Kolosej

Identiteta - predpremierno tudi v Koloseju

19. 6. 2003
Potem, ko ste film lahko tri dni predpremierno gledali v kinu Vič, prihaja nekaj za tiste, ki v kinu radi grizete nohte, tudi v Kolosej. A to vam ne bo pomagalo, da bi razplet uganili vnaprej! Vas že mika? Naslov filma je Identiteta.
Vsem ljubiteljem romanov Agathe Christie in kriminalk z izjemnimi razpleti, kot sta bili uspešnici Osumljenih pet in Sedem, se tokrat že lahko zasvetijo oči. Grozljiva kriminalka producentov trilogije Krik bo namreč okupirala vaše male sive celice. Da bi ključna skrivnost filma ostala prikrita, se je filmska ekipa odločila za zanimivo dejanje. Posneli so več različic zaključka in pravega izbrali šele ob koncu montaže. Film Identiteta, eno od najboljših psiho-grozljivk zadnje čase, si lahko v Koloseju v Ljubljani predpremierno ogledate od četrtka, 19. junija, do srede, 25. junija. Vstopnice so že v predprodaji, lahko pa jih kupite tudi prek spletne prodaje. Film na redni spored prihaja 26. junija. Film prinaša tudi nekaj nagrad - zato preverite tudi nagradno igro. In kakšna je skrivnost Identitete?

Medtem ko psihiater (Alfred Molina) pripravlja na smrt obsojenega morilca (Pruitt Taylor Vince) na zadnjo seanso, ki bi ga utegnila rešiti najhujše kazni, se v opustošenem predelu ameriške prerije sredi noči razbohoti grozovita nevihta. Vreme pokvari načrte desetim tujcem, ki se morajo zateči v zapuščen motel. Med njimi so spretni šofer Ed (John Cusack), ki prevaža muhasto igralko Caroline (Rebecca De Mornay), prostitutka Paris (Amanda Peet), prepirljivi novoporočeni parček Ginny in Lou (Clea DuVall in William Lee Scott), zapornik Robert (Jake Busey), ki ga spremlja pretkani policist Rhodes (Ray Liotta), tečni George (John C. McGinley), ki se sooča s hudo ženino poškodbo, in njun molčeči pastorček Timothy (Bret Loehr). Gostje kmalu ugotovijo, da so našli vse prej kot prijetno zatočišče. Še preden se med sabo spoznajo, se pričnejo vrstiti srhljivi umori...