Kolosej

Sinbad prihaja z družinskim popustom

8. 9. 2003
Ta četrtek na redni spored prihaja simpatična risanka o neustrašnem junaku Sinbadu. Ogled za družine je cenejši!
Nakup vstopnic za film Sinbad: Legenda sedmih morij bo ugodnejši za družine. Štiri vstopnice za ogled tega filma boste namreč lahko kupili za samo 3.400,00 tolarjev. Vsakomur, ki naenkrat kupi 4 vstopnice, takoj priznamo popust. Akcija traja od četrtka, 11., do vključno srede, 24. septembra 2003, ne velja pa za predstave, ki se začnejo do vključno 14.00 ure, in na tistih predstavah v mestnih dvoranah, kjer je redna cena prvih predstav 850 tolarjev. V Kopru bo akcija potekala od četrtka, 11., do vključno srede, 17. septembra 2003.

Studio DreamWorks nas je v zadnjih letih z magičnimi animiranimi filmi že navdušil. Očaral nas je z zgodbo o Egipčanskem princu, skupaj smo spremljali Kokoške na begu, spoznali malega Mravljinca Z, jahali divjega žrebca Spirita in se smejali v pravljičnemu svetu zelenega orjaka Shreka. Izjemni animaciji, pravljični glasbi in čustveno-pustolovski zgodbi pa so svojo magijo dodali tudi znani igralci. Glasove so tokrat posodili Brad Pitt, Michelle Pfeiffer, Joseph Fiennes in tudi Catherine Zeta-Jones kot Sinbadova simpatija Marina.

Potepuški Sinbad se lahko s svojo piratsko kartoteko med sleparskimi brati resnično pohvali. Poznan je kot najbolj drzen in razvpit klatež, kar jih je kadarkoli jadralo preko sedmih morij. Življenje je namenil temu, da bi našel težave, največja pa ga čaka v tokratni odpravi, ko skuša s svojo posadko in zvestim psom Spikeom ukrasti knjigo miru. Neprecenljiv zaklad bi dvanajstim mestom in njihovim prebivalcem prinesel večni mir, v mesto Syracus pa ga prinaša syraški princ Proteus. Kot nekdanji Sinbadov prijatelj si želi legendarnega malopridneža spraviti na boljšo pot, usoda v rokah boginje Eris pa ima drugačne načrte.

Zlovešča Eris namreč ukrade dragoceno knjigo, kraje pa je obtožen Sinbad. Da bi prijatelja rešil gotove smrti, svoje dobro ime in tudi glavo zastavi Proteus, piratski šovinist pa ima tako prvič priliko, da z najdbo knjige v desetih dneh izkoristi svoje sleparske gene. Sinbad, znova na prostosti, pa ostaja zvest svoji samoljubni preteklosti in kot kaže, je upanje prebivalcev obmorskih mest vedno manjše.