Kolosej

Kinomanija - velika poletna nagradna igra!

3. 7. 2002
Kinomanija je super nagradna igra za prave kino manijake in tiste, ki to nameravate postati. V juliju in avgustu štirikrat obiščite Kolosej, zberite žige in sodelujte v žrebu za fantastične nagrade!
Tokrat smo imeli pri zbiranju nagrad predvsem v mislih, da hočemo nagraditi tiste, ki radi hodite v kino. In kaj je lahko za nekoga, ki več ur tedensko preživi v kinu, lepša nagrada kot brezplačne vstopnice? Tako smo se domislili naslednjih bogatih nagrad: glavna nagrada: letna vstopnica za Kolosej (100 vstopnic),
2. nagrada: komplet 50ih vstopnic za Kolosej in
3. - 6. nagrada: paket 20ih vstopnic za Kolosej. Prav gotovo vas zanima, kdo in kako lahko sodeluje! Sodelujete lahko vsi: vsakič, ko greste v Kolosej in si ogledate različen film, vam blagajničarka, ki ji predložite letak (ki jih je moč dobiti v Koloseju, lahko pa ga izrežete tudi iz Kino poletnika), da žig. Letak s prvim žigom dobite tudi ob prvem nakupu kino vstopnice v Koloseju ali mestnih dvoranah. Ko zberete štiri žige, nagradni kupon s svojimi podatki vrzite v skrinjico v Koloseju ali pošljite na naš naslov (Kolosej, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana). Z malo sreče boste lahko celo leto hodili v kino ZASTONJ! Nagradno žrebanje bo 6. septembra 2002 v Koloseju. Nagradni kupon je treba oddati do 31. avgusta 2002.

Pravila nagradne igre POLETNA KINOMANIJA za obiskovalce kinocentra Kolosej in mestnih kinodvoran (Komuna, Vič, Bežigrad in Kompas)

Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrade?
Organizator nagradne igre je Kolosej kinematogradi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje. O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni po pošti.

Kdaj in kje poteka nagradna igra:
Nagradna igra poteka v Koloseju v njegovem delovnem času do 31.8.2002. Žrebanje je javno in poteka v Koloseju dne 6.9.2002.

Nagradni sklad:

  • letna kinovstopnica (100 vstopnic) za Kolosej - glavna nagrada
  • komplet 50 vstopnic za Kolosej
  • 4 x 20 vstopnic za Kolosej

Kdo plača davke?
Davek na podlagi Zakona o dohodnini plača organizator nagradne igre.

Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi , ki v času trajanja nagradne igre na letaku zberejo štiri žige, ki jih dobijo ob ogledu različnih filmov v Koloseju ali mestnih kinodvoranah. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Kolosej kinematografi in Ljubljanski kinematografi in njihovi ožji družinski člani. Vsak udeleženec v nagradni igri soglaša, da podjetje Kolosej kinematografi, d.o.o. njegove osebne podatke uporabi v marketinške namene

Kdo je upravičen do nagrade?
Do nagrade so upravičeni sodelujoči, ki so pravilno izpolnjeni letak (štirje žigi) odvrgli v škatlo, ki je za ta namen postavljena do 31.8. v kinocentru Kolosej.

Kako poteka nagradna igra?
Vsak obiskovalec, ki bo v obdobju od 4. julija do vključno 31. avgusta kupil vstopnico za ogled filma, bo na nagradni letak za Poletno Kinomanijo dobil žig (prostor za žige je označen z FILM 1 ali 2 ali 3 ali 4). Pogoj za pridobitev žiga je ogled štirih različnih filmov.

Pogoj za sodelovanje v žrebanju je obisk kinocentra Kolosej in pravilno izpolnjen oddan letak (na letaku morajo biti vsi štirje žigi).

Letaki za sodelovanje so na voljo v kinocentru Kolosej in na cca. 10 lokacijah po Ljubljani.

Kdaj nagrade niso podeljene?
Nagrade bodo v vsakem primeru podeljene.

Ni izplačila v gotovini
Zamenjava nagrad za gotovino ni dovoljena.

Pravila nagradne igre
Pravila promocije so na ogled in na razpolago v kinocentru Kolosej. S sodelovanjem v tej igri se udeleženci zavežejo, da se bodo držali teh pravil.

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?
Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.kolosej.si in obveščeni po pošti. Nagrajenci bodo navedeni z imenom in priimkom in naslovom bivanja.

Kdo in kje hrani spiske nagrajencev?
Spisek nagrajencev bodo hranili Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana.

Kako bo potekalo žrebanje?
Žrebanje bo 6. septembra 2002 v prostorih organizatorja nagradne igre v kinocentru Kolosej. Vsi nagradni kuponi bodo v posebni škatli. Med njimi se bo izžrebalo nagrajence.

Žrebanje bo opravila komisija v 3-članski sestavi, ki jo bo določil organizator nagradne igre.

Žrebanje bo evidentirano s fotografiranjem.

Kje so dostopna pravila nagradne igre?
Pravila nagradne igre so dostopna na vpogled v integralni pisni obliki na sedežu organizatorja nagradne igre Kolosej kinematografi d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, ki nagrade tudi podeljuje in na spletni strani www.kolosej.si.

Ljubljana, 3. julij 2002
Kolosej kinematografi d.o.o.