Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Vroči Mike XXL

komedija, drama
Samo v Koloseju Maribor
Podnapisi
1h 55min / 115min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Alex Pastor in David Pastor
Režija: Gregory Jacobs
Tri leta za tem, ko je Mike zapustil svet striptiza na vrhuncu svoje kariere, se s svojo ekipo odpravi na Myrtle Beach, da bi tam odplesali še zadnjo neverjetno predstavo.

Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez in Gabriel Iglesias spet igrajo like iz svetovne uspešnice iz leta 2012 Vroči Mike. Zgodba se nadaljuje tri leta po tistem, ko je Mike na vrhuncu kariere slačifanta izstopil iz igre; tudi preostali fantje iz skupine Kralji Tampe se pripravljajo, da se poslovijo od te kariere. A to nameravajo storiti po svoje: s še zadnjo izjemno predstavo v Myrtle Beachu bodo vrgli vse na riti, z njimi na odru pa bo tudi legendarni solist Vroči Mike.

Na poti na svoj poslednji nastop se ustavijo v Jacksonvillu in Savannah, kjer obudijo stara poznanstva in sklenejo nova prijateljstva, pri tem pa se Mike in fantje naučijo nekaterih novih korakov in se na presenetljiv način otresejo preteklosti.

Znancem iz prvega filma se v novih vlogah pridružujejo Amber Heard, Donald Glover, Stephen »tWitch« Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks in Jada Pinkett Smith. Režiral je z emmyjem nagrajeni Gregory Jacobs, ki je film produciral skupaj z Nickom Wechslerjem, Gregoryjem Jacobsom, Channingom Tatumom in Reidom Carolinom; slednji je tudi spisal scenarij. Steven Soderbergh, ki je režiral prvi film, je tokrat direktor fotografije, montažer in izvršni producent.

Komentarji

11.7. 2015 ob 22:02

Najbolj primitiven film, kar sem jih kdaj videla. V njem plešejo transvestiti, slačifantje, potem gredo osvajat poročeno žensko ki jih zaupa svoje posteljne težave ... Iskreno odsvetujem ogled takšnega idiotizma.

— Nekdo

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.