Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Vroči Mike

komedija
Na sporedu od: 28.6.2012, Kolosej Ljubljana
1h 52min / 112min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: Reid Carolin
Oskarjevski režiser filmov Erin Brockovich in Oceanovih enajst predstavlja zabavno zgodbo profesionalnega slačifanta Mika, ki pod svoje okrilje vzame mladega in nadarjenega erotičnega plesalca. Mike mladeniča poučuje o umetnostih zapeljevanja, vzburjanja ženskih čustev, večnih zabavah in lahkem zaslužku, vendar se ob tem sam znajde v ljubezenskem precepu, ko spozna premeteno sestro svojega vajenca. Toda njuna romanca je postavljena pred veliko preizkušnjo vsak večer, ko mora Mike stopiti na oder in zadovoljiti ljubezenska hrepenenja neštetih oboževalk.

Film edinstvenega režiserja Stevena Soderbergha, sodobna različica Vročice sobotne noči, je pustolovščina uporniškega devetnajstletnika Adama, ki si želi več samostojnosti. Vroči Mike je zanj pravi vzornik: čudovit avto, krasno stanovanje in ogromno žensk.

In kakšen je Mikeov skrivni recept? Uresničevanje ameriških sanj z raznovrstnimi delovnimi izkušnjami podnevi in magičnim delom ponoči - delom slačifanta v nočnem klubu Xquisite. Bolj ko ga ženske ljubijo, več zapravijo zanj.

Mike v fantu, ki mu pravi Kid, vidi velik potencial. Kidovo življenje je kmalu prepleteno z razburljivimi dogodki, polnimi vročega plesa in lepih deklet. Mike bi si želel bolje spoznati tudi Kidovo sestro Brooke, toda njegov pester življenjski slog utegne biti prevelika ovira.

Vroči Mike je seksi vznemirljiva zgodba o uživaških dogodivščinah mladega fanta in njegovega mentorja, z nepozabnimi plesnimi prizori. Obeta se zabavno poletje…

Igralska zasedba

Channing Tatum (Vroči Mike / producent) je v zadnjih letih odigral precej odmevnih vlog, saj so ga obiskovalci kinematografov lahko spremljali v akcijski komediji 21 Jump Street, pri kateri se je preizkusil tudi kot izvršni producent, romantični drami The Vow in akcijskem trilerju Haywire. Kmalu ga bomo videli v drami Ten Year, ki jo je skupaj s partnerjem Reidom Carolinom produciral v okviru njune produkcijske hiše in se je premierno zavrtela na lanskem filmskem festivalu v Torontu. Trenutno se ukvarja s produkcijo kriminalne drame Bitter Pill, kjer je znova združil moči z režiserjem Stevenom Soderberghom. V filmu je prevzel glavno vlogo, kar pa velja tudi za akcijsko znanstveno fantastiko G.I Joe 2: Retaliation. Oba celovečerca prihajata naslednje leto. Lani je zaigral v kriminalnem trilerju The Son of No One in epski pustolovščini The Eagle, pred tem pa v romantični vojni drami Dear John, akcijski znanstveni fantastiki G.I. Joe, športni drami Fighting in drami Stop/Loss. Leta 2006 je prejel nominaciji za nagradi Independent Spirit in Gotham za odlično vlogo v neodvisnem filmu A Guide to Recognizing Your Saints, ki so mu namenili posebno nagrado žirije za najboljšo igralsko zasedbo na filmskem festivalu Sundance. Tatum, ki je delal družbo Robertu Downeyju Jr., Chazzu Palminteriju in Shiu LaBeoufu, je z vlogo Antionia prepričal tako kritike kot tudi občinstvo. Izpostaviti gre še vlogi v romantični komediji She’s the Man in glasbeni drami Step Up.

Alex Pettyfer (Adam/The Kid) je lani zaigral glavni vlogi v akcijskem trilerju I Am Number Four in romantični drami Beastly, del igralske zasedbe pa je bil tudi v znanstvenofantastičnem trilerju In Time. Svojo igralsko kariero je pričel leta 2005, v televizijskem filmu Tom Brown’s Schooldays. Prelomno je bilo naslednje leto, ko si je kot petnajstletnik priigral veliko vlogo v akcijskem trilerju Alex Rider: Operation Stormbreaker. Sledili sta vlogi v romantični drami Wild Child in komični grozljivki Tormented.

