Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Zadnjič videna živa

Last Seen Alive
srhljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 2.6.2022, Kolosej Ljubljana
1h 35min / 95min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Marc Frydman
Režija: Brian Goodman
V začetku junija na velika platna prihaja srhljivka, v kateri Gerard Butler obupan išče svojo ženo, potem ko je na bencinski črpalki nenadoma izginila, obenem pa med iskanjem žene beži pred oblastmi in vzame zakon v svoje roke. Srhljivko je režiral Brian Goodman, scenarij je napisal Marc Frydman. Poleg Butlerja, ki pri filmu sodeluje tudi kot producent, zaigrajo še Jaimie Alexander, Russell Hornsby, Ethan Embry, Michael Irby, Cindy Hogan in Bruce Altman.

O ZGODBI:

Will Spann (Gerard Butler) pelje svojo bodočo bivšo ženo Liso (Jaimie Alexander) na dom njenih staršev, ko med postankom na bencinski črpalki Lisa skrivnostno izgine brez sledu. Paničen Will za pomoč prosi lokalno policijo in Lisine starše, da bi jo našli. A ko čas mineva, sum pade nanj in mora vzeti stvari v svoje roke, se pretihotapiti v kriminalno združbo v mestu, medtem ko beži pred oblastmi v tekmi s časom, da bi našel Liso.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.