Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Znova v igri

ljubezenska športna drama
1h 51min / 111min
Leto: 2012
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Randy Brown
Režija: Robert Lorenz
Ostareli iskalec baseballskih talentov Gus se sooča z izgubo vida, vendar delodajalcem in odtujeni hčerki Mickey ne želi priznati svojih težav. Kljub skorajšnjemu napredovanju v službi se Mickey odloči spremljati očeta pri ocenjevanju mladega igralca, vendar njuno razmerje na popotovanju naleti na številne vzpone in padce. Za dodaten čustveni kaos poskrbi mladi iskalec talentov Johnny, ki se počasi zbliža z Mickey. Toda ker se bliža rok rekrutiranja novih igralcev, mora Gus dokazati, da še lahko sprejema pravilne odločitve.

Komentarji

29.10. 2012 ob 21:22

Eastwoodovi filmi so po navad kvalitetni... upejmo na film kvalitete Gran torino.

— majstro

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.