Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Kung fu panda (sinhronizirano)

animirana družinska komedija
Pandastično!
Sinhronizirano
Na sporedu od: 7.8.2008, Kolosej Ljubljana
1h 32min / 92min
Leto: 2008
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jonathan Aibel in Glenn Berger po zgodbi Ethana Reiffa in Cyrusa Vorisa
Ustvarjalci Shreka in Madagaskarja predstavljajo nerodnega pando Poja, ki sanja, da bi postal nepremagljivi kung fu borec, a je obsojen na dolgočasno življenje v družinski špageteriji. Splet zabavnih okoliščin poskrbi, da veliki modrec v njem prepozna izbranca, zato Po pristane v rokah čemernega mojstra borilnih veščin Shifuja. Izkaže se, da je Pojeva največja moč in strast ljubezen do hrane, toda ko deželo ogrozi zlobni Tai Lung, mora Po dokazati, da se srce pravega junaka včasih skriva tudi v najbolj nenavadnem telesu. Sinhronizirano v slovenščino.
Napovednik v slovenščini!

Na sporedu tudi različica s podnapisi

  Izvirna zasedba Slovenska zasedba
Po Jack Black Klemen Slakonja
Shifu Dustin Hoffman Pavle Ravnohrib
Oogway Randall Duk Kim Tone Kuntner
Opica Jackie Chan Klemen Mauhler
Kača Lucy Liu Pia Zemljič
Tigrica Angelina Jolie Tanja Ribič
Žerjav David Cross Jernej Kuntner
Bogomolka Seth Rogen Bojan Emeršič
Tai Lung Ian McShane Valter Dragan
Pojev oče James Hong Iztok Valič
Zeng Dan Fogler Jan Bučar
Poveljnik Vachir Michael Clarke Duncan Jure Košir

Izvedba slovenske sinhronizacije:

režija Jernej Kuntner
prevod Vesna Žagar
tonska tehnika Luka Per, Igor Potočnik
kreativna svetovalka Jody Toll
sinhronizacija Studio Ritem

Zgodba

Zagnani, malce obilni in še malo bolj nerodni Po (Jack Black) je največji oboževalec kung fuja daleč naokrog. Kar pa seveda ni ravno praktično in uporabno, če vse dni delaš v družinski restavraciji in strežeš juho z rezanci. Ko ga nepričakovano izberejo, da bi izpolnil starodavno prerokbo, se mu sanje uresničijo in v svetu kung fuja se pridruži svojim dolgoletnim idolom, legendarnim junakom, znanim pod imenom Predrznih pet:  Tigrici (Angelina Jolie), Žerjavu (David Cross), Bogomolki (Seth Rogen), Kači (Lucy Liu) in Opici (Jackie Chan), ki jih vodi in uri njihov guru mojster Shifu (Dustin Hoffman). Vendar ne mine veliko časa, ko se proti njim napoti maščevalni, zahrbtni in nevarni snežni leopard Tai Lung (Ian McShane), ki ga ne more ustaviti nihče, niti Predrznih pet. Poju ne preostane drugega, kot da skuša dolino in njene prebivalce sam obvarovati pred nevarnostjo. Lahko uresniči svoje sanje in postane pravi mojster kung fuja? V nalogo vloži vso svojo voljo in srce, nazadnje pa ugotovi, da je njegova največja slabost v resnici njegova največja prednost.

O produkciji

Ni pomembno, ali si grdobec, ki si hoče priboriti to, kar mu pripada, ali skupina izgubljenih živali iz živalskega vrta, ki se skuša vrniti domov, gledalci vseh starosti radi navijajo za junaka, ki mu na prvi pogled sreča ni preveč naklonjena. Vsak, ki se je kdaj znašel pred (pre)težko nalogo, sočustvuje z junaki teh zabavnih in vzgojnih zgodb.  

Kaj pa pravite na pando, ki sanja, da bo postal mojster kung fuja? Tako je, okrogli, počasni, ljubki črno-beli medo iz naše zgodbe ima samo eno velikansko željo - postati mojster borilne veščine, za katero so nujno potrebni okretnost, čvrstost značaja in kot blisk hitri refleksi. Nekateri bi rekli, da je taka želja nora. Ampak v vsakem junaštvu je tudi kanček norosti, kajne?

