Kolosej
Film distribucije 2i Film

Vse za prstan

Bling
animirana komična pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 22.12.2016, Kolosej Ljubljana
1h 22min / 82min
Leto: 2016
Država: Južna Koreja, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Chris Denk, Hyunjoong Kim
Režija: Kyung Ho Lee
Osamljeni mehanik robotskega zabaviščnega parka Sam cele dneve sanjari, kako bo s popolno zaroko očaral svoje večno ljubezen Sue. Prepričan je, da ji mora podariti popoln prstan, toda tik pred uresničitvijo načrtov, mesto s svojimi uničevalnimi roboti napade zlobni Oskar. Sam se s svojimi zabavno nerodnimi mehanskimi pomočniki odloči rešiti meščane pred pogubo, med divjimi pustolovščinami pa počasi spoznava, da je srčni pogum pomembnejši od velikosti prstana.

Ko zlobnež Oskar grozi z uničenjem celotnega mesta, usoda prebivalcev leži v rokah nerodnega izumitelja Sama in njegovih treh robotkov.

Vse za prstan je rezultat večletnega intenzivnega mednarodnega sodelovanja in trdega dela. Vodilni južnokorejski animacijski studio DigiArt je skupaj z ostalimi pomembnimi hollywoodskimi imeni produciral pravo mojstrovino za letošnje praznične dni, ki nas bo popeljala v prihodnost, a nas hkrati spomnila na vrednote, ki so večne.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.