Kolosej

Pošastne nagrade

26. 3. 2002
Iz studia Pixar, ki nas je v preteklosti pozabaval s hitoma Življenje žuželk ter Svet igrač, prihaja nova računalniško animirana risanka Pošasti iz omare, njena junaka Sulley in Mike pa bosta z nagradami poizkusila prestrašiti tudi vas.
e-karticaSulley (John Goodman) je v podjetju Strahovlad zaposlen kot profesionalni ustraševalec otrok, njegov sodelavec Mike (Billy Crystal) pa pripomaga k temu, da sta v svojem poslu najboljša. Žal pa nekoč Sully v pravljičen svet pošasti spusti malo neustrašno deklico in kariera obeh junakov groze je tako ogrožena...

Na vprašanje, kako se bo razpletla privlačna družinska komedija, pa si boste lahko odgovorili od 11. aprila dalje, ko bo z oskarjem za najboljšo pesem nagrajen ameriški blagajniški hit začel kraljevati tudi v naših kinematografih. Za vse strahu željne gledalce pa bomo v tem zaključku tedna pripravili tudi predpremierno prikazovanje. Pošasti iz Omare si boste lahko tako ogledali že od sobote, 30. marca, do vključno ponedeljka, 1. aprila, ob 14.10 v Koloseju.

Nagradna igra: do vključno 21. maja vas Sully in Mike sprašujeta za odgovor na naslednje vprašanje: kdo jima je posodil glas? Med pošiljatelje pravilnih odgovorov bomo tokrat razdelili pošastne nagrade, ki si jih lahko ogledate na sliki spodaj.

Pomembno: pri nagradni igri ne spreminjajte subjecta (naslova) e-maila in ne pozabite navesti svojega naslova.
Iz enega e-mail naslova upoštevamo en sam odgovor.