Ko sta režiserja John Stevenson in Mark Osborne ter producentka Melissa Cobb prvič slišali predlog za nevsakdanjo zgodbo, jih je takoj očarala. 

John Stevenson pravi, "Vsi smo starši. Jaz imam dve hčeri, pa tudi Mark in Melissa imata otroke. To pa je film, od katerega lahko naši otroci veliko odnesejo. "Bodi sam svoj junak," kar pomeni, da ne išči odgovorov nekje drugje, ne pričakuj, da bodo vse težave rešili drugi. V tebi je moč, da lahko dosežeš, kar hočeš, če se trdno odločiš. Iz sebe potegni najboljše."

Sama zgodba o nastanku filma rahlo spominja na Pojevo zgodbo. Film je nastajal leta in ni zbujal pretiranega zanimanja, dokler s pomočjo izjemne zagretosti avtorjev ni nastalo celo preveč materiala in se je zgodba izgubila v obilici prizorov. Ko je postalo jasno, da bi se nekega dne lahko prelila na veliko platno, sta v ekipo vstopila izkušena in nadarjena pisca Jonathan Aibel in Glenn Berger, ki sta morala odlične zamisli postaviti v kontekst močnejše zgodbe. Vse, kar je zgodbo podprlo in jo obogatilo, sta ohranila, vse ostalo, pa naj je bilo še tako smešno, je moralo odpasti, če s samo zgodbo ni imelo nobene ali premalo zveze.

Film je s počasnimi koraki napredoval, dokler niso za glavno vlogo pridobili Jacka Blacka in nekaj njegovih vrstic besedila poskusno animirali. Ko je Po oživel, je produkcija dobila silovit zagon.

Že od samega začetka so vztrajali, da morajo biti navdih za film prečudovita kitajska pokrajina, umetnost, arhitektura. Temelji filma so morali biti resnični, da bo gledalec imel občutek, da ni opeharjen in da je res za poldrugo uro obiskal kitajsko. Številnih podrobnosti mogoče sploh ni opaziti, toda skupaj ustvarjajo podobo, ki je pristna in vidi se, da je rezultat večmesečnega trdega raziskovanja Kitajske. Sicer v filmu ni upodobljen točno določen kraj, ujeli pa so duha dežele. Pokrajina je precej podobna dolini reke Li, mesto pa spominja na Guilin na njenem zahodnem bregu. Vendar so dejansko podobo obogatili, jo poudarili in naredili pristno, a mogočno okolje. Zanimiva je tudi zasnova likovne podobe - ko je dogajanje umirjeno, so oblike zaobljene, ko pa postane napeto, so tudi oblike ostrejše, bolj zašiljene. Da bi dosegli čim pristnejšo podobo, so si pomagali tudi s slikami na stari kitajski lončevini.

Po ogledu številnih akcijskih, starih in sodobnih, kung fu filmov oziroma filmov z borilnimi veščinami, so ustvarjalci filma, ki so večinoma vsi z zahoda, dobili boljši občutek za vzhodno filozofijo in razmišljanje. Temu primerno so uporabili barve v filmu - zlata je cesarska, rdeča je za srečo, zelena pomeni dobro, modra je hladna ... In ne smemo pozabiti, da so za imena petih mojstrov kung fuja uporabili nazive (in izvirni videz) pravih slogov kung fuja - tiger, opica, kača, žerjav, bogomolka. 

Film je poseben še zaradi nečesa. Snovalec likov Nicolas Marlet je doživel nevsakdanjo čast in priznanje, ker se za razliko od običajnega postopka, ko animirani liki doživljajo vrsto sprememb in popravkov, dokler ne dobijo dokončne oblike, noben od njegovih tokrat ni spremenil - kakor si jih je zamislil na samem začetku, taki so tudi ostali. Seveda je pri tem do neke mere upošteval tudi želje igralcev. Dustin Hoffman je recimo prosil, naj mu ne nariše velikega nosu, saj ima tako ali tako že prevelikega in bi enkrat za spremembo rad imel majhen nosek.

