Kolosej

Asterix in Obelix: Misija Kleopatra

9. 4. 2002
Misija Kleopatra je nadaljevanje uspešnice Asterix in Obelix proti Cezarju iz leta 1999, ki jo je v Ljubljani navdušeno sprejelo skoraj 30.000 gledalcev. Pripravili smo vam več nagradnih iger in družinske ugodnosti.
Asterix in Obelix sta na Misiji Kleopatra v Ljubljani že nekaj dni in tako kot smo pričakovali, sta z ostalo konkurenco dobesedno pometla. V otvoritvenem vikendu sta se namreč brez najmanjše muke povzpela na prvo mesto najbolj gledanih filmov z veliko prednostjo pred vsemi zasledovalci - tudi pred svojo rojakinjo Amelie. Ob prihodu filma v kino smo obiskovalcem naših spletnih strani pripravili tudi nagradno igro, v kateri bomo z žrebom podelili šest nagrad: tri izvode stripa Asterix, ki jih poklanja Didakta, in 3 CD-je skupine Čuki, na katerih je tudi pesem Asterix & Obelix, napisana in posneta posebej za slovensko promocijo filma Asterix in Obelix: Misija Kleopatra. Da bi se potegovali za sodelovanje v žrebanju, nam do vključno 12. maja sporočite, kako je ime Edifisovemu oslu.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.

Distribucija Creativa, ki je film pripeljala v Slovenijo, pa je pripravila še eno bogato nagradno igro, v kateri si lahko tako, da na njihov naslov (Rojčeva 1, 1000 Ljubljana) pošljete porabljeno vstopnico od ogleda filma Asterix in Obelix: Misija Kleopatra, priigrate:
- izlet z letalov v Park Asterix in Disneyland v Franciji,
- enodnevni izlet v Benetke za celoten šolski razred,
- 10x enodnevni izlet s skupino Čuki v Benetke za posameznike,
- vikend najem avtomobila za pare
in kopico tolažilnih nagrad. Letake s pravili nagradne igre, ki bo trajala do 28. maja, najdete na stojalih, blagajnah in infopultu v Koloseju in v mestnih dvoranah. Hkrati pa vas vabimo, da na istih mestih poiščete tudi letake, ki vam omogočajo družinski popust pri ogledu filma Asterix in Obelix: Misija Kleopatra!