Kolosej
Film distribucije 2i Film

Zvončica in legenda o Nikolizveri 3D

animirana domišljijska pustolovščina
Sinhronizirano
1h 16min / 76min
Leto: 2014
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Tom Rogers, Robert Schooley, Mark McCorkle in Kate Kondell
Režija: Steve Loter
Prebivalce Vilinjega dola preseneti skrivnostni zeleni komet, ki ga spremlja legenda o prebujenju nevarne gozdne pošasti. Kljub temu se prisrčna živalska vila Favna ob srečanju z Nikolizverjo ne prestraši, temveč uvidi, da zbegano bitje potrebuje pomoč. Ker vile čuvajke ne delijo njenega mnenja o dobrohotnosti Nikolizveri, se mora Favna zanesti na vilo Zvončico in njene prijateljice, da bodo s svojimi čarobnimi močmi in dobroto skupaj našle rešitev.
Legenda o NikoliZveri popelje Zvončico in Disneyeve vile na srčno in napeto epsko akcijsko pustolovščino. Zabavna vila Favna verjame, da ne smeš soditi knjige po njenih platnicah – ali živali po njenih krempljih – zato se spoprijatelji z velikanskim skrivnostnim bitjem, NikoliZverjo. Medtem ko Zvončica in prijateljice niso ravno prepričane, da je strašljivi gost dobrodošel v Vilinjem dolu, se elitna skupina vil čuvajk odloči ujeti pošast še preden jim le-ta uniči domove. Favna mora zaupati svojemu srcu in pogumu ter prepričati vilinske prijateljice, da s svojimi čarobnimi močmi rešijo NikoliZver.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.