Ker se kung fu močno razlikuje od drugih borilnih veščin, so se morali ustvarjalci o njem najprej temeljito poučiti, da ne bi naredili nepopravljivih napak in vanj vključili elemente, ki ne sodijo zraven, ali pa da bi junaki na platnu kar tja v tri dni klatili z rokami in brcali v prazno. Nekateri med ustvarjalci so v mladosti vsaj za nekaj časa trenirali druge veščine, na primer tai či, karate ali judo, zato je bilo zelo pomembno, da so izvedeli, kaj je kung fu in kaj ni. Pri tem jim je pomagal Eric Chen, učitelj vušuja, ki jim ni samo pokazal, kaj je kung fu, temveč so morali z njim tudi sami vaditi. Trije animatorji, ki imajo izkušnje z borilnimi veščinami, so nato izvajali redne ure pouka za ostale, ki izkušenj niso imeli. In da bi bili gibi res avtentični, so jih najprej animirali dvodimenzionalno, preverili, izpilili, nato pa prestavili v 3D.

Prizore bojev so najprej poskusno pokazali lastnikom kinodvoran v Hongkongu in na Kitajskem, ki so bili navdušeni. To je ustvarjalcem dalo vedeti, da so na pravi poti in da niso delali napak. Najbolj pa so se bali komentarja Jackieja Chana. A kaj kmalu so si lahko oddahnili, kajti veliki mojster in zvezda akcijskih filmov je lahko rekel le: "Film mi je jemal dih. Občutek imaš, da so scenaristi pravi mojstri, da se znajo boriti. Ne vem, kje so to vzeli. Mogoče so posnemali mene. In kdo ve, mogoče bom v naslednjem filmu jaz posnemal te like."

O ustvarjalcih

John Stevenson in Mark Osborne (režija) imata že dolgoletne izkušnje z različnimi vrstami animacije, za oba pa je to prva režija celovečernega animiranega filma.

Jonathan Aibel in Glenn Berger (scenarij): "Sleeper Cell" (2005-2006), Bulletproof Monk (2003), "Brimstone" (1998), Men of War (1994), Under Surveillance (1991)

Komentarji

22.6. 2008 ob 19:45

Dajte še verzijo s podnapisi, PROSIM! Tudi ljudje, ki znamo brati bi si radi ogledali ta film. Sinhronizira pa ga Angelina Jolie in še druge slavne osebnosti, rada bi slišala njihove glasove, ne tiste nesposobne slovenske!

— nasprotnica
24.6. 2008 ob 2:00

ZAKAJ MORAJO RISANKE K SO ODLIČNE BITI VEDNO SINHRONIZIRANE!
PA TO TAKO POKVARI FILM! VSAJ OBOJE BI LAHKO IMELI!

— IFO
25.6. 2008 ob 18:02

komaj čakam na avgust, da ga grem lejat. ker se mi zdi dobra komedija. =)

— navdušenka
26.6. 2008 ob 2:00

Ali bo za film tudi različica s podnapisi?

— lirael
28.6. 2008 ob 2:00

Film je simpatičen. Vsakdo, ki ima veliko srce je junak. Vredno ogleda.

— medvedka Po :)
28.6. 2008 ob 2:00

Zakaj ta filem ne predvajate prej npr. v sredo?

— srečko
6.7. 2008 ob 2:00

kdaj sploh vrtijo ta film

— tine
6.7. 2008 ob 2:00

uh, komaj čakam 8.7.! tole mora bit blazno smešno! no, preden grem gledat tega, si pa moram pogledat še princa kaspijana.

— bla bla bla
7.7. 2008 ob 2:00

zlo dobr film. piporočam za ogled

— luci
7.7. 2008 ob 2:00

men je pa cist useen ce je sinhroniziraan...sej sm ze slisala glasove od angeline pa te.....nvem kaj vs to mot sej vm ni treba jet gledat ce vm ni coolsinhronizacija.....čaw

— x....zvezdica......x
12.7. 2008 ob 2:00

Slovenski distributerji spet delajo veliko napako in v kina pošiljajo le sinhronizirano verzijo?
Kdaj jih bo doletela pamet in bodo ugotovili, da risanke gledamo tudi večji otroci, ki znamo brati podnapise, in raje poslušamo originalne šale v originalnih angleških vokalih, kot pa (precej borne) slovenske prevode in slabe slovenske glasove?

