Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Ženska na oknu

misteriozna kriminalna drama
Podnapisi
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: A.J. Finn, Tracy Letts
Režija: Joe Wright
Knjižna uspešnica A.J. Finn bo maja oživela na velikih platnih in nam prinesla najbolj napet triler leta, ki vas bo držal na robu sedežev!

Glavna junakinja je srednjeletna doktorica psihologije Anna. Poklicno se je ukvarjala predvsem z otroki. Mož in hčerka sta se odselila (če sta se res), ona pa trpi zaradi agorafobije - bolezenski strah pred zunanjimi prostori. Zadržuje se v svoji newyorški hiši, uživa alkohol, močna zdravila ter opazuje svoje sosede. Nekega dne se v hišo na drugi strani parka vselijo Russllovi ( oče in najstniški sin Ethan), ki delujejo kot popolna družina. Ampak nekega večera Anna ugotovi, da v njihovi družini ni vse tako popolno, kot se zdi. Anna namreč strmi skozi okno in vidi nekaj, česar ne
bi smela. Pandorina skrinjica se odpre in pretresljive skrivnosti začnejo prihajati na dan. Ker je Anna v stanju, kakršnem je, ji nihče ne verjame in jo imajo za noro. Hkrati pa se tudi sama zaradi svojega stanja začne spraševati, kaj je res, kaj je plod domišljije in kakšna je pravzaprav resnica. Na koncu ji uspe odkriti, kaj in zakaj se je tistega večera dogajalo v sosednji hiši Russllovih. Vmes pa se počasi odkriva tudi njena zgodba in izvemo tudi za tragične dogodke iz njene preteklosti. Izkazalo se je, da za njeno agorafobijo obstaja močan razlog in da je zaradi hudega šoka potrebovala čas, da se je in se še bo dokončno soočila z dogodki iz svoje preteklosti. Sledi dolga in naporna pot okrevanja. Včasih stvari niso take, kot se zdijo na prvi pogled. Nikoli ne vemo, kaj je ljudi privedlo do tega, da se obnašajo, kot se. Tudi vsak zločin ima svoje ozadje. Samo potruditi se moramo in odkriti, kakšno to ozadje je.

Mednarodna uspešnica Ženska na oknu je prevedena v osemintrideset jezikov, zdaj pa jo bomo videli tudi na velikih platnih!

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.