Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Za živo mejo

animirana družinska komedija
Film ustvarjalcev Shreka in Madagaskarja.
Na sporedu od: 21.9.2006, Kolosej Ljubljana
5.10.2006, Kolosej DeLuxe Kranj
1h 23min / 83min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Len Blum, Lorne Cameron, David Hoselton in Karey Kirkpatrick
Iz animacijske hiše, ki je ustvarila uspešnice Shrek, Kraljestvo morskega psa in Madagaskar, prihaja nova komedija o simpatičnih živalih, ki skušajo preživeti v nenavadnem svetu ljudi, ki o kosmatincih nimajo ravno najboljšega mnenja. Po dolgem zimskem spanju so prebivalci malega gozda soočeni z grozljivim dejstvom, da so ljudje njihovo domovanje obdali z visoko živo mejo. Odrešilno roko ponudi prebrisani prišlek, rakun RJ, ki natančno ve, kako preživeti v okolici človeka, toda prilagajanje previdnega želvaka, hitre veverice, vedno lačne družine ježevcev, predrzne dihurke in melodramatičnega oposuma ter njegove slave željne hčerke, se izkaže za zelo zahtevno nalogo, poleg tega pa RJ novim prijateljem ni zaupal vse podrobnosti iz svoje, vse prej kot poštene preteklosti.

Pozor: film NI sinhroniziran v slovenščino.

Rajko Bruce Willis
Vojc Garry Shandling
Bučko Steve Carell
Neža Wanda Sykes
Oto William Shatner
Vinko Nick Nolte
Lojz Eugene Levy
Pika Catherine O'Hara
Helena Avril Lavigne
Miha Gliha Thomas Haden Church
Gizela Osterc Allison Janney
Režija Tim Johnson, Karey Kirkpatrick
Scenarij Len Blum, Lorne Cameron,
David Hoselton, Karey Kirkpatrick
Animacija David Burgess, John Hill,
Jason Reisig, William Salazar, Kristof Serrand

Pomlad je potrkala na vrata in gozdna druščina se je prebudila iz zimskega spanca. A še preden so se uspeli pošteno prebuditi, jih je pretresel pogled na nekaj dolgega, visokega, zelenega. Okoli njihovega gozdička je zrasla živa meja. Kje bodo zdaj nabirali hrano za naslednjo zimo? Nedotaknjena in v živo mejo ujeta oaza je premajhna. Zviti rakun Rajko prestrašenim živalim takoj pojasni, da se za živo mejo skrivajo “vrata v udobno življenje”, saj tam živijo ljudje, ki živijo za to, da bi jedli, ostanke pa prijazno puščajo v srebrnih posodah, od koder jih gozdni prebivalci lahko odnesejo in zelo hitro naberejo zalogo, za katero so prej potrebovali polnih 270 dni.

Ta matematika je slišati preprosta. Vendar je Rajko v enačbo pozabil vstaviti še nekaj neznank in spremenljivk, na primer histerično Gizelo Osterc in okrutnega deratizatorja.

O produkciji

Več kot deset let sta v stripih živela nenavadna prijatelja - rakun in želvak. Rodila sta se pod prsti ilustratorja T. Lewisa in pisca Michaela Fryja. Prvič sta se pojavila junija 1995 in se odtlej vsak dan norčevala iz človeškega načina življenja.

Režiserju Timu Johnsonu je bil strip všeč že od samega začetka, že dolgo prej, preden se je porodila misel, da bi ga prenesli na filmska platna. Poleg tega je odraščal v predmestju Chicaga, kjer so v slabih desetih letih polja koruze nadomestile hiše. In za grmički, za katerimi so se skrivali ostanki narave, so živeli oposumi, rakuni in dihurji. Ko je režiral Za živo mejo, je v resnici podoživljal delček lastnega otroštva.

Zgodba filma je zamišljena kot uvod v zgodbe, ki so jih bralci lahko videli v stripih, v katerih sta Rajko in Vojc že dobra prijatelja. V filmu spoznamo, kako sta se sploh spoznala in spoprijateljila.

O glavnih junakih

Rajko je pretkan, vendar prikupen rakun, ki se je hitro privadil na življenje v predmestju. Vedno misli samo na sebe, nima družine ali prijateljev, ker se noče na nikogar navezati. A v resnici pogreša nekoga, ki bi mu bil blizu, čeprav tega nikoli ne bi glasno priznal. Na kratko, Rajko je očarljiv lump, prav tak, kot je Bruce Willis, ki mu je posodil glas.

