Kolosej
Film distribucije Continental Film

Zobna vila

komedija
Podnapisi
1h 41min / 101min
Leto: 2010
Država: ZDA, Kanada
Jezik: angleščina
Scenarij: Lowell Ganz, Babaloo Mandel, Joshua Sternin, Jeffrey Ventimilia in Randi Mayem Singer po zgodbi Jima Piddocka
Režija: Michael Lembeck
Zagrenjeni veteranski hokejist Derek, imenovan tudi zobna vila, zaradi neuresničenih mladostnih sanj svoje razočaranje na ledenih ploskvah izraža z razbijanjem zob nasprotnikov. Toda mišičnjak niti v najhujših nočnih morah ne pričakuje večera, ko je prisiljen s pomočjo čarovnije tudi v resnici dobiti krila, obleči svetleče krilce in se odpraviti na misijo zbiranja izpadlih otroških zobkov. S pomočjo številnih bolečih in zabavnih katastrof Derek počasi odkriva, da tudi v njegovi turobni duši še prebiva kanček optimizma in vere v pravljice.

Komentarji

22.1. 2010 ob 12:49

Ta igralec je na dobri poti, da postane naslednik Stallona.. pri 60 se bo ozrl nazaj in v nekem intervjuju izjavil:
"Ko sem bil mlad, sem bil neumen. Zagrabil sem vsako ponudbo, četudi je bil scenarij še tako beden. Zdaj sem veliko bolj moder; rad bi pokazal, da znam prav tako igrati resnejše vloge in ne samo zabitih komedij, ki gledalca kvečjemu prisilijo na wc... Zato pri teh letih še vedno vztrajam, kljub temu, da se mi tudi rebra vztrajno lomijo..."
Rahlo me je zaneslo, vendar mislim, da sem povedal bistvo: Dwayne, ukrepaj ...dokler lahko..!

— Đoni
2.2. 2010 ob 13:26

Đoni, strinjam se s tabo!

— bree
13.2. 2010 ob 14:08

koga to zanima

— dulce maria
3.4. 2010 ob 14:01

Morm it gledat ta film k Ryan Sheckler&Kid Rock igrata

— Sari
3.10. 2010 ob 17:58

MISLIM DA JE TA FILM ZARES. ZARES DOBER!!! DWAYNE JOHNSON JE RESNIČNO CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

— žnj
6.11. 2010 ob 9:33

filma sicer še nisem gledala, si ga pa zelo želim. the rock je eden najboljših igralcev in film je zagotovo vreden ogleda!

— mimi
11.8. 2011 ob 11:04

ta film je pa tok dobr da ga morm gledat še enkrat

— rbd

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.