Kolosej
Dogodivščine majhnih bitij, ki imajo radi glasbo in ples, se nadaljujejo. Tokrat jih bo pustolovščina popeljala dlje od tistega, kar so do sedaj spoznali. Popi (v izvirniku glas Anne Kendrick, v slovenščini ji ga posoja Katarina Bordner) in Veja (Justin Timberlake, v slovenščini Klemen Bunderla) odkrijeta, da pripadata le enemu od šestih različnih plemen Trolov, ki so razpršeni po šestih različnih deželah, vsako pleme pa je zvesto svoji zvrsti glasbe - funk, country, techno, klasična, pop in rock. Ko članica hard-rock skupnosti, kraljica Barb (Rachel Bloom, v slovenščini Neža Buh - Neisha), ki ji pomaga njen oče kralj Thrash (izvirno Ozzy Osbourne, v slov. Vojko Sfiligoj), želi uničiti vse druge zvrsti glasbe, da bi rock lahko kraljeval, se Popi in Veja s svojimi prijatelji odpravita obiskat vse druge dežele, da bi združili Trole proti Barb, ki si želi vse nadvladati, in da bi rešili glasbo in svet.

O ZGODBI:

Po štirih letih se majcena bitja, ki ljubijo ples in glasbo, vračajo na velika platna v drugem delu animirane pustolovščine Troli na svetovni turneji. Ustvarjalci animacij Shrek in Mali šef predstavljajo novo glasbeno pustolovščino, v kateri bodo Troli spoznali, da niso sami ter da je poleg njih še pet različnih plemen Trolov, ki ima vsak svojo zvrst glasbe. S svojo izvirno skladbo z naslovom »Just SIng« se bo znova predstavil Justin Timberlake (ki si je za svojo skladbo Can’t Stop the Feeling! v prvem delu animacije prislužil nominacijo za oskarja). Na režiserski stolček je sedel Walt Dohrn (ki je sorežiral prvi del Trolov), producentka animacije pa je Gina Shay. Sodelujeta tudi sorežiser David P. Smith in koproducentka Kelly Cooney Cilella, ki sta oba sodelovala pri prvem delu.

Animiranim junakom so v sinhronizirani različici svoje glasove posodili slovenski igralci in pevci Katarina Bordner, Klemen Bunderla, Neisha - Neža Buh, Gregor Skočir, Tilen Artač, Saša Lešnjek, Alex Volasko, Srđan Milovanović, Jernej Kuntner, Matevž Mueller, Rok Kunaver, Žiga Bunič, Uroš Buh, Nina Kaludjerović, Luka Sešek, Urban Lutman in drugi, ki so med sinhronizacijo izjemno uživali.

Animirana pustolovščina, v kateri bo veliko različne glasbe, bo v Koloseju na ogled v 2D sihronizirani različici.


Sinhronizacija:STUDIO RITEM
Rrežija dialoga:Jernej Kuntner
Režija in priredba pesmi:Vojko Sfiligoj
Prevod:Miroslava Berginc
LIKISLOVENSKA SINHRONIZACIJA

PopiKatarina Bordner

VejaKlemen Bunderla

HrustAmbrož Kvartič

VeseljakSrđan Milovanović

Kralj PepiJernej Kuntner

VažičMatevž Mueller

Saten Lija Trunkelj 

Svila Maša Tiselj

OblačekRok Kunaver

DrobižŽiga Bunič

GitkaGlorija Forjan

Hrustljavi kraljUroš Buh

Kraljica BarbNeisha - Neža Buh

Delta DawnNina Kaludjerović

HickoryTilen Artač

Princ D (izvedba pesmi)Toni Petrovič

Princ D (dialog)Luka Sešek 

Kralj TrolexUrban Lutman

Mini VažičUroš Buh

Kraljica BitAndreja Sonc

DickoryJernej Kuntner

PenipiščalSaša Lešnjek

Kralj QuincyGregor Skočir

Nog'caMaja Predatoria

RiffGregor Lavtar

Kralj TrashVojko Sfiligoj 

TrolzartVojko Sfiligoj

GrizkiMojca Funkl

ChazMarjan Bunič

TresilloAleksander - Alex Volasko

Sheila BAlenka Tetičkovič

Renčeči PeterMartin Jelovšek

Kraljica K-Pop Maša Tiselj

Puščavsko sonceRok Kuntner

BubiAndrei Lenart Černilogar

Mali VeseljakSergej Milovanović
DRUGI GLASOVI IN ZBORI


Nina Kaludjerović


Katarina Brodner


Glorija Forjan


Saša Lešnjek


Uroš Buh


Srđan Milovanović


Žiga Bunič


Vojko Sfiligoj


David Novak


Gregor Lavtar


Gal Butenko Černe


Andrei Lenart Černilogar


Maša Tiselj


Rok Kuntner


Neža Bukovec


Natalija Bukovec


Mia Lamut


Manca Kepic

Komentarji

18.1. 2020 ob 22:49

Zelo hudo izgleda komaj cakam da ga pogledam v kinu

— Špela
15.3. 2020 ob 15:14

Zgleda ful dobr sam to je v ZDA pride ta film od 10. Aprila, v Sloveniji pa šele 23. Aprila. A bi se mogoče dalo malo prej v kina

— Luki
19.3. 2020 ob 19:46

Strinjam se z lukijem

— Andrej
21.4. 2020 ob 13:21

zakaj je na voljo samo v prevodu?neeeeeee

— nekdo

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.