Vojc vodja skupine gozdnih živali, praktičen, previden in zanesljiv želvak, topel in ljubeč, vendar neprestano pretirano zaskrbljen in zaščitniški. Nikoli se povsem ne sprosti in predano ter odgovorno skrbi za vso druščino. Boji se spremembe in najbolj je srečen, če nič ne poruši vsakodnevne rutine. In ne bi mu škodilo, če bi imel malce več smisla za humor.

Bučko je hiperaktivna veverica, nepopisno zaupljiva in preprosta. Bučko je izjemno zvest, odprtega srca, dobrodušen, vendar pa kot vsi hiperaktivni otroci ne more biti zbran več kot sekundo in pol. Nikoli ni pri miru.

Neža za razliko od Bučka ni preveč optimistične narave. Je cinična dihurka, ki se zaveda, da smrdi, vendar zna izkoristiti to svojo neprijetno lastnost in se ponorčevati iz nje, pa čeprav malce trpko. Vnaprej se zaveda, da verjetno nikoli ne bo našla prave ljubezni, ker vsak potencialni kandidat prej pobegne. Vendar pa se tudi njej nasmehne sreča, ki jo krepko omehča in Neža si dovoli pokazati, da je globoko v sebi vseeno samo ženska.

Oposum Oto je bitje, ki izvrstno obvlada le eno - kako se delati mrtvega. In to v pravem shakespearijanskem stilu - skrajno dramatično in teatralno. In to kaže tudi takrat, ko ni treba. In čeprav njegova najstniška hči Helena ob tem zavija z očmi in umira od sramote, se nazadnje izkaže, da je Oto dober oče. Heleno je dobro naučil, kako se s pretvarjanjem izvleči iz zagate.

Družina ježev, ki živi v gozdu, pa predstavlja tradicionalne družinske vrednote. Pika in Lojz imata tri male nadobudneže, ki jima povzročajo enake skrbi in zganjajo enake neumnosti, kot človeški otroci. Saj veste ... zbujajo se sredi noči, vas dregajo med spanjem v isti postelji ... Le da mama ježevka ne dobi brce v brado kot prenekatera človeška mama, ampak bodice v trebuh.

Za animacijo so uporabili program, ki se je izvrstno odrezal že v drugem delu Shreka in v Madagaskarju, vendar pa so ga še izpopolnili. Največja težava je namreč animacija dlake, dlakavih junakov pa je bilo tokrat veliko več kot v kateri koli DreamWorksovi risanki doslej. Dlaka in bodice živijo drugačno življenje kot sami junaki in vsakič, ko se liki srečajo, se lahko zgodi, da bodo na primer ježeve bodice prebodle želvji oklep. Animirani junaki ne vedo, kdaj se zaletijo drug v drugega. To usklajevanje, animacija obrazne mimike poraščenih obrazov, ustrezna osvetlitev dlake in še marsikaj podobnega, je bilo za animatorje izjemen izziv.

Ki pa so ga uspešno rešili.

Za živo mejo je risanka, v kateri bodo uživali mladi in malo manj mladi.

Komentarji

12.8. 2006 ob 11:36 zvezdica

zelo dobra risanka, kjer so glasove junakom posodili zelo dobri in znani igralci, katerih humor in igralstvo po moje lahko čutiš skozi njih. lepo narisano, dosti smeha in zabave, definitivno za pogledat to poletje.

— Liones
14.8. 2006 ob 17:37

UPAM IN PRIČAKUJEM VELIK TAKOJ JO GREM GLEDAT

— X
15.8. 2006 ob 21:00

tudi jaz komaj čakam da prispe ta risanka v naše kinematografe, prikolice za to animiranko se mi zdijo fantastične in imam zelo dober občutek da bo ta risanka skoraj tako dobra kot madagascar če ne še boljša.

— Blazz
16.8. 2006 ob 16:35

KONČNO SE BO DAL TO VIDET TUD PR NS

— kr en
21.8. 2006 ob 16:30

meni se zdi da bo risanifilm supr kulikor sem slisala bo sinhnoriziran in v njem poje avril lavigne.

