Kolosej

Spider-Man dan kasneje

10. 4. 2002
Svetovna premiera letos enega najbolj pričakovanih filmov bo zaradi uskladitve z ostalim svetom dan kasneje, in sicer 3. maja 2002 v Koloseju.
e-karticaEden najbolj priljubljenih stripovskih super junakov Spiderman bo kmalu zavladal tudi filmskemu svetu. Za filmsko stvaritev so producenti namenili skoraj 140 milijonov zelencev, oboževalci človeka-pajka pa v uspeh tokratnega akcijskega znanstveno fantastičnega trilerja ne dvomijo.

In še zanimivost! Glavni igralec Tobey Maguire, ki v filmu zaradi ugriza genetsko spremenjenega pajka postane močan, spreten ter ima pajkovsko zmožnost izvensenzornega zaznavanja, je dejal, da v življenju še ni prebral niti enega stripa o Spider-Manu. Za vlogo se je odločil samo na podlagi odličnega scenarija.

e-karticaDatum svetovne premiere Vojna zvezd Epizoda II: napad klonov ostaja enak - 16. maj v Koloseju. O morebitni predprodaji vstopnic bomo poročali med našimi novicami. Zaradi premika datuma premiere Spider-mana s četrtka na petek se bo tudi siceršnji program izjemoma zamenjal v petek, 3. maja, namesto v četrtek, 2. maja.