Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Zapoj (sinhronizirano)

animirana glasbena komedija
2 nominaciji za zlati globus - za najboljši animirani film in izvirno pesem
Sinhronizirano
Na sporedu od: 8.12.2016, Kolosej Ljubljana
1h 50min / 110min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Garth Jennings
Režija: Garth Jennings
Ustvarjalci zabavnih animacij Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, Minioni in Jaz, baraba predstavljajo veseli svet najrazličnejših živali, kjer se koala Buster trudi obdržati svoje gledališče. Ker je zabredel v rdeče številke, želi organizirati iskanje talentov, da bi znova privabil obiskovalce. Zaradi tiskarske napake oglasi ponujajo izjemno visoko denarno nagrado za zmagovalca in na avdicijo se zgrne množica bolj ali manj talentiranih kandidatov. Med njimi so tudi pevsko nadarjena gorila iz mafijske družine, mama pujsa, ki skuša družinsko rutino popestriti s plesom, glasbeno nadarjeni, toda zelo sramežljivi slon in drugi posebneži, ki se morajo soočiti s svojimi strahovi, da bi uresničili svoje sanje.

Animirana glasbena komedija o pevskih talentih in iskanju zvezde, ki živi znotraj nas vseh

Za zabavno animirano poslastico, v kateri bomo prisluhnili kar 85 glasbenim uspešnicam, stojijo človeški ustvarjalci uspešnice Jaz, Baraba, ki nas bodo tokrat popeljali v svet, ki je na las podoben našemu, le da v njem prebivajo izključno živalce. Med njimi tudi galantni koala Buster Moon, ki se na vse pretege trudi rešiti svoje propadajoče gledališče in mu povrniti staro slavo. Busterjeva najnovejša domislica za vzbuditev zanimanja javnosti bo organizacija največjega pevskega tekmovanja vseh časov! In ko bo tipkarska napaka znesek glavne nagrade izstrelila v vrtoglave višave, bo nekdaj veličastni teater preplavila nepregledna množica nadobudnih pojočih talentov.

Animirana glasbena komedija Zapoj se odvija v svetu, ki je na las podoben našemu, le da v njem prebivajo izključno živali. Buster Moon (Matthew McConaughey) je uglajena in galantna koala, ki upravlja nekdaj veličastno gledališče, ki pa je zadnje čase zašlo v rdeče številke. Vsem težavam navkljub večni optimist Buster svoje gledališče ljubi bolj kot karkoli na svetu. Ker bi za njegov obstoj naredil prav vse, se včasih spremeni tudi v malopridneža, ki se vztrajno izmika zahtevam upnikov. Zaveda se, da ima le še eno priložnost, da reši svojo vseživljenjsko ambicijo, zato se odloči, da bo zbledelemu dragulju nekdanjo slavo povrnil z organizacijo največjega pevskega tekmovanja vseh časov.

Zavoljo tipkarske napake postane glavna nagrada tekmovanja vrtoglavo visoka, zaradi česar se pred vrata teatra zgrne množica pojočih talentov. Prav vse živalce, ki prispejo na oder Busterjevega gledališča, pa so prepričane, da bo pevsko tekmovanje za vedno spremenilo njihova življenja.

Komentarji

20.7. 2016 ob 10:51

a originala ne bo?

— robi
21.7. 2016 ob 14:16

nisem si še gledala filma ampak že v napovedniku sem videla da bo ta film čudovit, zabaven in poven pustolovščin.

Pia

— pia
16.12. 2016 ob 20:27

izgleda naravnost čarobno. mislim da bom na koncu jokal

— osama
21.12. 2016 ob 5:05

Nora sem na risanke in priznam, da sem se ob njej sprostila. Priporočam ogled.

— Tatjana
23.12. 2016 ob 17:15

super risanka

— tinekdodrug
25.12. 2016 ob 21:18

Nisem še gladal, a po vseh trailer-jih ki sem jih pogledal mislim, da bo film ful dobr!

— Leon
29.12. 2016 ob 9:56

No kaksna je ta risanka? Zakaj ni popustov na vstopnice v casu solskih pocitnic?

— spark
30.12. 2016 ob 11:20

ful dober in smešen film. vreden ogleda

— jan
1.1. 2017 ob 15:28

Ustvarjalci jaz baraba in skrivno življenje hišnih ljubljenčkov so se res dobro spomnili.

— Lara
7.1. 2017 ob 15:15

ful dobro.

— tejo
9.1. 2017 ob 19:21

A 21.1. bo.

— Ana
16.1. 2017 ob 17:59

zelo lepi filmi so ko smo z Aljažem in s Timijem in staršema šli v kino v ljubljani in smo gledali minjone ta film je bil res zabaven smejjali smo se ampak nismo se naglas ker bi ostali slišali in jih bi motilo ta kino fantastičen bravo.Zdaj pa bomo šli gledat zapoj.

— Lina Novak Franetič
21.1. 2017 ob 15:43

Zelo kulski film je dobr

— janja
21.1. 2017 ob 20:14

NIMAM BESED

— JANZAN
19.2. 2017 ob 9:23

men je film bil fulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll všeč

— naja
28.2. 2017 ob 13:36

Danes sem si z sosošolko ogledala film Zapoj.Moram
priznati,da je film poln dogodkov ter smešnih reči.Film je
zanimiv,zabaven in smešen.Priporočam ogled filma Zapoj
starejšim od 8 let.Dobro je sedeti tam okoli osme vrste in
to na sredini.Tam je pogled očarljiv.
Film ima res nekaj delov smešnih.

Lep pozdrav in lep ogled Vam želim že v naprej.

Sošolka

— Prijateljica
28.2. 2017 ob 17:29

TO JE DOBRA RISANKA. MAŠA URBANIJA 6.C

— maša
4.3. 2017 ob 13:12

Ful dobr je blo čeprov sem to gledala že dolgo nazaj !

— Katarina
7.3. 2017 ob 16:40

Film je zelo dober in takoj bi si ga spet ogledala! :D

— Anika
18.3. 2017 ob 17:30

Kmalu si grem ogledat ta film. Prebrala sem vse komentarje in zdaj se bolj komaj cakam! :) :) :)

— Happy

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.