— maja
22.8. 2006 ob 18:04

Sramota za Slovence na Hrvaškem je bil na sporedu že JUNIJA

— SPARKY
1.9. 2006 ob 16:01

Film sem gledala v Nemčiji v Münchnu in moram reči, da mi je zelo všeč. Ne vem sicer kakšni so angleški glasovi (risanka je bila sinhronizirana v nemščino) ampak je tudi sama po sebi fajn.

— js
3.9. 2006 ob 20:52

S filmom sem se spoznal, v pred napovedniku pred komedijo ice gae 2. Že ob prvem stiku z delci filmi mi je postalo jasno, da jo to ena najbolj smešnih komedij, ki so kadar koli ugladala filmska platna. P.S Folk film je vredn ogleda

— Jaka
10.9. 2006 ob 13:08

super film

— ajda šegula
10.9. 2006 ob 13:11

ta film rock

— natašy
10.9. 2006 ob 20:38

upam da bo dobr k ot igra avril hih :P pa baje da je ful smešn za pogledat je sigurn

— lpo
17.9. 2006 ob 14:28

to je fool cool film

— nič
18.9. 2006 ob 19:48

wa komi čakam petk k grem gledat najkulejšo risanko.ta risanka trga gate čutm u zraku da trga gate čeprov je še nism vidla jo že cev let neskončno neučakano čakam=P komi čakam da vidm to...k krepneš ud smeha to zih to je hit=)...LOOOL men pere sam to je NAJKULEJŠA RISANKA!! K VEM...!

— BoOngA
18.9. 2006 ob 21:47

škoda da je sinhronizirana :/ kaj ste tok na otroke mahnjeni 'ne bojo nič razumel!', sej smo bli tud mi mladi pa nam nič ni manjkalo. take risanke pa so večinoma tud za najstnike in odrasle, ker so pač fajn komedije.

— nee
19.9. 2006 ob 13:20

VSI TISTI ,KI SAJ MALO SPREMLJAMO DOMAČO FILMSKO SCENO ,VEMO DA TA FILM NE BO SINHRONIZIRAN

— nace
19.9. 2006 ob 15:36

nisem še gledala ampak bom verejtno kmau

— urša
19.9. 2006 ob 19:28

jaz tega filma se nism vidu sam more bit kul

— miha
21.9. 2006 ob 20:44 zvezdica

RISANKA ,KI SICER TRPI ZA ZIVALSKIM SINDROMOM ,KI PA NE IZPADE ,KOT DISNEY RISANI FILM ,NASPROTNO IZPADE ,KOT NAJBOLJSA RISANKA LETOS POLEG LEDENE DOBE 2 IN AVTOMOBILOV JE ENA GLAVNIH KANDIDATK ZA OSKARJA ,KI BI SI GA USTVARJALCI DREAMWORKS PICTURESA ZASLUŽILI BOLJ KOT DRUGI PA PUSTIMO ZDAJ TO.FILM IZPADE TAKO DOBRO ZATO ,KER JE PRVI LETOSNJI ANIMIRANI FILM ,V KATEREM V GLAVNI VLOGI NE POSLUSAMO JERNEJA KUNTNERJA IN DRUGIH OKORELIH SLOVENSKIH "VELEZVEZD".FILM IMA NAJBOLJSE GLASOVE , KAR JIH LAHKO OBSTAJA .ČE SEM NAPISAL ,DA AVTOMOBILI POTREBUJE SVET ,BOM ZA ŽIVO MEJO NAPISAL ,DA TAKE FILME POTREBUJE VESOLJE.

— nace
22.9. 2006 ob 15:44

hey,ste res ql!!!za pohvalit vas je!!!zanima me kdo posodi glas nastopajočim osebam/živalim??? hana

— hana
22.9. 2006 ob 21:40

Emmm... tale risanka je res super! veliko smeha!!.. priporočam ogled... ne bo wam žal:)

— Tjasa
22.9. 2006 ob 22:50

jz sm igou demo od igre in rečem da je carsko PS:RISANKA PA JE ŠE BOLŠ

— ljubiša
23.9. 2006 ob 1:41

Kolosej - HVALA, DA FILM NE BO SINHRONIZIRAN! :) Zdej si ga bom 100% šla ogledat.