— Jure
15.7. 2008 ob 18:07 zvezdica

V Karantaniji cinemas smo do sedaj Dreamworksove animacije vedno dali na voljo tudi v originalni verziji. Tako bomo storili tudi s Kung Fu Pando, saj spoštujemo želje vseh starejših ljubiteljev animacij, ki si želijo ogledati Dreamworksove animacije v originalu.

— Karantanija cinemas
24.7. 2008 ob 2:00

Ta film morm gledt kr igrjo smi dobri no u slovenskih prevodih kt so Bojan Emeršič, Tanja Ribič in tko naprej.

— Tini
1.8. 2008 ob 18:42

ful huda risanka je ocena za risanko je 100

— mustafaaa
4.8. 2008 ob 19:44 zvezdica

bravo Karantanija Cinemas!
ampak...
dajte še vsaj eno verzijo s podnapisi v Mb. ne nas spet met za butle!
sicer filma ne grem gledat; ko v sinhronizacijah imajo butasti liki mariborski naglas, pa čeprav igrajo brata lika - glavnega junaka, ki pa ima seveda ljubljanski naglas (npr. Surfs Up, Ratatouille, ...).
PODNAPISI!!!

— tine (MARIBOR)
8.8. 2008 ob 16:11

jz sm šla gledat dons kong fu pando.men je ful dobr pa tud smešn!pajte ga gledat se splača!!!!!!!!!!!!!!

— jeli
8.8. 2008 ob 16:14

sinhronizacija je zakon!
in super je izvedena!

— gasper
9.8. 2008 ob 2:00

Nekateri pa se ne znajo brati, zato je sinhronizacija ZAKON!
Sploh pa, so risanke s podnapisi nezanimive, saj ne uzivas, ker moras cel film prebrati!

— Anahi, ljubljana
9.8. 2008 ob 2:00

Ja, to je glih smešn, k majo tak naglas!

— Anahi RBD, ljubljana
9.8. 2008 ob 17:17

to je en ful hud film ja sej je film mesca

— barbara
12.8. 2008 ob 16:02

Film je vredu in fantastičen!

— žiga
13.8. 2008 ob 17:47

to je kul

— nevem
14.8. 2008 ob 2:00

Ribička RULAŠ ZAKON SI!!!

— Suzana
14.8. 2008 ob 2:00

Ribička je bla najboljša!!! Ribička ti si ZAKON in RULAŠ!! Sam dolge lase bo treba met pa boš mlajša...

— Suzana
15.8. 2008 ob 14:53

očitno ne skapirate da bi imeli več ogledov če omogočili ogled filma s podnapisi, če je sinhroniziran naj še bo s podnapisi in ne samo v lj, bomo pač k Mirkotu hodli...boste vi na izgubi, ne mi =)

— Maribor
16.8. 2008 ob 14:57 zvezdica

Kung fu panda je najbolj zabaven film v tem trenutku v kinu. Veselim se že da si ga bom šel še enkrat ogledati. Gledal sem sinhronizirano verzijo in sem prav užival. Mislim da se ne bi smeli toliko ubadati z nestrpnostjo do različnih naglasov v slovenščini, čeprav mislim da bi bila sinhronizacija vseeno čisto vredu če bi se prevajalci izognili nekaterim narečnim izrazom, ki pa jih ni bilo tako dosti, vsaj kolikor se spomnim.
Drugače je bila, kot sem že rekel Kung fu panda zelo zabavna z odlično animacijo in zanimiva cel čas. Veliko je vredu sporočil za gledalce, ki pa jih sedaj ne bom našteval za tiste ki si filma še niso ogledali. Motil me je edino zelo slab odnos predrznih 5 do Poja na začetku.

— MaiShu
16.8. 2008 ob 14:57

kaj je gledal kdo v X-pandu?

— bole
17.8. 2008 ob 16:00

jst sm sou film gledat in je dobr .. priporocam ogled :D

— jaz
18.8. 2008 ob 16:32

hud film!

— tasiika*
18.8. 2008 ob 16:32

film je kul to je največ kar lahko rečem

— dulce maria
18.8. 2008 ob 16:32

In kje je nesinhronizirana verzija??? Ni nas malo gledalcev, ki bi raje uživali ob gledanju originalnih glasov, ne pa da nam vsiljujejo popačeno slovenščino, katera najmlajše generacije vsekakor ne uči pravilne slovnice.

