Kolosej
Film distribucije Continental Film

Zakleti: Novo poglavje

grozljivka
Podnapisi
1h 37min / 97min
Leto: 2014
Jezik: angleščina
Scenarij: Leigh Whannell
Režija: Leigh Whannell
Nadaljevanje grozljive zgodbe je postavljeno v čas pred strašno preizkušnjo družine Lambert, ko jasnovidka Elise pristane na seanso klicanja mrtvih, da bi pomagala obsedeni najstnici Quinn. Elise med obredom zazna prisotnost demonskih sil, zato postopek prekine. Toda nadnaravna doživetja ne pojenjajo, temveč povzročijo nesrečo, ki Quinn prikuje v posteljo. Skrivnostno trkanje in srhljive pojave začnejo redno nadlegovati mladenko, ki preživi le po zaslugi skrbnega očeta, dokler se Elis ne odloči znova pomagati. Toda demoni ne nameravajo zlahka zapustiti tega sveta …

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.