— tista
23.9. 2006 ob 19:12

Čeprav še ga nisem gledla se mi zdi kul film

— maruša
24.9. 2006 ob 9:22

nisem ga še gledala pa ga tut ne bom,ker ni skovensk in zarat sestre ne morem ker še ne bere podnapisov.

— lea
25.9. 2006 ob 13:37 zvezdica

Risanka je fenomenalna! Glasovi ne bi mogli bit boljši, obrazna mimika živali pa je genialna! Hočemo še takih risank! Definitivno se postavi v vrsto s Shrekom in Ledeno dobo. Ne zamudite prave doze smeha! P.S.: Steve' s a pretty name! ;)

— Nina
25.9. 2006 ob 16:28

Sem si jo ogledal in jo uvrscam med najbolse risanke vseh casov. Postavim jo v vrsto takoj za Nemotom in Ice Age - om. avtomobili mi pa ni ql risanka - brezvezna!

— Dado
25.9. 2006 ob 22:58

Najprej bi se zahvalu koloseju, ker niso sinhroniziral filma. Drgač je pa film zlo kul in zlo smešn. Uglavnm: FOLK FILM SI JE TREBA POGLEDAT(PREPROSTO NEZAMUDLJIVO)

— Jaka
26.9. 2006 ob 10:58

Hvala bogu da ni sinhronizirano! To zlo pokvar celo risanko

— Mirko
26.9. 2006 ob 14:34

Zakaj sinhronizacija pokvari risanko???

— Gustl
26.9. 2006 ob 19:17

film je ful dober.ful je podobn madagaskarju ampak je vseen dober.pejtte ga gledat*

— kulll
27.9. 2006 ob 12:51

oi!! fful dober filem za vse starosti!!! : ))= zelo sem naudušena nad igralci in nijhovimi glasi(dobo posnemanje) kr tako naprej:)) kolosej ostan še naprej tak dober kt si :))= ciao sabinchy

— sabinchy
27.9. 2006 ob 16:18

full coll

— andrej
28.9. 2006 ob 14:13

res ful kulsko zadeto zame to je noro pa še tista abeceda započt in dil padt od smeha

— pia
30.9. 2006 ob 10:16 zvezdica

Risanka. Novodobna, senzaciolna, prihodnostna, superkul živalska. Vse te adute ima Over the Hedge. Filmu je uspelo pridobiti celo Lavigneovo in Willisovega deca. Rezultat: super napredno in huronsko smešno /poučno popotovanje v svet živali, ali živih bitji za živo mejo, če hočete. Film vas zagotovno ne bo pustil na cedilu.

— Dejan
1.10. 2006 ob 20:22

NI MI JASNO KAKO LAHKO FOLK GLEDA FILME IN HKRATI BERE PODNAPISE?!? FILME TAKO SPREJEMA NA POLOVICO, NE DOJAME BISTVA NITI FILMA V SVOJI CELOTI. NAVAJENI 50LETNE KOMUNISTIČNE PODNAPISNE PREVLADE NI VEČ ZMOŽEN FILME NITI SPREJEMAT, ČE ODŠTEJEM SLOVENSKE CELOVEČERNE POLOMIJE. DEFINITIVNO PA TAKE FILME ZAGOTOVO NE GLEDAJO TISTI, KI AKTIVNO OBVLADAJO TUJ JEZIK. ZATO ŠE ENKRAT GRAJO TISTIM, KI NISO OMOGOČILI SINHRONIZACIJO FILMA! NENAVSEZADNJE VERJETNO TUDI OTROCI NE ZNAJO BRAT. IN ČESTITKE SLOVENSKIM IGRALCEM, KI PRI FILMIH KJER JIH PAČ PUSTIJO ZRAVEN POKAŽEJO TISTO, KAR DAJE FILMU ČAR!

— entukipameten
1.10. 2006 ob 21:20 zvezdica

risanka je zelo dobra, vredna ogleda, saj je zelo smešna glasove pa so posodile zelo znane osebe!! seveda ima risanka zeloo velik humor, da se zraven zelo veliko nasmejiš seveda je tudi zelo dobra grafika in še enkrat povem : VREDNA OGLEDA!!

— luka
2.10. 2006 ob 13:34

Nekako mi ta teden časovno ne bo uspelo prit v kino... Ali skučajno veste kako dolgo se bo še vrtela Za živo mejo v MB? Hvala

— Maya
2.10. 2006 ob 15:32

ta risanka je carska

— aljo
5.10. 2006 ob 14:45

fajn je, vreden ogleda! ni kaj!

