Kolosej

Znani najboljši napovedovalci

26. 3. 2002
Veliki nagradni natečaj - napovejte oskarje - je pri koncu. Dobili smo skoraj 700 napovedi in s ponosom lahko ugotovimo, da imamo tudi v Sloveniji odlične filmske poznavalce.
Največ filmskega znanja pa so tokrat pokazala zvečinoma dekleta in med njimi še posebej Barica Razpotnik iz Ljubljane, ki je pravilno uganila kar 16 dobitnikov najžlahtnejših filmskih nagrad! Barica je tako postala letošnja kraljica oskarjev, za kar jo bomo nagradili s kino Jokerjem v vrednosti 14 vstopnic.

Le enega dobitnika manj pa je pravilno napovedalo kar pet poznavalk ter en poznavalec, med njimi pa smo nagrade izžrebali takole: Špela Kuhar iz Dupelj bo oblekla majico Kolosej z dolgimi rokavi ter prejela še originalni filmski plakat, Irena Jenko iz Ljubljane bo ob plakatu lahko poslušala še originalen soundtrack enega od nominiranih filmov, dve bianco vstopnici ter plakat pa bodo prejeli Jurij Štiftar in Mateja Čibej iz Domžal ter Ana Ivas in Nives Preradovič iz Ljubljane.

Več o rezultatih ter zanimivostih napovedovanja vam obljubljamo v prihodnjih novicah, do takrat pa čestitke zmagovalcem, ki bodo svoje nagrade prejeli po pošti naslednji teden najkasneje do 5. aprila!