Kolosej

Nokia Božiček v Koloseju

17. 11. 2004
Več kot 2000 daril Nokia za vse obiskovalce Koloseja v Ljubljani, Mariboru in Celju. Ste pripravljeni na veseli december?
Do 31. decembra 2004 vas v Koloseju v Ljubljani, Mariboru in Celju čaka Nokiin Božiček, ki bo med kino obiskovalce razdelil 2000 prijaznih daril, ki bodo polepšala predpraznični čas. Sodeluj v SMS nagradni igri "Nokia Božiček v Koloseju" in z malo sreče lahko osvojiš zabavno darilo Nokia (obeski za ključe, majice, igralne karte, tatooji, otroške denarnice, nahrbtniki, plastične torbice za CD, svetleče nalepke za telefon, trakci, kape, ...). Poskusi, mogoče se ti novoletna želja izpolni že danes. Nokia Božiček ima zate več kot 1200 presenečenj. V Koloseju praznično vzdušje traja kar mesec dni in pol.

Kako do darila Nokia?
Vsak, ki v času trajanja nagradne igre "Nokia Božiček v Koloseju" kupi vstopnico za katerokoli predstavo, lahko sodeluje tako, da pošlje SMS mega LJ št. vstopnice na 2929. (primer: če je zaporedna številka vaše vstopnice 610335, pošljete "mega LJ 610335" na 2929). Ena mobilna številka lahko darilo zadane samo enkrat. O izidu boš obveščen s povratnim SMS-om.

Za tiste, ki boste Nokiinega Božička za brado pocukali v Mariboru, je oblika SMSja mega MB št. vstopnice (npr. mega MB 543534), za celjske obiskovalce pa velja, da na 2929 pošljejo SMS v obliki mega CE št. vstopnice (npr. mega CE 3423423).

In prevzem darila?
Darilo lahko nagrajenci prevzamete v Koloseju Ljubljana na info pultu od 16. ure dalje najkasneje do 31. 12. 2004. Kot dokazilo na info pultu pokažete prejeti povratni SMS in vstopnico. Darilo bo nagrajencu izročeno, če se številka vstopnice in številka poslana na 2929 v povratnem SMS-u ujemata.
Prevzem darila v Koloseju v Mariboru in Celju poteka na blagajnah v času uradnih ur prav tako najkasneje do 31. decembra 2004.

Nokia SMS klub - pravila in pogoji
Vsi, ki sodelujete v nagradni igri "Nokia Božiček v Koloseju" postanete člani SMS kluba Nokia. Največ 4 x mesečno boste prejeli SMS s koristnimi informacijami o novih telefonih, dogodkih, nagradnih igrah, ugodnostih ipd. Iz kluba se lahko kadarkoli odjavite in sicer tako, da pošljete SMS "mega LJ odjavi" (oziroma "mega MB odjavi" ali "mega CE odjavi") na 2929. Cena poslanega sporočila je 25 sit. Darila bodo podeljena vsak dan od 17. 11. 2004 do 31. 12. 2004. Sodelujoči bodo o morebitni nagradi obveščeni preko SMS-a. Sodelujoči z SMS-om boste postali člani SMS kluba. Zaposleni v podjetjih Teleray d.o.o., Kolosej d.o.o. in Grey Ljubljana d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani v nagradni igri ne smejo sodelovati. Pravila in pogoji so objavljeni na spletni strani www.teleray.si.