— zoja
5.10. 2006 ob 18:02

Jah... nism ga še šel gledat. Sam že po videzu pa kratkih reklamah vem da je cool!!!

— kr en
7.10. 2006 ob 9:00

za živo mejo je zakon1

— taja
7.10. 2006 ob 11:40 zvezdica

Mene pa je ta risanka razočarala. Glede na trailer sem pričakovala, da bo res huda, smešna, nekaj novega. Moja pričakovanja se niti približno niso izpolnila. Ice Age, Nemo in Shrek so zame še vedno zakon:).

— Bubko
7.10. 2006 ob 11:46

sm slišala da je zlo dobr, no bomo vidl dons ko jo grem gledat.

— hudo!
10.10. 2006 ob 19:23

film je zelo dobr sm nekej ni vredu z medvedom sam film je dobr. Jast sm ga gledal in mi je zelo mdobr.

— Tilen
11.10. 2006 ob 14:13

film je kar vredu vendar pa je narejen na podoben način kot vse take risanke(madagaskar.. .) mislm da bo film bol všeč mlajšim otrokom kot pa najstnikom (zato sami se odločte)

— anja
11.10. 2006 ob 20:00 zvezdica

Hrana. Dovolj bo. Risank o živalih. Risank. Vseh risank, ki jih zadnje čase pokajo kot po tekočem traku in pozabljajo, da jih je preveč in da niso več zanimive. Ma jasno, vse so luštne, vse so kul, vse so zabavne, vse odlikuje vrhunska računalniška animacija in v vseh čvekajo veliki hollywoodski zvezdniki. Toda kaj, ko jih je preveč in so si podobne kot jajce jajcu. Toliko jih je, da bi jih morali prepovedati in sprejeti zakon, da se lahko posname samo ena na vsaki dve leti. In tokrat se spet vrtimo okoli živalic. Drobnih prebivalcev majhnega gozdička, ki jih skrbi kako in kje bodo našli hrano za prihajajočo zimo. Ki nasedejo hinavskemu rakunu (Bruce Willis), kateri mora reševati svojo rit pred zlobnim medvedom (Nick Nolte). In ki hrano kradejo ljudem. Ljudem, pred katerimi jih ločuje le živa meja, le the hedge, za katero jih čaka raj. Vse tiste dobrote, ki jih žrejo ljudje in o katerih živalce ponavadi samo sanjajo. Pač risanka, ki nam pove, da se ves svet vrti okoli hrane.

— iztopk gartner
13.10. 2006 ob 14:08

ful me moti da ni sinhroniziran v slovenscino,saj ga potem otroci,ki se niso dovolj stari da bi znali brati ne morejo ogledati.

— breda
14.10. 2006 ob 11:28

risanka mi je bila ušeč vedar sem od nje pričakovvala malo več jas bi tej risanki dala oceno 4.

— kaja
15.10. 2006 ob 11:16

risanka mi je bila kul samo zakaj je niso dali brez podnapisov da bi bilo v slovenščini! ampak vseeno si zasluži oceno 5

— adriana
26.10. 2006 ob 17:39

zelo kul risanka

— mateja111
26.10. 2006 ob 21:14

ta film je d best

— simon
27.10. 2006 ob 15:27

maram reč da ful dobra risanka.moraš ga glejat. tak se režiš da.

— aaliyah
29.10. 2006 ob 0:26 zvezdica

ZA ŽIVO MEJO je bil zame eden najlepših in najbolj smešnih in zabavnih risanih filmov, kar sem jih videl v zadnjem času. S prijateljem sva se res od srca nasmejala, ko sva gledala ta film. Grafika je odlična, junaki - gozdne živali - pa prikupni in zanimivi. Iz filma se lahko tudi marsikaj naučimo. Glavni nauk filma je -vsaj po mojem mnenju - v tem, da če si preveč sebičen in zagledan sam vase, kot je bil to rajko, ostaneš na koncu sam. Prijateljstvo je vendarle več vredno kot voziček poln dobrot (ali hiša polna zakladov), ki pa ga nimaš s kom deliti. Toplo priporočam vsem ljubiteljem risanih fimov!!! Film je vsekakor vreden tudi drugega ogleda. Lp, Simon Žorga

— Simon Žorga
29.10. 2006 ob 13:21

hja je ful vrei film ne še nj bošle je tista veverica ko je kt raketa hitra

— o filmu
4.11. 2006 ob 15:32

Ta risanka je zakon!Res se splača gledat...10!

