Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

*What Happened to Monday

Tommy Wirkola
znanstveno fantastični triler
Podnapisi
2h 3min / 123min
Leto: 2016
Država: VB, Francija, Belgija, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Max Botkin, Kerry Williamson
Režija: Tommy Wirkola
Distopični znanstvenofantastični film Maxa Botkina in Kerry Williamson v režiji Tommyja Wirkola, v katerem imajo glavne vloge Noomi Rapace, Glenn Close in Willem Dafoe. V ne tako oddaljeni prihodnosti je vlada zaradi preštevilčnega prebivalstva in lakote omejila družino na samo enega otroka. Sedem identičnih sester, ki so dobile imena po sedmih dnevih v tednu, živi skrito skrito življenje in vsak dan se lahko v zunanji svet vključi le ena od njih pod isto identiteto. Toda nekega dne se sestra, ki sme ven ob ponedeljkih, ne vrne, druge sestre pa gredo raziskat njeno izginotje.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.