana
trzenje@kolosej.si
www.kolosej.si/trzenje