— NORO!
10.11. 2006 ob 21:01

ful hud film.res je hud pejte ga gledat

— *katka*
11.11. 2006 ob 8:20

ful hud film+10 točk

— aefdfdfsd
11.11. 2006 ob 15:48

NI MI JASNO KAKO LAHKO FOLK GLEDA FILME IN HKRATI BERE PODNAPISE?!? FILME TAKO SPREJEMA NA POLOVICO, NE DOJAME BISTVA NITI FILMA V SVOJI CELOTI. NAVAJENI 50LETNE KOMUNISTIČNE PODNAPISNE PREVLADE NI VEČ ZMOŽEN FILME NITI SPREJEMAT, ČE ODŠTEJEM SLOVENSKE CELOVEČERNE POLOMIJE. DEFINITIVNO PA TAKE FILME ZAGOTOVO NE GLEDAJO TISTI, KI AKTIVNO OBVLADAJO TUJ JEZIK. ZATO ŠE ENKRAT GRAJO TISTIM, KI NISO OMOGOČILI SINHRONIZACIJO FILMA! NENAVSEZADNJE VERJETNO TUDI OTROCI NE ZNAJO BRAT. IN ČESTITKE SLOVENSKIM IGRALCEM, KI PRI FILMIH KJER JIH PAČ PUSTIJO ZRAVEN POKAŽEJO TISTO, KAR DAJE FILMU ČAR!

— lojza
12.11. 2006 ob 11:27

men je bla ta risanka zelo ušeč je zelo zabavna in hudo odštekana!šle smo iz prjatlcam pa smo se ful nasmejale pa kokice tut niso mankale! ljudje oglejte si to risanko!

— nika
20.11. 2006 ob 15:10

risanka je bla kar uredu reklama pa še boljša! risanka bi mogla biti boljša kot reklama:) vsaj ponavadi je tako!

— esti
20.11. 2006 ob 18:52

Film je zelo duhovit. Ful so dobre fore.

— Ful dobr.
22.11. 2006 ob 16:19

Film je izjemno zabaven, te nasmeji... in pa seveda nepredvidljiv konec je fantasticen

— Bani
1.12. 2006 ob 17:08

hja ni kaj tale risanka rulzzz!! res sem bil očaran nad glasovi uzemimo samo na primer Rajka,ki mu je posodil glas nepomanjkljivi bruce willis-tip je igral v raznih akcijskih filmih.in poglej ga kako spremeni glas--skratka v temu opisu-in mislim da se boste vsi strinjali z mano.bolj kot komur koli drugemu... čestitke bruceu willisu!

— _nesky_
17.1. 2007 ob 16:07

film je zelo dobr zelo mi je bil všeč ampak smeše n

— klemen mlakar
17.1. 2007 ob 16:09

un k je tko fino rigal abecedo

— klemn mlakar
3.2. 2007 ob 14:41

živjo! men se zdi da je to ful dober risani film.tko da bi ga šla jst gledat.

— natalija
11.2. 2007 ob 12:15

risanka je zelo dobra!

— julip
17.6. 2007 ob 9:51

Risanka kot se šika. ;) Fajn in luštno za pogledat. Fajni so tile junaki no3.

— Samy
2.3. 2009 ob 16:48

cool

— ana
29.10. 2009 ob 19:18

ful kul danes sem gledala na akanalu

— lolo
28.2. 2010 ob 13:58

ta film mi je ful všeč za umret haha

— budy
15.1. 2011 ob 13:37

ful dobr je !!
morte gledat !!
sam škoda k ni v slo sinhroniziran

— maja
26.2. 2011 ob 10:10

KO SEM FILM PRVIČ GLEDAL SEM BIL ŠE PREMAJHEN DA BI GA DOBRO RAZUMEL. TODA KO SEM MALO ODRASTEL SEM TO RISANKO ZARADI ODLIČNE ANIMACIJE IN HUMORJA ZELO RAD GLEDAL.

— ALEN
8.3. 2011 ob 15:52

kul film :D

— iron man

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.