Kolosej

Lizzie bo popstar

4. 7. 2003
Edino tveganje pri pustolovščinah je, da se jih sploh ne upamo tvegati.
e-kartica

Od leta 2001, ko so v Disneyjevih studiih začeli snemati nadaljevanko Lizzie McGuire, je ta postala ena najbolj vročih oddaj kabelske televizije. Na Disneyju jo prikazujejo sedem dni v tednu. Nadaljevanka je dobitnica nagrade Kids'' Choice in njena glavna igralka Hilary Duff je postala ena od vzhajajočih hollywoodskih zvezd. Pred kratkim je nadaljevanka podrla rekorde gledanosti tudi po zaslugi animiranega lika Lizziejiniga alter ega, ki igra pomembno vlogo tudi v filmu. Gre za Lizziejin notranji glas - malce bolj ciničen in dozorel, ki najbolj vžge v resnično komičnih trenutkih, ko Lizzie njen tihi glas pove, kar bi morala v resnici storiti. O Lizzie McGuire je bilo izdanih osem knjig in kmalu bo po ZDA moč kupiti različne modne dodatke Lizzie McGuire. Zdaj je pred nami celovečerni film Lizzie bo popstar - simpatična najstniška komedija na redni spored prihaja 10. junija!

Če vprašate dekleta, ki so bila izbrana v oddaji Popstars, kaj pričakujejo od članstva v novi najstniški skupini, je njihov skupni odgovor: zabava, spoznavanje novih ljudi, razburljiva doživetja. Prav to pa je imela v mislih tudi Lizzie McGuire, glavna junakinja novega Disneyjevega filma, ko je na potovanju po Italiji prevzela vlogo mlade italijanske zvezdnice Isabelle.

Lizzie McGuire, ki jo igra Hilary Duff (pri nas jo bomo lahko kmalu gledali tudi v filmu Agent Cody Banks glej stran) je glavni lik izjemno uspešne Disneyjeve nanizanke, ki jo že tri leta vrtijo na ameriških kabelskih televizijah in po kateri so v letošnjem letu posneli tudi film. Tokrat se Lizzie skupaj s svojimi prijatelji pred odhodom v srednjo šolo odpravi v Italijo in v njen znamenit Rim. Ko prispejo v večno mesto, Lizzie zamenjajo za Isabell (ki jo prav tako igra Hilary), vzhajajočo zvezdo pop dueta. Kar naenkrat pred Lizziejinimi nogami leži vsa Italija in ko na sceno stopi še privlačni Paolo, Isabellin nekdanji fant, je dilem za Lizzie konec; sprejela bo nepričakovano vlogo. Ko za to izvejo Lizziejini mama, oče in nadležni brat Matt, se takoj odpravijo v državo pregreh. Lizzie se medtem iz povsem običajne petnajstletnice spremeni v čudovito pop zvezdnico. S tem pa se njene prigode šele začenjajo. Vrtinec presenetljivih dogodkov Lizzie prisili, da odkrije pravi pomen prijateljstva. Je Italija pripravljena na Lizzie McGuire?