Kolosej
Film distribucije Continental Film

Zmenek

komedija
Podnapisi
1h 28min / 88min
Leto: 2010
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Josh Klausner
Režija: Shawn Levy
Režiser zabavnih komedij Noč v muzeju in Rožnati panter na kaotično pustolovščino pošlje nič hudega sluteča zakonca, ki na zmenku v prestižni restavraciji izkoristita rezervacijo neznanega para. Zamenjana identiteta jima na glavo nakoplje nevarnega mafijskega šefa, podkupljena policista in izprijenega tožilca, zato se običajni predmestni par znajde v vrtoglavi kriminalki, polni nevarnih obračunov, divjih avtomobilskih pregonov in nenavadnih spletk.

Komentarji

11.3. 2010 ob 18:18

Ne vem...Take komedije punavad sploh niso nč smešne

— Zakaj le?
5.9. 2010 ob 11:46

KDAJ TA FILM PRIDE!!! STEVE CARELL IN TINA FEY!!! DVORANA BO EKSPLODIRALA OD SMEJANJA. mimogrede, 30 Rock in The Office sta moji najljubši TV seriji.

— Pino

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.