Kolosej

Betty - v središču pozornosti

18. 6. 2002
V sredo se bo zgodila premiera filma Betty, Kolosej bo poln privlačnih medicinskih sester, sponzorji pa tudi nagrajujejo.
Betty (Renee Zellweger) je natakarica, ki silno rada gleda žajfaste serije - telenovelo "Razlog za ljubezen" pa še posebej, saj je prepričana, da je glavni junak serije, dr. David Ravell (Greg Kinnear), njena duša dvojčica. In to odkritje jo prepriča, da ga mora poiskati... Ob prihodu te odštekane komedije na redni Kolosejev spored smo pripravili vrsto aktivnosti. Že sredina premiera bo nekaj posebnega, saj bomo naše hostese oblekli v seksi medicinske sestre, hostese radia Antena bodo delile izvode revije Hopla, hostese glavnega sponzorja bodo delile sokove Pago, po koncu premiere pa bodo obiskovalke dobile rožico cvetličarne Marjetica. Tudi po premieri bo zabavno, saj v kava baru Kolosej pripravljamo sprejem, na katerem bo v izobilju sokov Pago, piva Tuborg, koktejlov in drugih dobrot. Sponzor filma Pago pa podeljuje tudi deset Pago kolekcij, v katerih so stvari, ki so nepogrešljive na plaži - zato ne spreglejte letakov, ki jih najdete v Koloseju, in sodelujte v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi tako, da nam do vključno 15. julija pošljete odgovor na vprašanje, kateri je novi Pago okus?
Betty pa v sodelovanju z Red Shopom pripravlja tudi nagradno igro za obiskovalce naših spletnih strani. Med sodelujoče bomo z žrebom razdelili naslednje nagrade: erotični kostimček (kot na sliki), hlačke v šampanjcu, japonske kroglice, tri hlačke iz sladkorja, masažno olje in vlažilni gel. Vse, kar morate storiti, je to, da nam do 21. julija opišete svojo najbolj žgečkljivo in seksi dogodivščino. Pravilnih odgovorov seveda ne bo oziroma bo pravilen vsak vaš opis vroče situacije: lahko si jo seveda tudi izmislite, lahko uporabite izkušnje s počitnic, delovnega mesta, spalnice ali pač opišete dogodek, kakor in kjer se je zgodil. Najbolj zanimive opise bomo tudi objavili. Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova. Vaših podatkov na vašo željo ne bomo objavljali.