Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Božanske skrivnosti Ya Ya Sester

komedija, drama
Matere. Hčere. Neskončna zgodba o boju med dobrim in zlim.
1h 56min / 116min
Scenarij: Rebecca Wells, Mark Andrus, Callie Khouri
Režija: Callie Khouri
Sidda Lee Walker (Sandra Bullock), slavna mlada pisateljica živi v New Yorku, daleč od svojega rodnega mesta Louisiana in na varni razdalji od svoje ljubeče, toda zelo dramatične in ekscentrične matere Vivi (Ellen Burstyn). Želi, da pri tem tudi ostane.

Nekega dne v Time Magazine napišejo, da Vivi Siddi ni bila dobra mati, kar povzroči ogenj v strehi. Njun spor ogrozi med drugim že tako krhke Siddijine poročne plane. Njen fant se je sedem let boril zato, da bi se Siddi znebila svojega strahu pred ustvarjanjem družine in vzgojo otrok.

Žalostna Vivi se včlani v neustrašno druščino Ya-Ya sester, ki jo sestavljajo njene dolgoletne prijateljice. Odločene so, da bodo vzpostavile lep odnos med mamo in hčerko.

Da bo razumela, mora Sidda najprej spoznati mlado

Komentarji

12.2. 2011 ob 17:33

nobenih komentarjeu? ;)

— pineapple.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.