V Ljubljani, kolikor piše zgoraj, imajo gledalci pravico izbrati. Kaj pa Maribor? Smo znova drugo-razredni?????

''Pohvala'' odgovornim!

— Vita
19.8. 2008 ob 2:00

Moram povedati da je ta risanka res dobra, prve pol ure je sice res malo dolgočasna saj se zgodba razvija ampak potem...- zagarantiran smeh:)
Priporočam ogled risanke s podnapisi in ne sinhronizirane!
Ocena 8/10

— Katja
19.8. 2008 ob 2:00

mega kul . . . . .. . . .a .... ... . .. . . .... . . . . .. . . . .. . .. . . . . . .. . .. . panda

— panda
20.8. 2008 ob 2:00

ta film je ful,ful,ful,carski!!!!

— katja
20.8. 2008 ob 2:00

film je enkraten

— amadej
20.8. 2008 ob 2:00

ta film je cool

— sss
20.8. 2008 ob 16:43

prosim vas...filma si ne pojdite pogledat....ker je tortalna beda!!! po 30 min se te začne lotevat spanec....milsimmm wttfff??????

— ninaa
20.8. 2008 ob 16:46

Dober film.
Res da je animiran zato zgleda malo otročji samo je dosti kul tepenja noter pa včasih ful smešno. ma svoje bolj slabe trenutke samo je dober film za vse starosti. Priporočam ga.

— Tit D.
20.8. 2008 ob 16:47

Ja zanima me ta Kung fu panda, zato si ga bom šla čim prej ogledat. Verjetno v 3-D obliki. no, lepo se imejte, pa se mogoče vidimo v kinu! :P

LP

Tara

— Tara
21.8. 2008 ob 2:00

Zakon je ta film.Vredn ogleda=)

— domexx
21.8. 2008 ob 2:00

zlo zakon PEJTE GLEDAT FUL JE DOBR FILM.!!!!!!!!!!!!!
PEJTE GLEDAT K JE RES ZAKON

— JAKA
21.8. 2008 ob 16:33

ej... ta risanka je res najbl carska.... se res splača pogledat!! tud za tistim mal starejše bi jo priporočila...
gledala sn sinhronizirano in mi je bla res dobra
pohvalila bi vse ka so posodil glasove našim junakom Kung Fu-ja
res bravo...... :-)
res..... naravnost PANDASTIČNO.... :-)

— NiCcA
22.8. 2008 ob 2:00

ma ta filem je megasensacionaleen :D
mislim ta risanka je tko hudaaa ;)

— :)
23.8. 2008 ob 2:00

filma ne priporočam saj je sinhronizacija bedna
bolše je če si ga ogledate s podnapisi..
:D

— loader..:P
25.8. 2008 ob 2:00

Huuuuda animacija, dreamworks obvlada

— Seba
27.8. 2008 ob 16:42

Jaz sem si ogledala verzijo s podnapisi, pa me mika, da bi si ogledala še sinhronizirano verzijo. Občutek imam, da so se tokrat naši zares potrudili in ujeli duh animiranega filma. :)))

— Šema
28.8. 2008 ob 9:07

ful kullllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— jethsu
29.8. 2008 ob 9:51

film je zelo simpatičen. Ogledala sem si sinhronizirano verzijo in moram reči, da se je naša slovenska zasedba odrezala super. V filmu je veliko humorja, predvsem pa je sproščen in za uro in pol lahko pozabiš svoje probleme.
Ogled priporočam!

— ona
1.9. 2008 ob 2:00

ta film je zlu zlu care. najprej sem mislil, da je to nekam dolgočasno. pa sm se motu. priporočam za ogled!

— matej
1.9. 2008 ob 2:00

ta film je ful dobr - pa tud nasmeješ se zraven

— mat
13.9. 2008 ob 2:00

kaki je toti film????????????'jaz ga grem danes glejat

— 00minimoni00
13.9. 2008 ob 19:23

Film je SUPER!!!! Me pa zanima, če slučajno kdo ve, kje bi si lahko "snel" clip, ki se je nekaj časa predvajal v Koloseju pred drugimi filmi in sicer tisti, kjer Panda opozarja na izklop mobitelov v dvorani??? Lp.

