Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Zgodba vseh zgodb

domišljijski film
Film ni primeren za družine.
Podnapisi
2h 5min / 125min
Leto: 2015
Jezik: angleščina
Scenarij: Edoardo Albinati, Ugo Chiti, Matteo Garrone, Massimo Gaudioso
Režija: Matteo Garrone
Režiser dram Gomorra in Resničnost je posnel preplet treh čarobnih temačnih povesti iz 17. stoletja, ustvarjene po zgodbah Giambattista Basila, ki je navdihnil brezčasne pravljice slavnih bratov Grimm, Hansa Christiana Andersena in Charlesa Perraulta. Zlobna kraljica si silno želi otroka, zato brezvestno žrtvuje svojega moža, vendar postane žrtev lastne sebičnosti. V drugem kraljestvu obsedeni kralj obljubi svojo hčer zlobnemu grdobcu, vendar mladenka vzame usodo v svoje roke. Na drugem koncu sveta se objestni kralj poroči z lepo mladenko s temačno skrivnostjo, ki jo pozna zgolj njena sestra, kar povzroči usodni vrtinec ljubosumja.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.