Matthew McConaughey (Dallas) je trenutno eden najbolj iskanih hollywoodskih igralcev. Med njegove številne nedavne projekte sodita komična drama Bernie in kriminalna drama Killer Joe, pričakujemo pa triler The Paperboy, dramo Mud in zgodovinsko dramo Thunder Run. Njegova novejša filmografija vključuje celovečerce The Lincoln Lawyer, Ghosts of Girlfriends Past, Tropic Thunder, Fool’s Gold, We Are Marshall in Surfer, Dude. Slednjega je tudi produciral. Leta 2005 je nastal prvi večji celovečerec pod okriljem njegove produkcijske hiše j.k. livin productions, pustolovska komedija Sahara, z njim v glavni vlogi. Potem ko je še istega leta zaigral v športni drami Two for the Money, je bil ob koncu leta pri reviji People izbran za najbolj seksi moškega na svetu. Izkazal se je z odmevnimi vlogami v filmih Failure to Launch, How to Lose a Guy in 10 Days, Reign of Fire, Thirteen Conversations About One Thing, Frailty, The Wedding Planner, U-571, EDtv, Amistad, Contact, A Time to Kill, Lone Star, Angels in the Outfield, The Newton Boys in The Return of the Texas Chainsaw Massacre. Kot igralec se je preizkusil že leta 1991, ko se je pojavljal v študentskih filmih in reklamah. Kmalu zatem, leta 1993, je odigral vlogo v komični drami Dazed and Confused, od tedaj pa v več kot 40 celovečercih.

Cody Horn (Brooke) je svojo prvo vlogo v celovečercu zabeležila leta 2010 v trilerju Twelve, še v istem letu je zaigrala v romantični komediji Flipped. Ob koncu leta jo bomo lahko spremljali v kriminalni drami End of Watch, ob oskarjevih nominirancih Jakeu Gyllenhaalu in Anni Kendrick. Gledalci pred malimi zasloni jo poznajo po vlogah v televizijskih serijah Rescue Me in The Office.

Filmska ekipa

Steven Soderbergh (režiser) je s svojo dramo Traffic leta 2000 prejel oskarja za najboljšo režijo. Istega leta je bil v tej kategoriji nominiran tudi za režijo biografske romantične drame Erin Brockovich, ki je sicer Julii Roberts prinesla oskarja za najboljšo igralko. Za oskarja je bil nominiran že leta 1990, tedaj za najboljši scenarij, in sicer drame Sex, lies, and videotape, ki jo je tudi režiral. To je bil njegov režiserski prvenec, s katerim si je leta 1989 prislužil zlato palmo na filmskem festivalu v Cannesu. Njegov že 25. celovečerec, akcijski triler Haywire, je v kinematografe prišel v začetku leta. Precej sveža je tudi drama Contagion. Predlani je luč ugledal dokumentarec And Everything is Going Fine. Leta 2009 je za gledališče v Sydneyju ustvaril in režiral igro Tot Mom, istočasno pa je režiral film The Last Time I Saw Michael Gregg, komedijo z igralsko zasedbo iz omenjene igre. Pred tem so nastali celovečerci The Girlfriend Experience, The Informant!, Che, trilogija Ocean’s Eleven, Twelve in Thirteen, The Good German, Bubble, Solaris, Full Frontal, The Limey, Out of Sight, Schizopolis, The Underneath in Kafka. Kot producent oziroma izvršni producent se je podpisal pod številne filmske projekte, kot so We Need to Talk About Kevin, His Way, Solitary Man, I’m Not There, Far From Heaven, Michael Clayton, Roman Polanski: Wanted and Desired, Wind Chill, Criminal, Good Night and Good Luck, Confessions of a Dangerous Mind, A Scanner Darkly, Rumor Has It…, Syriana, Keane, The Jacket, Insomnia, Welcome to Collinwood, Pleasantville in The Daytrippers.

Komentarji

12.6. 2012 ob 20:25

uf..vroč je pa res ja..ta film si morm nujno ogledat ;)

— Ataja
14.6. 2012 ob 11:55

vroči mike....mislim halo...magic mike....bi rekel, da je prej čarobni mike...ne pa vroči...

— storm
25.6. 2012 ob 11:25

Ooo to bo zanimiv film...si ga bom 100% sla ogledat.

— Shorte
28.6. 2012 ob 18:28 zvezdica

Matthew McConaughey kot Dallas res zažiga. Zanimiv lik je tudi Adam/The Kid, Alex Pettyfer ga prepričljivo odigra. Nekoliko je nenavadno to, da se naslov filma imenuje po liku, ki niti nima res osrednje vloge. Sam vroči Mike je precej nezanimiv, na koncu pa sem vseeno pričakovala vsaj drobec začetka strastne noči vročega Mika s svojo novo punco, glede na to, da je cel film prežet z erotiko. Kljub temu, da nisem ljubiteljica moških tangic, pa bi vseeno rada nastop tega Dallasa (Matthew McConaughey) videla v živo.

