Kolosej

Nove nagrade: Shrek!

31. 5. 2001
Potem, ko je navdušil občinstvo v Cannesu in obnorel Ameriko, Shrek prihaja tudi k nam in nagrajuje!
Najbolj šrekastičen film letošnjega leta je brez dvoma animirani celovečerec Shrek, ki je iz Cannesa pristal naravnost na vrhu ameriške lestvice, kamor ga je tudi ta teden, čeprav je pristal na drugem mestu, poslala nadpovoprečno številna množica gledalcev.

Glasove nabritim likom je med drugimi posodila zvezdna četverica Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz in John Lithgow, ki se je na snemanju bojda odlično zabavala.

Shrek na redni spored v Kolosej prihaja čez slab mesec - 21. junija, še pred tem pa vam pripravljamo tudi nekaj predpremier filma. Medtem, ko čakate, lahko rešite tudi naslednjo zanko, saj srečne izžrebance čakajo tri plišaste filmske maskote.

Naloga je takšna. Napišite pet pridevnikov, ki opisujejo Shreka in se začnejo na črke S, H, R, E in K ter nam vse skupaj pošljite do 15. julija 2001.

Veselo na delo!

P.S.
Prav danes so v DreamWorksu naznanili, da so se na podlagi fantastičnih otvoritvenih rezultatov odločili posneti tudi nadaljevanje Shreka. Tudi v nadaljevanju bosta pri scenariju sodelovala Ted Elliott & Terry Rossio (Aladdin, Zorro, Mravljinec Z).