Kolosej

Kolosejev 3. rojstni dan!

12. 5. 2004
Ta konec tedna Kolosej v Ljubljani praznuje svojo tretjo obletnico. Bodite zraven in morda se vam obetajo počitnice na Zakintosu!
Ob jubileju Koloseja v Ljubljani smo organizirali nagradno igro, ki bo potekala v petek, 14. maja in v soboto, 15. maja. Vsi, ki boste v petek, 14. in/ali soboto, 15. maja, čitljivo napisali svoje podatke na hrbtno stran kino vstopnice in to odvrgli v boben v spodnji avli Koloseja, boste sodelovali v nagradni igri! Veljale bodo samo vstopnice za predstave v Koloseju v Ljubljani, in sicer v petek, 14. maja, ter soboto, 15. maja. Veljajo seveda tudi vstopnice, kupljene v predprodaji, vstopnice, kupljene prek interneta, M-vstopnice, če so pač za petkove in sobotne predstave v Koloseju v Ljubljani. Žrebanje nagrad bo v nedeljo, 16. maja, ob 18.30 v spodnji avli Koloseja, ki bo ob tej priložnosti praznično okrašen z baloni. Ker nakup vstopnic ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, lahko v igri sodelujete tudi tako, da na blagajni prevzamete letak (en obiskovalec - en letak), ga izpolnite in vržete v boben v spodnji avli Koloseja v Ljubljani. Pa se sploh splača potruditi? Seveda! Glavna nagrada so desetdnevne počitnice za dve osebi na otoku Zakintos (Grčija)! Tudi tolažilne nagrade niso kar tako:
- 1x kino Joker z 10 vstopnicami,
- 3x brezplačno striženje v frizerskem salonu Simple v Koloseju in
- 5x kino Joker z 2 vstopnicama. Medijski sponzor praznovanja je radio Antena, ki se bo iz Koloseja v živo javljal tako v petek kot tudi v soboto, sodelovali pa bodo tudi ob nedeljskem žrebanju.

Pravila nagradne igre

Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrade?
Organizator nagradne igre je podjetje Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje.

Kdaj in kje poteka nagradna igra?
Nagradna igra poteka v kinocentru Kolosej v Ljubljani v njegovem delovnem času od 14. maja 2004 do vključno 15. maja 2004. Žrebanje je javno in bo potekalo v kinocentru Kolosej v Ljubljani, 16. maja 2004, ob 18.30.

Nagradni sklad:
  • 1x 10 dnevne počitnice za dve osebi na otoku ZAKINTOS - GRČIJA
  • 1x kino Joker z 10 vstopnicami
  • 3x brezplačno striženje v frizerskem salonu Simple v Koloseju v Ljubljani
  • 5x kino Joker z 2 vstopnicama

Kdo plača davke?
Davek na podlagi Zakona o dohodnini plača podjetje Kolosej kinematografi d.o.o..

Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki v času trajanja nagradne igre obiščejo kinocenter Kolosej v Ljubljani, razen zaposleni, honorarno zaposleni, zaposleni preko študentskih servisov v Kolosej kinematografi in Ljubljanskih kinematografih, ter njihovi ožji družinski člani, ki ne smejo sodelovati v nagradni igri.Vsak udeleženec v nagradni igri soglaša, da podjetje Kolosej kinematografi, d.o.o. njegove osebne podatke uporabi v marketinške namene.

Kdo je upravičen do nagrade?
Do nagrade so upravičeni sodelujoči, ki so na kino vstopnico oziroma kupon, ki so ga dvignili pri blagajni, čitljivo napisali svoje osnovne podatke in vstopnico ali kupon nato odvrgli v škatlo, ki je za ta namen postavljena v spodnji avli kinocentra Kolosej v Ljubljani. Vstopnica oz kupon mora biti odvržena najkasneje 10 min po zaključku zadnje predstave, ki je še objavljena na sporedu za soboto, 15. maja 2004.

Kako poteka nagradna igra?
Nagradna igra poteka od petka, 14. maja 2004 do vključno sobote, 15. maja 2004. Kolosej kinematografi d.o.o. ob tretji obletnici otvoritve kinocentra Kolosej v Ljubljani za vse obiskovalce ljubljanskega kinocentra Kolosej organizirajo nagradno igro. Obiskovalci v nagradni igri sodelujejo tako, da na hrbtno stran uporabljenih kino vstopnic za predstave, ki so na sporedu v petek, 14. maja in soboto, 15. maja 2004, čitljivo vpišejo svoje osebne podatke (ime in priimek, ulica in hišna številka, št. pošte in kraj bivanja) in tako izpolnjeno vstopnice vržejo v za to pripravljeno škatlo v spodnji avli kinocentra Kolosej v Ljubljani. Nakup kino vstopnice ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Obiskovalci lahko sodelujejo tudi tako, da na blagajni kinocentra Kolosej v Ljubljani v petek, 14. maja ali soboto, 15. maja 2004 dvignejo brezplačni kupon, ga izpolnijo z osebnimi podatki in vržejo v boben. Pogoj za sodelovanje v žrebanju je torej obisk kinocentra Kolosej v Ljubljani ter pravilno izpolnjena in oddana kino vstopnica oziroma kupon.

Kdaj nagrade niso podeljene?
Nagrade bodo v vsakem primeru podeljene. Nagrade morajo nagrajenci prevzeti v roku 60 dni od javne objave nagrajencev na internetni strani podjetja Kolosej kinematografi d.o.o.

Ni izplačila v gotovini

Zamenjava nagrad za gotovino ni dovoljena.

Pravila nagradne igre
Pravila nagradne igre so na vpogled na upravi kinocentra Kolosej v Ljubljani, na info točki ljubljanskega kinocentra Koloseja in na internetni strani www.kolosej.si. S sodelovanjem v tej igri se udeleženci zavežejo, da se bodo držali teh pravil.

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?
Imena nagrajencev bodo objavljena na spletni strani www.kolosej.si. Nagrajenci bodo navedeni z imenom in krajem bivanja.
Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po pošti, v roku 14. dni po končanem žrebanju. Nagrajenci bodo navedeni z imenom in krajem bivanja.

Kdo in kje hrani spiske nagrajencev?
Spisek nagrajencev bodo hranili na sedežu podjetja Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana.

Kako bo potekalo žrebanje?
Žrebanje bo javno in bo potekalo 16. maja 2004 ob 18.30, v spodnji avli kinocentra Koloseja v Ljubljani. Vsi nagradni kuponi in vstopnice se bodo nahajali v posebni škatli. Med njimi se bo izžrebalo nagrajence. Izžrebanih bo 10 kuponov ali vstopnic, po eden za vsako nagrado in dodatnih, rezervnih 10 kuponov ali vstopnic, ki bodo upoštevani, če kateri od prvih 10 kuponov ali vstopnic ne bo zadostil pravilom nagradne igre, v istem vrstnem redu, kot so bili izžrebani.
Žrebanje bo opravila komisija treh članov, ki jih bo določil organizator nagradne igre.