Kolosej

Tudi letos Poletna kinomanija

30. 6. 2004
Nagradna igra za prave kino manijake in tiste, ki to nameravate postati: julija in avgusta štirikrat obiščite Kolosej, kino Komuno ali Vič, zberite štiri žige in sodelujte v žrebu za fantastične nagrade! Letos dva kroga žrebanj, glavna nagrada TOYOTA YARIS!
Vsakič, ko si v Koloseju v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Kopru, v kinu Komuna ali Vič ogledate nov film, dobite žig z ustrezno oznako. Letak z žigom boste prejeli tudi ob prvem nakupu kino vstopnice od 1. julija dalje. Ko zberete žige za 4 različne filme, odvrzite letak s svojimi podatki v skrinjico v Koloseju. Letak lahko pošljete tudi po pošti: Kolosej v LJUBLJANI - Kolosej, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, Kolosej v MARIBOR - Kolosej, Loška 13, 2000 Maribor - Kolosej v CELJU - Kolosej, Opekarniška cesta 9, 3000 Celje, Kolosej v KOPRU - Kolosej, Trubarjeva 1, 6000 Koper, s pripisom Poletna kinomanija. Kupci vstopnic prek sistema spletne prodaje, M-vstopnice in Hitre vstopnice se z veljavno vstopnico oglasite pri blagajni, kjer vam bo blagajničarka dala ustrezni žig. Vsi pravilno izpolnjeni letaki, ki bodo do 31. avgusta 2004 odvrženi v skrinjico ali poslani po pošti, bodo najprej sodelovali v PRVEM KROGU ŽREBANJA, ki bo potekalo v vseh štirih kinocentrih Kolosej (v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru) istočasno, in sicer v sredo, 8. septembra 2004. V vsakem Koloseju bomo podelili:
- 10 dnevne počitnice za dve osebi na otoku Zakintos v Grčiji, ki jih organizira Globtour,
- kolo GIANT, model RINCON, edino kolo na svetu s "hydroforming" tehnologijo, ki jih prodaja podjetje Freestyle,
- telefon Siemens M65,
- 5 kino Jokerjev z 10 vstopnicami in
- 20 Kolosejevih majic. 12. septembra 2004 pa bo v Koloseju v Ljubljani žrebanje glavne nagrade - avtomobila Toyota Yaris, pri katerem bodo ponovno sodelovali vsi letaki (razen že izžrebanih) iz vseh štirih kinocentrov Kolosej. Z malo sreče se boste lahko v kino vozili z novim avtomobilom! Organizator nagradne igre je podjetje Kolosej kinematografi, d.o.o., Ljubljana. Imena nagrajencev bodo objavljena na spletni strani www.kolosej.si in bodo na vpogled na blagajnah kinocentrov. Nagrajenci bodo nagrade prejeli po pošti v 14 dneh po žrebanju. Nagrade niso izplačljive v gotovini. Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba ni možna. Vsak udeleženec v nagradni igri soglaša, da lahko podjetje Kolosej kinematografi, d.o.o. njegove osebne podatke uporabi v marketinške namene. Davek na podlagi Zakona o dohodnini plača organizator nagradne igre, razen pri glavni nagradi - osebnem avtomobilu , kjer davek na podlagi zakona plača prejemnik nagrade. Glavno nagrado lahko prejemnik nagrade prevzame šele po plačilu dohodnine.V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Kolosej kinematografi, Kolosej Maribor in Ljubljanski kinematografi ter njihovi ožji družinski člani. Pravila nagradne igre zavezujejo vse sodelujoče in so na voljo na vpogled na upravi podjetja Kolosej kinematografi.