Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Zloben

srhljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 2.9.2021, Kolosej Ljubljana
1h 51min / 111min
Leto: 2021
Jezik: angleščina
Scenarij: Ingrid Bisu, James Wan, Akela Cooper
Režija: James Wan
ZLOBEN ("Malignant") jr najnovejša stvaritev arhitekta vesolja "Priklicano zlo", Jamesa Wana (Aquaman, Furious 7). Film označuje vrnitev režiserja k svojim koreninam s to novo vizijo psihološkega trilerja. Zgodba govori o Madison in njenih šokantnih vizijah umorov, ki jo dobesedno paralizirajo. Muke pa se še poslabšajo, ko odkrije, da so te vizije pravzaprav grozljiva resničnost in da vidi dejanske umore med tem, ko se dogajajo. V filmu igrajo Annabelle Wallis (Annabelle, Mumija), Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Ingrid Bisu (Priklicano zlo: Kriv je satan, Nuna), Jacqueline McKenzie in Jake Abel. Režiral je James Wan po scenariju Akele Cooper, zgodbo pa so spisali James Wan, Ingrid Bisu in Akele Cooper. James Wan je film skupaj z Michaelom Clearom film tudi produciral.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.