Kolosej

Prehitri in predrzni do nagrad!

26. 6. 2003
Prehitri in predrzni nam prinašajo adrenalinsko dirkanje z najhitrejšimi avtomobili, cviljenje gum, lepa dekleta, neustrašne fante in tudi privlačni nagradi!
e-karticaPrehitri in predrzni je visokoproračunsko nadaljevanje akcijske uspešnice Hitri in drzni, ki si jo je samo v Ljubljani ogledalo preko 20.000 obiskovalcev! Tokrat bomo spremljali bivšega policaja Briana O'Connerja (Paul Walker) in bivšega zapornika Romana (Tyrese Gibson - nekdanji MTV VJ in maneken), ki skleneta, da bosta opravila prevoz "umazanega" denarja za Carterja Veronea (Cole Hauser), miamijskega poslovneža sumljivega porekla. A v resnici gre za akcijo pod krinko, v kateri sodeluje tudi agentka Monica Clemente (Eva Mendes). Veronea je treba zašiti in razbiti njegovo umazano verigo. Zgodba je seveda opremljena s številnimi prizori avtomobilskih pregonov, dobro glasbo (skladbe so prispevali predvsem predstavniki hip-hop in r&b scene) in lepimi dekleti, ki so nekako sestavni del avtomobilizma.

In nagradna igra? Z založbo Multimedia Records bomo dvema pošiljateljema pravilnih odgovorov podarili originalni soundtrack iz filma, za sodelovanje pa nam naštejte vsaj pet avtomobilov, ki v filmu igrajo "glavne vloge". Čakamo vas do vključno 27. julija. In še nasvet. Odgovor na nagradno vprašanje se skriva tudi v Kino Vodiču številka 5...

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega domačega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.