— Panda je zakon
24.9. 2008 ob 2:00

ODLIČNA risanka in ODLIČNA, ampak res odlična SINHRONIZACIJA! Vse pohvale in samo želimo si lahko še več takih!

— erienne
25.9. 2008 ob 17:39

ful huda risanka ka je tok smešna pa še dobre glasove so posodil pa panda je tok smešn in vsi drugi

— eva
4.10. 2008 ob 15:27

bedno, bedno, bedno do konca. če že želite gledati risanke si raje oglejte wole-ja al kakor koli mu je že ime, ker je 100 krat boljši

— kung fu panda
12.10. 2008 ob 2:00

coolllllll

— eva
25.10. 2008 ob 19:32

super risanka.... sem jo gledla v kopru in v mariboru.... všeč mi je blo d je sinhronizižran kr se mi zdi da s tem dodajo še nekaj štosov ki so nam razumlivi..... se mi zdi da se glede sinhronizacije najbolj bunijo ljublančani.... ka češ če je štajerščina najboljša;)....
se ga splača pogledat

— ančika
28.10. 2008 ob 17:13

Ko mi je punca rekla,da če gremo gledat kungfupando,sem ji rekel ma kaj je stabo kakšna panda...
ampak ko sem se končno strinjav stem
morem priznat da ta filem je LEGENDAREN
skor sem se zadušu,od smeha,priporočam ogled filma
nisem neki ljubitelj animeranih filmov
ampak če ti je všeč iceage,simsoni,
pol ti bo ta film tud dobr

— fan
1.11. 2008 ob 0:00

Film je zelo dober

— urša
22.11. 2008 ob 13:56

to je blo dobr za znort.kkkkuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

— lojzka
10.12. 2008 ob 0:00

Kung fu panda je res zanimiv film in je res vreden ogleda..ob različnih prizorih se pošteno nasmejiš.. sicer pa sinhronizacije še nisem slišala, pa verjetno grem, čeprav film znam že na pamet :P

— KungFuPanda
11.12. 2008 ob 0:00

joa Ribička je res zakon!!!!!!!!! U tem je mela bol mlad glas kot pa u filmih pa to! ZAKON Je bla. moja je <3 jos sm tok u njo zalublen tok je bejba lušna. Tanja Ribič-----------GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja si bejbi

— Lojzek
12.12. 2008 ob 15:00

fulll hudoo.. spominja me na "staro kitajsko".panda je tok "slaba"v pretepu ampak je doba za hec...on se sam za hrano bori..pejte denar zapravtt čiss mall

— 3521
11.6. 2009 ob 20:47

MENI JE FILM ZELO DOBR AMPAK TAM SE TEPEJO IN NOBENMU NI NČ

— AMY
11.7. 2009 ob 15:17

ta film je zelo dobr in priporočam ogled

— 123
23.7. 2009 ob 20:01

super

— sofija
18.8. 2009 ob 10:38

bz to je že zdodovina

— Billy
19.12. 2009 ob 5:20

FILM KUNG FU PANDA JE SUPER.FILM JE SMEŠEN ZABAVEN AKCIJSKI HOČEM REČI SLAČA SE GA OGLEDATI.TEGA FILMA NE BOM NIKOLI POZABIL. PRIPOROČAM.

— ALEN
5.4. 2010 ob 13:46

zelo carska in ful smešna

— laura
5.4. 2010 ob 15:38

Sama se kar rada tepem zato bom šla trenirat boks,ali sumo-lilimao...ali kaj podobnega.Oziroma rada plešem in hodim k hip-hopu...bla....bla....bla...kaj pa blebetam...no film je krasen in si ga je vredno ogledat-1.vstopnice so poceni!-.2.film je primerno dolg!!-3.ob njem se zabavaš!!!-4.POTEM SI SPROŠČEN!!!!-5.(IN KAR JE NAJBOLJŠE;)FILM SE BO SIGURNO ZAPISAL V ZGODOVINO!!!!! Če mi ploskate-21-x hvala,hvala

— LiMun

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.