Kolosej

Samsung ulična košarka '04

18. 6. 2004
Si tudi ti dober igralec/-ka ulične košarke? Te zanima dobra družba, bogata nagrada, zabava in glasba? Se rad/-a voziš z novimi avtomobili, bi rad/-a preizkusil/-a Trikke, zmagal/-a v metanju trojk?
Pričakujemo te na Samsung ulični košarki '04!

Prireditev Samsung ulična košarka '04 se začne 19. junija 2004 ob 9.00 pred Kolosejem v Ljubljani. Na centralnem delu avenije bodo postavljena košarkaška igrišča za vse tekme dneva.

Na desnem delu avenije bo Avtotehna Vis - sponzor uradnih vozil turnirja 2004 - razstavila nove modele vozil Opel in Fiat (ki jih boste lahko tudi preizkusili), na istem delu bo postavljen oder za vse glasbene nastope in za veliki koncert skupine Sound Attack. Na levem delu avenije si boste lahko v živo ogledali vse modele Samsungovih tiskalnikov, izbrane modele Samsungovih monitorjev in ostalih Samsungovih računalniških komponent ter preizkusili njihovo delovanje.

Vsi, adrenalinske zabave željni obiskovalci, boste lahko preizkusili svetovno novost - Trikke! Na celodnevnem turnirju z bogatim denarnim in blagovnim nagradnim skladom , polnem dobre košarke, glasbe in druge zabave pričakujemo ulične košarkarje iz vse Slovenije ter vse druge, zabave, zanimivosti in druženja željne ljudi.

Kaj pa nagrade? Prvouvršeni team čaka: 160.000,00 tolarjev, trije laserski tiskalniki SAMSUNG ML-1710P, tri ročne ure FIAT in osem vstopnic za Kolosej. Ekipa, ki bo dosegla tretje mesto, dobi tri laserske tiskalnike SAMSUNG ML-1710P, tri brisače FIAT in osem vstopnic za Kolosej, med ostale udeležence turnirja pa bodo šle še ostale nagrade: trije laserski tiskalniki SAMSUNG ML-1710P, trije kompleti predpražnikov za avto GLEDRING, osem kino vstopnic in praktične nagrade.

V tekmovanju trojk bodo tudi razdelili tri nagrade, in sicer: laserski tiskalnik SAMSUNG ML-1710P, ročno uro FIAT in brisačo FIAT. Dodatne informacije o turnirju na uradni strani.