Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

xXx: Reaktiviran

akcijski pustolovski triler
Podnapisi
Na sporedu od: 26.1.2017, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: F. Scott Frazier in Chad St. John po likih Richa Wilkesa
Režija: D.J. Caruso
Najbolj divji skrivni agent trojni X se vrača iz predčasne upokojitve, ko svet ogrozi skupina neulovljivih kriminalcev. Da bi iz njihovih rok iztrgal napravo za upravljanje vseh vojaških satelitov, se neustrašni Xander poveže s sebi podobno skrajnimi družbenimi uporniki. Ko združijo svojo ljubezen do ekstremnih športov in hitrosti z neizmernim talentom za ubijanje, se lahko odpravijo na najbolj vratolomno, smrtonosno in povsem noro avanturo reševanja sveta.

Ekstremna akcija. Orožje. Dekleta. Svetovna prevlada ... Xander Cage se je vrnil!

Na veliko platno se vrača nosilec titule največjega frajerja med vladnimi agenti. Gre za mišičastega, tetoviranega in na balin pobritega ekstremnega športnika in agenta Agencije za nacionalno varnost, ki nosi kodno ime trojni X. Reaktiviran Xander Cage, ki ga znova uteleša zvezdnik Hitrih in drznih Vin Diesel, bo tudi tokrat poskrbel za akcijsko poslastico, ki bo kar pokala po šivih od adrenalina. Potem ko bo predčasno zaključil svojo prostovoljno upokojitev, se bo spopadel z novim nevarnim nasprotnikom ter pogumno kljuboval smrti med iskanjem smrtonosne Pandorine skrinjice.

Zanimivost: Prva filmska vloga za nogometaša Neymarja Jr, ki igra za španski nogometni klub FC Barcelona in je tudi kapetan brazilske reprezentance.

Komentarji

14.2. 2017 ob 14:04

filim je zelo dober gleto sem ga 2 dvakrat

— aleš

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.