Kolosej

Teden odličnih filmov

9. 4. 2002
Naj bo ameriška blagajniška uspešnica, oskarjevski dobitnik ali pa zmagovalec festivala slovenskega filma v Portorožu... ta teden vam lahko ponudimo prav vse!
Drama Šelestenje režiserja Janeza Lapajneta, ki je pred dnevi postala tudi veliki zmagovalec 5. festivala slovenskega filma v Portorozu, prihaja na redni Kolosejev kino spored že ta četrtek, 11. aprila, film pa si bo možno ogledati še v kinu Komuna.

e-karticaDruga novost je odlična srhljivka Vsiljivci (The Others) režiserja Alejandra Amenábara, ki je režiral tudi Odpri oči - film, po katerem so naredili svetovno uspešnico Vanilla Sky. Za film je značilen preobrat, ob katerem vam bo zastal dih in boste ostali prikovani na sedež. Film bo poleg Koloseja igral tudi v kinu Vič, do 21. maja pa se lahko udeležite še nagradne igre.

e-karticaPošasti iz omare pa bo kot nova družinska uspešnica iz studiev Walta Disneyja navdušila tako mlade kot tudi starejše obiskovalce. Odlična računalniška animacija je v lanskem letu postala eden največjih hitov ter za najboljšo pesem prejela tudi nagrado oskar, za zabavo pa bodo poskrbeli John Goodman, Billy Crystal, Steve Buschemi ter drugi, ki so svoje slavne glasove posodili privlačnim junakom risanke.

V Koloseju poiščite letak (na sliki spodaj), ki vam omogoča cenejši nakup vstopnic za ta film - 4 vstopnice za 3200 SIT (redna cena je 3600 SIT). Pošasti bodo strašile tudi v kinu Bežigrad, do 21. maja pa vam ponujamo tudi pošastne nagrade.