— Miška
29.6. 2012 ob 10:51

Sm mislila da bo boljši.

— uršika
6.7. 2012 ob 20:23 zvezdica

Zelo zanimiv film. Če odmislim polstavne fante, so v ospredju trije zelo različni fantje, lahko bi rekel tri življenske dobe. Kid, ki so ne glede na posledice vrže v brezno zabavne industrije, Mike, ki na vrhunco svojih moči in lepote za visoko ceno spozna, da še lahko ujame zadnji vlak iz pogube in "odcveteli" Dallas, ki živi od stare slave in dvomljivih poslov. Režiser je za vse tri vloge našel prave igralce, ki je vsak pokazal točno to, kar je bilo od njega za pričakovati. Matthew McConaughey si zasluži še posebno pohvala za odlično igro.

— Klemen
7.7. 2012 ob 16:12

da nebom tukaj dolgo in na široko nekaj bluzla...vsebina filma je 1, mišice in ostala lepota pa 1000 tak da punce priporočam da se nauzijete ,predvsem matt bomerja ali kena,fantje pa tokrat raje ostanite doma. :)

— ally
8.7. 2012 ob 15:15

adam rodriguez je tak vroč....

— luna
9.7. 2012 ob 19:53

hudooooooo, punce akcija!!!! ;))))))))

— Maja
10.7. 2012 ob 17:46 zvezdica

Matthew McConaughey kot Dallas res zažiga. Zanimiv lik je tudi Adam/The Kid, Alex Pettyfer ga prepričljivo odigra. Nekoliko je nenavadno to, da se naslov filma imenuje po liku, ki niti nima res osrednje vloge. Sam vroči Mike je precej nezanimiv, na koncu pa sem vseeno pričakovala vsaj drobec začetka strastne noči vročega Mika s svojo novo punco, glede na to, da je cel film prežet z erotiko. Kljub temu, da nisem ljubiteljica moških tangic, pa bi vseeno rada nastop tega Dallasa (Matthew McConaughey) videla v živo.
— Miška

29.6. 2012
ob 10:51

Sm mislila da bo boljši.
— uršika

6.7. 2012
ob 20:23
zvezdica

Zelo zanimiv film. Če odmislim polstavne fante, so v ospredju trije zelo različni fantje, lahko bi rekel tri življenske dobe. Kid, ki so ne glede na posledice vrže v brezno zabavne industrije, Mike, ki na vrhunco svojih moči in lepote za visoko ceno spozna, da še lahko ujame zadnji vlak iz pogube in "odcveteli" Dallas, ki živi od stare slave in dvomljivih poslov. Režiser je za vse tri vloge našel prave igralce, ki je vsak pokazal točno to, kar je bilo od njega za pričakovati. Matthew McConaughey si zasluži še posebno pohvala za odlično igro.
— Klemen

— gal
2.8. 2012 ob 17:08 zvezdica

Film je zanimiv za gledalce, ki si želijo sproščen večer v kinu. Pohvala igralcem za dobre in dokaj težke koreografije.Vsebina zgodbe sicer nenehno poizkuša zariniti v globino ,ter poudariti kompleksnost življenja in dejstvo ,da ljudje imamo različne cilje in sanje, ki se za trenutek zdijo podobne in nas to zbližuje, a s stopnjevanjem odnosov spoznavamo ,da smo si različni in se zaradi tega na življenski poti tudi odmikamo eni od drugih.Na koncu tega filma se da zaključiti,da globina vsebine ostaja merljiva v centimetrih.Vendar tudi globina vznemirjanja, ki jih film veliko ponuja, nekaj pomeni.

— analizator
3.8. 2012 ob 21:42

vsebina filma je katastrofalna proti koncu sm že zapustila dvorano....edino kar je nerealno dobro so njihove striptiz točke in ravno zaradi tega sem si film ogledala dvakrat in tudi drugič sem proti koncu zapustila dvorano....film je v glavnem za ženske ki bi rade en sproščen film ki si ga lahko ogledajo s svojimi prijateljicami in se ob tem res zabavajo....vsebina pa kot pravim mi je zelo dolgočasna in sam film mije popolnoma brez repa in glave....mathew je pa odličen v filmu....

— alma
7.8. 2012 ob 19:10

Vroči Mikee.....že po naslovu se mi zdi dobr fiilm....jutr si ga grem 101% ogletaat!! :D**

— Anna

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.