Kolosej

Filmske ustvarjalnice: Troli na svetovni turneji

None
prosti čas doma
Ustvarjalne ideje za prosti čas, da nikoli ne bo dolgčas!
V slovenščini
Na sporedu od: 26.3.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Jezik: slovenščina
Ustvarjalne ideje za prosti cas, da nikoli ne bo dolgcas!

Vsak dan nove ustvarjalne ideje povezane s filmom Troli na svetovni turneji, za ustvarjanje doma in v prostem času, namenjene najmlajšim in mladim po srcu.


1. NAREDI SAM 🤷‍♀️družabna igra 🎶 TROLI: SVETOVNA TURNEJA

s klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko, v kateri boš našel vse potrebne materiale, navodila za izdelavo in igranje zabavne družabne igre, ki povezuje in združuje.


Kaj potrebuješ? Škarje, lepilo, igralne figurice in dobro voljo. Igraš lahko sam ali pa s svojimi bližnjimi. Zaenkrat #OstaniDoma, Trole pa si boš lahko v Koloseju ogledal kmalu. Poraženec časti kino. :) 


2. NAREDI SAM 🤷‍♀️ družabna igra 😉SPOMIN TROLI

s klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko, v kateri boš našel vse potrebne materiale, navodila za izdelavo in igranje zabavne družabne igre, ki povezuje in združuje.


Kaj potrebuješ? Škarje, lepilo in dobro voljo. Igraš lahko sam ali pa s svojimi bližnjimi. Zaenkrat #OstaniDoma in treniraj svoj spomin. Kdo bo zmagal na dvoboju soseske, pa izvemo kmalu. 


3. POBARVANKE 💛

Da si boste ljubitelji trolčkov v teh dneh krajšali čas, vam ponujamo pobarvanke filma TROLI NA SVETOVNI TURNEJI . S klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko. Vse kar potrebuješ za ustvarjanje so barvice in kanček domišljije. 


4. IZDELAJ SVOJEGA TROLČKA 💙


S klikom na na povezavo si lahko brezplačno prenesete PDF datoteko, kjer boste našli šablone za izdelavo trolčkov.. 

Kaj potrebujete? Škarje, lepilo in dobro voljo. Naj vas preplavi svet barvitih trolčkov, ki si jih bomo lahko kmalu ogledali v kinu!

Komentarji

28.3. 2020 ob 8:46

Kul

— Liza
29.4. 2021 ob 7:38

trolls word tour je neverjeten.

— aneja

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.