Kolosej

Moj obilni grški videospot

18. 11. 2002
V soboto zvečer smo si od blizu ogledali snemanje videospota za skladbo Vem, da misliš name Pike Božič. Skladba bo pospremila prihod srčkane komedije Moja obilna grška poroka na naša platna.
Film Moja obilna grška poroka, ki je odprl letošnji Ljubljanski mednarodni filmski festival in ki na redni kinematografski spored prihaja 5. decembra, bo - v to smo prepričani - navdušil vse ljubitelje romantičnih komedij, pa tudi tiste, ki niste ravno najbolj tipični obiskovalci predstav s tovrstnimi filmi. Gre namreč za izjemno simpatično in izvrstno napisano komedijo, ki namesto z milijonskimi nasmeški postreže raje z izbrušenimi dialogi in preprosto srčnostjo. V distribuciji Creativa so se odločili, da bodo ob promociji filma posneli tudi videospot in kot nalašč je prišla nova pesem Pike Božič, ki se po rojstvu hčerke na slovensko glasbeno sceno vrača kot samostojna pevka. Da je kot prerojena, se lahko prepričate tudi na fotografijah (za povečavo kliknite na posamezno sličico), ki smo jih v kamero ujeli med sobotnim nočnim snemanjem videospota v prijetni grški restavraciji v Ljubljani.
Pika se pripravlja na snemanje Prizorišče Poročne družice
Družice dobivajo navodila Pika Šefe
Make-up ne traja večno, prvič Make-up ne traja večno, drugič Družica Manca
Vem, da misliš name... samo name.. name...
Urša iz distribucije Creativa je Piko v odmoru celo nahranila Zakaj on še vedno misli nanjo? Odgovor je na dlani! Jep, Pika.
Ekipa je eno snemanje opravila kar skozi okno Pogled od zunaj (Windexa nismo potrebovali) - Pika Pogled od zunaj - družice
Urša (Creativa) in lastnik taverne Eden od fotografov, ki so poskrbeli za našo reportažo in Urša - krotita žejo. Lačni pa res nismo bili - grške dobrote!