Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Spuži Kvadratnik 3

animirana pustolovščina
Sinhronizirano
Leto: 2020
Država: ZDA, Južna Koreja
Jezik: slovenščina
Scenarij: Tim Hill
Režija: Tim Hill
Potem ko priljubljeni ljubljenček Spužija Kvadratnika polž Muri (Gary) izgine, se Spuži Kvadratnik in njegov najboljši prijatelj Patrik Zvezda odpravita na epsko pustolovščino v mesto Atlantic City iskat polža in ga pripeljati varno domov. Med reševalno misijo pa se bosta soočala tako z radostmi kot nevarnostmi, ki jima takšna pot prinaša in najboljši prijatelji bodo morali dokazati, da ni nič močnejšega od pravega prijateljstva.

Superherojske dogodivščine Spužija Kvadratnika in njegovih prijateljev se nadaljujejo! Na velike ekrane prihajajo že znani prijatelji iz Bikinske Bistrice, ki pa bodo daleč od doma reševali svojega ljubljenčka.

Tretje nadaljevanje filma (prvi je bil posnet leta 2004, drugo nadaljevanje pa 2015), ki so posneti po priljubljeni ameriški risani seriji Spuži Kvadratnik (SpongeBob SquarePants), ki jo je leta 1999 ustvaril morski biolog in animator Stephen Hillenburg, je režiral in napisal scenarij Tim Hill, ki ustvarja tudi televizijsko serijo. Producent animiranega filma je Ryan Harris, glasove glavnim animiranim junakom pa so posodili že znani igralci Tom Kenny, Bill Fagerbakke in Clancy Brown ter drugi.

O SERIJI:

Spuži Kvadratnik (SpongeBob SquarePants) je priljubljena ameriška risana serija, ki jo je leta 1999 ustvaril morski biolog in animator Stephen Hillenburg. Do danes je bilo v dvajsetih letih posnetih 259 epizod, izjemno priljubljena televizijska serija je prejela veliko nagrad, med njim Annie Awards in Kids' Choice Awards ter bila nominirana za emmyje in bafte.

Komentarji

13.12. 2019 ob 18:23

a je dobr

— nekdo
17.1. 2020 ob 22:21

Super film najboljši

— martin

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.