Kolosej

Filmske ustvarjalnice: Spuži kvadratnik 3

None
prosti čas doma
Ustvarjalne ideje za prosti čas, da nikoli ne bo dolgčas!
Na sporedu od: 9.4.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Vsak dan nove ustvarjalne ideje povezane s filmom Spuži kvadratnik 3, za ustvarjanje doma in v prostem času, namenjene najmlajšim in mladim po srcu.

1. LOV NA VELIKONOČNA JAJCA 🥚🐣


S klikom na povezavo si brezplačno prenesi PDF datoteko in pomagaj Spužiju Kvadratniku najti velikonočne pirhe. Koliko jajc najdeš na sliki? 

Ko končaš si lahko rešitev pogledaš TUKAJ. Ti je uspelo najti vse velikonočne pirhe?


2.POBARVANKA 🐚🌊🐌🐙

S klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš pobarvanko filma Spuži kvadratnik 3. Vse kar potrebuješ so barvice in kanček domišljije. 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.